Kokie radiniai laikomi laimingais?

radinys-dobilasNe šiaip sau žmonės pameta, ne šiaip sau ir randa. Yra daug prietarų apie radinius. Jeigu kai kurie radiniai pritraukia nesėkmes, tai kai kurie daiktai, juos radus, žada laimę ir didelę sėkmę. Tai kokie gi radiniai, pagal liaudies prietarus, žada sėkmę? Aiškinasi būrėja Roma Vičienė.

 

Keturlapis dobilas

 

Rasti dobilą su keturiais lapeliais – didelė sėkmė. Pagal prietarą, jį radus, reikia sugalvoti norą ir suvalgyti. Daugelyje šalių keturlapis dobilas simbolizuoja ne tik sėkmę, bet ir apsaugą. Taip kad, iš šio radinio, esant norui, galima pasidaryti gerą amuletą.

 

Akmuo su skylute

 

Akmenys su skylute viduryje laikomi labai laimingais radiniais. Yra patarlė, kad vanduo akmenį galanda. Akmuo su skylute – to patvirtinimas. Daug laiko milimetras po milimetro vanduo dildė angą akmenyje, suteikdama jam didžiulę jėgą. Ką daryti su šiuo radiniu? Galima sugalvoti norą ir mesti į vandens telkinį, o galima ir nešiotis su savimi kaip sėkmę teikiantį talismaną.

 

Plunksna

 

Radote paukščio plunksną – greitas džiaugsmingas įvykis. Tik svarbu atkreipti dėmesį į plunksnos spalvą. Jeigu ji balta, tai džiaugsmingas įvykis atsitiks asmeniniame gyvenime, jeigu tamsi – piniginiuose reikaluose ar darbe. Taip pat prisiminkite pasaką apie Laimės Paukštę ir patys suprasite, ką reikia daryti su šiuo laimingu radiniu.

 

Vinis

 

Rasti seną surūdijusią vinį visada buvo laikoma geru ženklu. Jeigu jūs radote seną vinį žemėje, savo valdose, tai parsineškite ją namo. Greičiausiai ji turi apsauginę galią ir galės apsaugoti jūsų namus nuo bėdų ir nelaimių.

 

Piniginė

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Yra daug prietarų, susijusių su pinigų ir piniginių radimu. Yra versijų, kad rasti pinigus – blogas ženklas, yra tokių, kurios tvirtina atvirkščiai. Bet kokiu atveju rasti pinigus, ypač piniginėje – geras ženklas. Jis žada labai greitas permainas gyvenime.

 

Tik pagalvokite – kaip dažnai jūsų pažįstami ar draugai randa gatvėje pinigus ir pinigines? Juk tikrai ne kasdien. O jums pasitaikė laimė rasti! Štai, tik sau imti tokį radinį neverta – pinigai tai ne jūsų, ir, greičiausiai, jų šiuo metu kažkas ieško.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Geriausias sprendimas tokiu atveju – arba visai neimti į rankas, arba nunešti ten, kus greičiau atsiras radinio šeimininkas. Tokiu būdu Visata parodo, kad jūsų gyvenime prasideda kažkas neįtikėtino, teigiamo, kad jūsų gyvenime galimi stebuklai ir patys geriausi įvykių rezultatai. Reikia tik tuo tikėti.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
AnonimasZ

Aš esu rašęs maždaug 5 keturlapis dobilus per gyvenimą keturis Lietuvoje ir 1 Čekijoje ir dar esu rašęs akmenį su skylutę Latvijoje

Lina

Pradedu tuo tiketi.nesenai radome beveik visi seimos nariai po akmenuka su skyle.ir per pastaruosius metus vien tik smukimas zemyn vyras sukure versla ir viska prarado prarado didziuli paikima ir dar daugiau….

dobilas ir AKMUO

as esu radusi keturlapi dobila kai rinkau dobilus ziurkenui pagrausti. Nieks netiki kad as ji radau o ir nuotrauka laiko padirbta. Mociutei pasakius kad daryti as ji ir suvalgiau poveikio nepajauciau bet kai manes vos nepartrenke masina, ji ilinko manes nepasiekus o as likau sveikut sveikutele. IKi siol turiu akmeni su skylute. Anksciau tiesiog turejausi ji kamputyje ir buvau apie ji pamirsusi. Dabar as ji visuomet nesiojusi su savimi ir man siek tiek sektis pradejo. Kai buvau maza radau ta populiaruju ,,little pet shop” gyvuneli. laikui begant pameciau savo megstamiausiaji tik kita petshopa… Taigi sakoma nesidziauk rades neverk pametes… Visada… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite