Kaip teisingai formuluoti norus, kad jie išsipildytų?

noru-pildymasJau įrodyta, kad kiekviena mūsų mintis skleidžia tam tikras vibracijas, o vėliau tampa materija. Pats žmogus vibruoja tam tikru dažniu ir ko nors trokšdamas pradeda spinduliuoti tokią energiją, kuri būdinga jo siekiamam objektui. Kitaip tariant, žmogaus ir jo troškimo vibracijos sukelia rezonansą ir tada tik laiko klausimas, kada jo mintys virs realybe.

 

Luka de Luna, projekto transformacijos.lt įkūrėja sutiko pasidalinti savo žiniomis kaip turime teisingai formuluoti savo norus, kad jie išsipildytų:

 

Papasakosiu, kaip reikia teisingai suformuluoti norą, kurį ruošiatės pasiųsti į erdvę, kad jis išsipildytų.

 

Norai turi būti užsakomi po vieną

 

Paprastai žmonės nori turėti daug pinigų, pavyzdžiui sako :– noriu milijono- ir toliau sau mąsto-, už pusę nusipirksiu namą, tada dar automobilį, už kitus drabužių ir panašiai.

 

Tai ir gaunasi, kad tas vienas neapibrėžtas noras, savyje jau turi dar keletą nelabai apibrėžtų norų ir galiausiai tai tiesiog neišbaigti pasvajojimai, kurie neišsipildo dėl to, kad neteisingai formuluojami.

 

Reikia visus tuos norus išskaidyti atskiromis dalimis

 

Noras neturi būti priemone kitų norų išpildymui

 

Skaidome viską labai detaliai: milijonas – namui, automobiliui ir drabužiams; Toliau darbuojamės su kiekvienu atskirai:– namas, kam man namas? – kad gyventi atskirai nuo tėvų, arba, kad gyventi gamtos apsuptyje, arba, kad pasirodyti prieš draugus, arba kad sutilptų visi mano giminės ir panašiai.

 

Lukštenam toliau: – kam man gyventi atskirai nuo tėvų? Nes noriu daugiau nepriklausomybės ar savarankiškumo. Ir vėl klausimas: – kam man tas savarankiškumas? Tam kad….. ir taip klausinėjame savęs iki tol, kol pajusite jausmą, štai tas jausmas ir bus išfiltruotas tikrasis pradinis noras.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Norai turi sukelti tik jausmus, o ne mintis apie naujus norus, kurie išplaukia iš pirminio

 

Tai štai, kas gi turi vykti kai jūsų noras išsipildys? Jūs turėsite jausti laimę, pasitenkinimą, malonumą ir panašius jausmus bei emocijas.

 

Tačiau jei sakote „noriu milijono“, tai tik priemonė. Nebent norite tiesiog turėti pinigų kuriuos laikysite pasidėjęs sekcijoje ir nuo žiūrėjimo į juos jausite malonumą. Bet tada tiesiog prašykite pinigų, o ne milijono ar dešimties.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tačiau jei norite už juos pirkti namą, kad pasijusti nepriklausomu, tai ir norėkite tiesiog būti nepriklausomu.

 

Jei norite sutikti nuostabų vyrą, tam kad už jo ištekėtumėte, tai jūsų tikrasis noras yra – ištekėti, tai ir norėkite ištekėti. O jei norite jį sutikti, nes norite su juo beprotiško sekso, tai ir norėkite iškarto beprotiško sekso, o ne sutikti vyrą, kad gauti sekso.

 

Suprantate skirtumą?

 

Noras turi būti “ekologiškas”

 

Tai reiškia, kad dėl to ko jūs norite, negali niekas nukentėti.

 

Aišku, jei susiklostys aplinkybės, kad jūsų išsvajotą namą gausite paveldėdami jį po mylimo giminaičio mirties, tai čia nebus jūsų kaltė, tiesiog tokiu būdu visata nusprendė viską sudėlioti. Čia kalba ne apie tai, kad jūs turite numatyti visus galimus variantus, čia apie tai, kad jūs negalite sąmoningai norėti kažkam blogo.

 

Kodėl? Nes net jeigu jūs manote, kad kažkas jums padarė kažką tokio, už ką nusipelnė bausmės, turite suprasti, kad ne visada ir jūsų požiūris ar nuomonė yra visiškai teisinga ir kad jūs negalite būti teisėju ar bausmės vykdytoju.

 

Jūsų tiesa nėra vienintelė tiesa pasaulyje, o Visata mėgsta bumerangus laidyti. Taigi, būkite atsargūs, kad jūsų prasti poelgiai ir prasti norai bei palinkėjimai negrįžtų jums bumerangu. Ko linkėsit, tą patys ir gausit.

 

Norai turi būti susiję tik su jumis asmeniškai ir neturi liesti trečiųjų asmenų

 

Dažnai būna taip: noriu, kad mano vaikai…. arba noriu, kad mano vyras….

