Kokie jums bus 2016 metai pagal Taro kortų simbolius?

taro-kortosBene vienas iš populiariausių numerologijos prognozių tipų – taro-numerologinis horoskopas, pagal 22 Taro kortų simbolius. Tereikia žinoti, kiek jums sueis metų 2016 metais. Vis dėlto, gal tai greičiau ne prognozės, o rekomendacijos, ties kuo reikia labiau susikaupti, į ką vertėtų labiau atkreipti dėmesį kitais metais, o ko vengti, rašo naujienų portalas anglija.today.

 

„Taro kortų simboliai tiesiog pataria, kaip pasielgti vienoje ar kitoje gyvenimiškoje situacijoje, norint išvengti nemalonių dalykų ar net užkirsti kelią bėdoms ir nelaimėms“, – teigė žinomas Rusijoje numerologas ir astrologas Aleksandras Rempelis.

 

Jūsų skaičius turi būti siejamas su atitinkamu Taro kortų skaičiumi

 

Kaip apskaičiuoti, kuri iš minėtų 22 Taro kortų yra jūsų skaičius? Pirmiausiai imame ateinančių metų skaičių – 2016. Prie šio skaičiaus pridedame savo metus, kurie jums sueis 2016 metais.

 

Pavyzdžiui, jūs gimėte 1987 metais. Vadinasi, 2016 metais jums sueis 29 metai. Suma bus: 2016 + 29= 2045. Šį skaičių sudedame, bet kad gautųsi ne daugiau kaip 22. Šiuo atveju išeina: 2 + 0 + 4 + 5 = 11.

 

Arba kitas pavyzdys. Tarkim, jūs gimėte 1999 metais. Išeina, kad 2016 metais jums sueis 17 metų. Taigi: 2016 + 17 = 2033. Sudedame šiuos skaičius: 2 + 0 + 3 + 3 = 8.

 

Tokiu būdu apskaičiavus ir išvedus savo skaičių, jis ir bus siejamas su atitinkamu Taro kortų skaičiumi. Po to belieka perskaityti, ką rekomenduoja Taro kortos 2016 metais. Ko jums reikia vengti, kam ryžtis, ko siekti arba atsisakyti. Ką pavyks nesunkiai padaryti arba priešingai – teks įdėti nemažai pastangų ir energijos.

 

Skaičius 1 – Taro korta „Burtininkas“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2016 metais jums kaip niekada reikia parodyti iniciatyvą. Kitaip tariant, ryžtingai imtis veiklos, nes prireiks ne tik daug energijos, jėgų, bet ir valios pastangų. Tik tokiu atveju galite tikėtis, kad sėkmingai pakelsite savo autoritetą kitų akyse, taip pat pademonstruosite ar įtvirtinsite savo kaip lyderio savybes. Be to, galite drąsiai leistis į užsienio keliones. Tikėtinas ir palypėjimas karjeros laipteliais.

 

Nusimato ir didžiulis pirkinys: galite nusipirkti naują butą. Bet įsidėmėkite: visa tai bus įmanoma, jei nepagailėsite nei jėgų, nei laiko, nei sveikatos. Užtat jei sėdėsite rankas sudėję ir nė piršto nepajudinsite, greičiau sulauksite bereikalingų rūpesčių, bėdų nei malonių gyvenimo staigmenų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žinia, gyvenime viskas kainuoja. Todėl jei nieko nedarysite, problemos neaplenks jūsų ir asmeniniame ar šeiminiame gyvenime. Nenoras arba vangus, tarsi plaukiant pasroviui, savo užsibrėžto tikslo (ne)realizavimas gali privesti ir prie karjeros nuosmūkio. Bet tai dar ne viskas: dėl tos pačios priežasties net galite prarasti darbą.

 

Skaičius 2 – „Vaidilutė“

 

2016 metais jūsų dėmesį turėtų patraukti ir priversti suklusti gana mistiški ir nesuprantami reiškiniai. Bet padedant būtent jūsų intuicijai, turėtumėte išsiaiškinti tai, dėl ko seniai nerandate atsakymo į klausimą ir nežinote, kaip elgtis.

