Moteris per dieną išgerianti 6 litrus „kolos“: man tai griauna gyvenimą

cola-moterisGėrimas „kola“ – vienas populiariausių gėrimų visame pasaulyje. Dažnai girdime apie jo daromą žalą, tačiau neretai prieš šį faktą mes užmerkiame akis ir mėgaujamės juo toliau. Bet ar žinojote, kad kola gali sukelti priklausomybę? – Klausia naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.

 

43 litrus „kolos“ gėrimo per savaitę išgerianti Kathy O‘Sullivan (41) sako, jog šis produktas jai sukėlė žalingą įprotį. Moteris jau neteko trijų dantų ir susirgo mažakraujyste. Kathy atvirauja, jog jai tai lyg narkotikai – ji kenčia, krečia drebulys kuomet negauna „dozės“.

 

Moteris nuogąstauja, jog galiausiai tai ją pražudys. Tačiau, kaip pati teigia, niekaip negali sustoti. Portsmuto mieste gyvenanti trijų vaikų motina per dieną išgeria net šešis litrus „kolos“. Tai yra daugiau nei 2000 kalorijų arba 162 arbatiniai šaukšteliai cukraus.

 

„Bandžiau mesti gerti kokakolą iškart, užuot tai bandžiusi daryti palaipsniui, tačiau jau po kelių valandų mane išpylė šaltas prakaitas ir pradėjau tirtėti. Ši priklausomybė griauna mano gyvenimą. Per dieną išgeriu šešis litrus kolos ir visada vieną butelį nešiojuosi su savimi“ – portalui dailymail.co.uk pasakojo moteris.

 

Kathy „kolą“ pradėjo gerti jau nuo 13 metų. Tada ji nesuprato, koks gali būti žalingas šio gėrimo vartojimas. Šiandien moters svoris normalus – apie 57 kg, tačiau jos mitybos racionas labai skurdus: „Turiu prisiversti valgyti, nes nuolat geriu kolą, dėl to jaučiuosi soti.

 

Nuolat jaučiuosi neturinti jėgų ir išsekusi“, – atvirauja Kathy. Deja nepaisant gąsdinančių daktarų įspėjimų, moteris ir toliau geria šį gazuotą gėrimą, o jos įprotis jai kasmet kainuoja daugiau nei 2000 svarų.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Cola išvis nesveika vien chemijas neverta gerti prisimenu kai geriau cola tai apsivemiau ir daugiau nebegeriu cola fu

žygis

Cola gerti sveika

;D

;DDDDDDDD

Anonimas

Is moters veido matosi kad turi psichini sutrikima, priklausomybes tas gerimas nesukelia jis siaip tiesiog daugumai yra skanus ir dar be to cia jokia ne anomalija o tiesiog nesveikumas

laura

Jo, jo, bobutei papasakok, kad kola nesukelia priklausomybes, kaip ir visokie makdonaldai ir kitokie sh..su visokiais kancerogenais, stiprikliais skoniu, kurie apgauna smegenis, ir norisi vel ir vel to shlamshto

;D

atrabotke,o ne gerimas…

marsietis

tas gerimas tikrai sukelia priklausomybe. Kaip kokios cigarets. Lietuvoje kola nera tokia populiari kaip, UK tai gerimas nr1.

Atur

O kodėl negeria becukrės kolos su mažiau kalorijų?:)

Anonimas

Yra. Coca cola zero :)

laura

Bet jau mastymas… Tikit viskuo kas ant etiketes parasyta?”Becukre kola.. “

AA

Survival of the fittest.

Tront

Jooooooo…….

Taip pat skaitykite