 

Bet deja, tokie norai negalioja. Nebent tik kaip pozityvaus mąstymo ir kalbėjimo naudojimui skirti pavyzdžiai, tačiau tai nėra tokie norai, kuriuos visata pildys.

 

Bet galima truputį pakoreguoti viską, būtent įterpiant į noro formuluotę save, kaip laidininką.

 

Tai atrodys maždaug taip: noriu didžiuotis savo vaiku, kuris puikiai mokosi, arba: noriu daryti visus buities darbus kartu su savo vyru.

 

Žodžiu, perkelkite norą į jūsų jausmus, kuriuos pajusite, kai noras išsipildys.

 

Nebijokite norėti daug

 

Reikia norėti daug ir dažnai. Netramdyti savo fantazijos ir neriboti savęs. Aišku, greičiausiai visi norai ir neišsipildys, tačiau kuo didesnis buvo noras ir kuo daugiau jų buvo, tuo daugiau ir gausite.

 

Visatoje realiai nėra jokių apribojimų, visi apribojimai, tik jūsų galvoje ir dėl jūsų fantazijos stokos. Jai nėra skirtumo, ar seną geldą ar naujausią Mercedes pateikti, o jums koks skirtumas ko užsinorėti, jei nei vienam nei kitam pats vis tiek neturite pinigų.

 

Ir dar keletas papildomų LABAI SVARBIŲ rekomendacijų:

 

– Norus reikia paleisti, nereikia prie jų prisirišti ir vis laukti, kada, kada.

 

– Norams nereikėtų uždėti laiko limito, kuris taip pat pririš jus ir noras bus sureikšmintas, dėl to negalėsite jo tiesiog paleisti.

 

– Paleidę norus į erdvę, nepražiopsokite šansų. Žinokite, kad Visata pradės jums siųsti ”atsitiktinius” šansus, nutikimus, susitikimus, žinias, kurie bus skirti noro išsipildymui. Jūsų reikalas juos pastebėti ir nepražiopsoti.

 

– Kai Visata pradės kreipti įvykius reikiama linkme, turite būti atviri permainoms ir naujovei, tam privalėsite paleisti praeitį, kad nebūtumėte prie jos prisirišę ir nestabdytumėte procesų.

 

– Nekurkite savų scenarijų, kokiu būdu viskas turi vykti, netrukdykite Visatai ieškoti pačių geriausių jums skirtų variantų.

 

– Pasitikėkite savo jausmais ir intuicija, tai labai svarbu, nors esame pratę pasitikėti protu, todėl pradedantiesiems tai nebus lengva.

 

– Pradėkite nuo smulkių paprastų dalykų, kuriuos lengva ir galima greitai išpildyti. Tai reikalinga pradžioje, tam, kad gauti daugiau, tenka įsitikinti, kad tai veikia, o dideli norai pildosi ilgiau, todėl nesulaukę jokių požymių galite nusivilti ir prarasti tikėjimą. O tai jau prasti popieriai.

 

– Todėl pradėkite treniruotis nuo trumpų distancijų, kaip ir bet koks mokinys, mokosi nuo mažų dalykų, niekas nepradeda nuo monumentų. Tokiu būdu patirsite, kad galite valdyti smulkmenas, pradėsite pasitikėti ir Visata ir savimi, nes juk jūs viso to bendrininkas, kaip ne kaip. O kai pradėsite jausti ir užuosti visus šansus ir net mažiausius ženklus, jau galėsite driokstelėti.

 

– Mažiau pasakokite kitiems apie savo norus, tam, kad jie savo prasta energija ar kaip kitaip nepaveiktų proceso.

 

– Niekada negalvokite norų prastai nusiteikę, nes mintys ir jausmai yra kertinis akmuo.

 

– Turėkite specialią užrašų knygelę, kad nepamirštumėte ir nesusipainiotumėte savo norų labirintuose. Be to, karts nuo karto peržiūrinėkite ir žymėkitės, kas išsipildė, kas jau pakeliui, tam, kad susidaryti vaizdą.

 

Tai štai, dabar jūsų reikalas norėti tik sau ir tik to ko tikrai šaukiasi jūsų siela. Visu kitu pasirūpins Visata, tam ji ir tokia neaprėpiama, o mes užsiimkime savo gyvenimu ir tikėkime.

 

Autorė: Luka de Luna, šaltinis: transformacijos.lt (facebook.com/transformacijos/)

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dalia

Viskas pildosi,realu

Monika

Patikekite taip ir yra, nes daugeli noru ispilde, net ir tokiu,kuriuos lyg netycia pageidavau, bet uz tai konkreciai. Taip, buvo atvejis kai praziopsojau duodama man is Visatos zenkla, bet tikiu ,kad dar suteiks sansa.

Juoniu Jons

Savęs – tai pirma kart matau tokiam tipo auksto lygio rasysenos sudmalyne :D

Anonimas

Kalbajobe kuris rašo šveplai: “Savęs” taip ir rašoma, su “ę”.

redactor

tik ant savęs dabar ir pasisakei :D

Taip pat skaitykite