 

Todėl nebijokite išnaudoti galimybes, susijusias su neįprastais ar mistiškais dalykais. Kitaip tariant, jei nepavyktų paties atsakyti į jums rūpimus klausimus, nueikite pas būrėją ar ekstrasensę. Neišsigąskite, jei išgirsite ir nelabai malonių prognozių. Nes nieko neveikimas reiškia žingsnį pražūties link.

 

Skaičius 3 – „Imperatorienė“

 

2016 metai jums suteiks neįtikėtiną galimybę atskleisti savo kūrybinius sugebėjimus. Todėl rašykite eiles, pieškite, tapykite paveikslus, dainuokite. Žodžiu, kurkite ir viskas pavyks, kadangi jūsų gyvenimiška energija ir jėga – galimybių viršūnėje. Netausokite emocijų, neužgniaužkite džiaugsmo ašarų. Nebijokite kartais atrodyti nerimti ar net naivoki.

 

Skaičius 4 – „Imperatorius“

 

Jums verkiant reikia kuo greičiau sutelkti visas savo jėgas, valią ir pastangas. Reikia būti atkakliems. Neįtikėtina, bet galite paimti valdžią į savo rankas (kad ir namuose) ar net įkelti koją į valdžios struktūras. Jei aiškiai suvoksite savo tikslą ir atkakliai jo sieksite, tai ir pavyks tai padaryti. Panašu, kad su jūsų asmenybe bus siejamas tvarkos, teisingumo ir stabilumo garantas. Tačiau saugokitės ir venkite atsitiktinių ryšių ir kontaktų su nepažįstamais ar labai mažai pažįstamais žmonėmis. Nesivelkite į bereikalingus ginčus ir nesilankykite abejotinuose renginiuose.

 

Skaičius 5 – „Dvasininkas“

 

2016 metais galite būti užtikrinti, kad jums padės ir palaikys aukščiausiosios jėgos. Aišku, jei tikite mistiškais, iš pirmo žvilgsnio nepaaiškinamais ir nesuprantamais dalykais. Be to, parodykite pasitikėjimą ir supratingumą kitiems žmonėms. Tikėkite jais. Tiesa, tais pačiais metais sulauksite ir liūdesio. Tikėtina, apims gedulingos nuotaikos. Galite prarasti artimą žmogų. Arba priešingai – susituoksite bažnyčioje, kur prisieksite Dievo akivaizdoje.

 

Skaičius 6 – „Įsimylėjėliai“

 

Pradedame nuo geros žinios: tikėtina, kad sėkmingai užmegsite naujus santykius arba susigrąžinsite daug jausmingų ir laimės akimirkų esamuose santykiuose. Panašu, kad tiesiog mėgausitės abipuse meile. Tik klausykite savo širdies ir niekada jos neišduokite ir neparduokite net ir už labai didelius pinigus, kurie vadinami neištikimybe. Todėl būkite atsidavę savo antrosioms pusėms – žmonai, vyrui. Ir apskritai mylimiems žmonėms. Priešingu atveju, sugriausite iki pamatų tai, ką judu statėte ir kūrėte daug metų. Žinia, atstatyti griuvėsius nepaprastai sunku, o kartais net neįmanoma.

 

Skaičius 7 –„Kovos vežimas“

 

Galite drąsiai žingsniuoti savo užsibrėžto tikslo link. 2016 metais jūs sulauksite labai svarbaus rezultato. Kitaip tariant, be ypatingų pastangų ir triūso įveiksite kliūtis ir pamatysite savo galutinį tikslą. Bet būtent savo atkaklumu ir užsispyrimu galėsite raiškyti vaisius jums reikšmingose gyvenimo sferose. Tik venkite abejonių ir dvejonių. Nes žmonės gali suabejoti ne tik ar esate verti pasitikėjimo, bet ir jūsų sažiningumu bei padorumu.

 

Skaičius 8 – „Teismingumas“

 

2016 metai – tai jūsų kelias į teisingumą. Tai reiškia, kad galite laimėti jums svarbią bylą. Tačiau elkitės apdairiai ir atsakingi ne tik žadėdami, bet ir išpildydami kitų prašymus. Tai yra stengkitės atrasti „aukso vidurį“. Jokiu būdu negalima būti neteisingu ir neobjektyviu. Antraip, tikėtina, papildysite savo priešų gretas.

 

Skaičius 9 – „Atsiskyrėlis“

 

2016 metais jūsų laukia du svarbiausi dalykai: dvasingumo paieškos ir dvasinis tobulėjimas. Neignoruokite ir nežiūrėkite pro pirštus į likimo ženklus. Nes būtent ten ir atrasite jums reikalingų užuominų ar požymių. O visa tai padės priimti teisingus sprendimus, atlikti svarbius darbus ir įgyvendinti užsibrėžtus planus. Daugiau klausykite savo vidinio balso. Labiau įsigilinkite į savo vidinį pasaulį. Tik jokiu būdu neužsiliūliuokite „ant laurų“. Tai reiškia, kad ateinančiais metais nesitikėkite ramybės.

 

Skaičius 10 – „Fortūnos ratas“

 

2016-ieji jums bus sėkmių metai. Belieka nutverti sėkmės paukštę už uodegos. Tai yra, jei sugebėsite teisingai išnaudoti savo galimybes, savo kūrybinius talentus ir įdėsite nemažai darbo, tai pasieksite norimo rezultato ir savo užsibrėžtų tikslų. Taip pat galite tikėtis lemtingų įvykių savo asmeniniame gyvenime. Bet jei iš prigimties linkę pritraukti nesėkmes, tai jus tarsi sniego lavina užgrius sunkumai.

 

Skaičius 11 – „Jėga“

 

Jums 2016-ieji – savotiški apsivalymo metai. Kitaip tariant, kaip niekada laikysitės moralės ir dorovės principų. Jei save laikote dideliu nusidėjėliu, bet nuspręsite, pagal savo supratimą, dorai gyventi, turėsite visko, ko norėsite. Nesivaržykite įsitraukti į labdaringą, kilnią veiklą. Nes būtent noras padėti, paremti kitus jums sugrįš su kaupu: ne tik būsite patenkinti gerais rezultatais, bet ir sulauksite iš gyvenimo didelės dovanos. Tik jokiu būdu nesivelkite į abejotinus finansinius sandorius. 2016 metais jums tikrai jie nereikalingi. Nes ir taip tapsite savo gyvenimo nugalėtoju.

 

Skaičius 12 – „Pakaruoklis“

 

2016 metais gali įvykti visų jūsų vertybių perkainavimas. Tai yra, galite sukurti šeimą, susilaukti kūdikio. Arba pakeisti darbą, pakeisti savo įvaizdį, net pakeisti butą. Jums ateinantys 2016-ieji – gerų permainų metai. Pasistenkite būti dosnesni ir dvasingesni ir negalvokite vien apie gerą materialinį rezultatą. O tuščias fantazijas ir nemotyvuotas viltis palikite praeinantiems metams. Neįsikabinkite nagais į praeitį. Žinia, tai, kas jau atgyventa, niekada nebesugrąžinsite. Todėl tai – vien bergždžias jėgų ir laiko eikvojimas.

 

Skaičius 13 – „Mirtis“ (arba kitas simbolis – „Giltinė“)

 

Jūsų gyvenimas turėtų apvirsti aukštyn kojomis. Suprantama, teigiama prasme. Todėl, kad laukia didžiulės permainos. Panašu, kad esate pakeliui į šlovės viršūnę. Juk pildysis jūsų norai, senos svajonės, troškimai ir pasieksite seniai laukto rezultato. Ryžkitės pokyčiams drąsiai, net jei jie pradžioje ir keltų jums baimę. Tai yra priimkite jums duotą likimo dovaną išskėstomis rankomis.

 

Skaičius 14 – „Saikingumas“

 

Tai reiškia, kad daugiau mylėkite save, o po to ir kitus. Nes visų vis tiek neišgailėsite, o ir jums niekas neskubės padėti. Todėl pirmiausiai turite pasirūpinti savimi. Vadinasi, 2016 metais daugiau skirkite sau: paguoskite savo ambicijas, pagirkite save dažniau. Taip pat nežiūrėkite pro pirštus ir į savo sveikatos problemas. Net į menkiausią peršalimą negalima numoti ranka. Be to, būkite dėmesingi ir kitiems.

 

Skaičius 15 – „Šėtonas“

 

Jūsų laukia daug pagundų. Žinoma, galima atsiduoti gyvenimo malonumams, bet tai reikia daryti su saiku, neperžengiant padorumo ribų. Ateinančiais metais turėtų sustiprėti jūsų magiška jėga. Todėl būtinai išnaudokite savo gebėjimus ir talentus. Tuo tarpu kitiems rimtas įspėjimas: galite tapti priklausomais nuo blogų ir žalingų įpročių.

 

Skaičius 16 – „Bokštas“

 

2016 metais keisis jūsų gyvenimo etapas. Ruoškitės stipriems sukrėtimams. Jie – neišvengiami, bet atitinkamai nusiteikus, padės įveikti sunkumus, kliūtis ar krizę su mažiausiais nuostoliais. Bet stenkitės patys nepritraukti bėdų.

 

Skaičius 17 – „Žvaigždė“

 

Akivaizdu, kad 2016 metais jūsų viltims bus lemta išsipildyti. Ruoškitės ilgalaikėms saviraiškos tobulėjimo perspektyvoms. Jūsų laukia sėkmė ir sumanymų įgyvendinimas. Tačiau neimkite to, kas jums nepriklauso.

 

Skaičius 18 – „Mėnulis“

 

Gana lengvai rasite bendrą kalbą su kitais žmonėmis. Jūsų stipri intuicija ir nuojauta padės priimti teisingus sprendimus. Bet nebūkite kritiškas nei sau, nei kitiems. Ir nieko neteiskite. Stenkitės atrasti teisingą kelią kopiant karjeros laiptais. Ir venkite pernelyg stiprių emocijų pasireiškimo.

 

Skaičius 19 – „Saulė“

 

2016 metais sustiprinkite tikėjimą savimi ir kelkite savivertę. Nenukabinkite nosies. Džiaukitės gyvenimu ir daugiau keliaukite. Būsite pakankamai išradingi ir kūrybingi. Taip pat išnaudokite savo gerą humoro jausmą. Venkite azartinių žaidimų ir negaiškite laiko tikėdamiesi išlošti daug pinigų.

 

Skaičius 20 – „Teismas“

 

Atsisakykite pasenusių dogmų ir stenkitės gyventi pagal visuotinai priimtas normas. Tai yra 2016 metais siekite daugiau dvasingumo. Užmirškite praeities klaidas ir savo abejotinus principus. Daugiau skaitykite, mokykitės, siekite žinių. Ir saugokite savo sveikatą. Nes nuolatinė įtampa, nuovargis, nemiga gali baigtis rimtomis ligomis.

 

Skaičius 21 – „Pasaulis“

 

Jūs atrasite rojų žemėje. Tapsite daugeliui didvyriu. Bet kuriose situacijose, net ir labai nepageidautinose, jūsų laukia laiminga pabaiga. Į jūsų gyvenimą įsiverš nauji draugai. Bet jūsų nesaikingas alkoholio vartojimas gali sukelti daug bėdų ir nemalonumų. Todėl pirmiausiai venkite vairuoti automobilį išgėręs.

 

Skaičius 22 – „Juokdarys“

 

Būkite labiau atviras ir nešališkas. 2016 metais jūsų Angelu Sargu taps… Aukščiausioji jėga. Todėl, supantama, lydės sėkmė, išsipildys lūkesčiai bei pelningai realizuosite sumanytus projektus. Beje, svetimos paslaptys jums išeis tik į naudą. Tačiau venkite bereikalingo smalsumo ir nesiimkite tarpininko vaidmens.

 

Parengė: Sniegė Pilypienė

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Virginija

Neblogas patarimas patiko];

Taip pat skaitykite