Kaip pritraukti pinigus? Receptai, prietarai ir magija

Tokiu būdu Jūs sužadinsite pinigų energiją ir ja pritrauksite savo būsto link. Pirmiausia atsistokite veidu į savo buto laukujes duris ir pradėkite judėti į kairę (buto atžvilgiu pries laikrodžio rodyklę). Taip apėję visa butą ir vėl atsidūrę prie laukujų durų palikite žvakę degti iki pusės. Po to žvakę užgesinkite pirštais suspausdami dagtį arba kartono gabalėliu, užpūsti žvakės negalima.Pinigai reikalingi kiekvienam ir jų per mažai nebūna. Tačiau ne visi žino, kad jų galima gauti ne tik dirbant, tačiau ir laikantis tam tikrų taisyklių.
 
Milijonų žinoma niekas jums į rankas neatneš, tačiau jeigu laikysitės šių patarimų, papildomi eurai turėtų atsirasti Jūsų piniginėse, teigia puslapis apie magiją kartomantija.lt.
 
Kaip pritraukti pinigus – būdas nr. 1
 
Tris dienas prieš mėnulio pilnatį paimkite pačią stambiausią popierinę kupiūrą, kokią tik turite ir padėkite ją po kilimėliu savo namuose. Tai gali būti kilimėlis virtuvėje, svečių kambaryje ar pan. Svarbiausia, kad kilimėlis būtų Jūsų buto ar namo teritorijoje. Kartu su pinigais galite padėti ir banko kortelę.
 
Keletą valandų prieš pilnaties piką (Būkite atidūs ir nepražiopsokite pilnaties momento, kad, neduok Dieve, mėnulis nepereitų į delčios faze – tokiu būdu Jūs tik neteksite pinigų) ištraukite pinigus ir/ar banko kortelę iš po kilimėlio ir įdėkite į savo piniginę.

 

Kiekvieną mėnulio priešpilnį į Jūsų piniginę ar banko sąskaitą ims plaukti pinigai: galbūt kažkas grąžins skolą, galbūt gausite dovaną, darbe – premiją, pasitaikys galimybė papildomai užsidirbti ir pan. Svarbiausia, kad šis nesudėtingas ritualas veikia greitai ir patikimai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kaip pritraukti pinigus – būdas nr. 2

 

Vanduo – valdo mūsų pinigus. Jei namuose varva čiaupai ar stringa kanalizacijos sistema, vadinasi greitu laiku tuose namuose galima laukti ir didelių finansinių rūpesčių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kai naudojatės vandens sistemomis (skalbiate, plaunate indus, grindis ir t.t.) stenkitės netaškyti vandens be priežasties, o po namų ruošos darbų visada iššluostykite likusias balutes, nusausinkite visus sudrėkusius paviršius. Žinoma visų vandentiekio įrengimų remontas – būtinas. Šis, nors ir buitinis, ritualas veikia puikiai.

 

Kaip pritraukti pinigus – būdas nr. 3

 

Dauguma iš mūsų namie turime bent kiek grynųjų pinigų “juodai dienai”. Šiais laikais mažai kas bando tokias “atsargas” užkasti kieme, užsiūti čiužinyje. Dažniausiai pinigėlius kišame į kuo tolimesnį kampa, niekam nepastebimą užkaborį. Norit tikėkit, norit – ne, tačiau pinigai tiesiog negali pakęsti tamsos.

 

Nesuveržkite jų gumyte per stipriai, nevyniokite pinigų į polietileninę plėvelę, tuo labiau juodą. Norint, kad mūsų piniginės atsargos pritrauktų dar daugiau lėšų į namus, reikėtų reguliariai santaupas perskaičiuoti, jomis pasidžiaugti, pasimėgauti.

 

Ketvirtadienį lygiai vidurdienį (reikia prisiminti, jog magijoje vidurdienis turi būti išskaičiuojamas: laikas nuo saulės patekėjimo iki saulėlydžio dalijamas per pusę) įjunkite visa namų apšvietimą ir atitraukite visas užuolaidas, kad namie būtų kuo šviesiau. Paimkite naują žalią žvakę ir laikydami rankoje apeikite visa butą ar namą, visas kertes, nepamirškite vietų, kur laikote pinigus.

 

Tokiu būdu Jūs sužadinsite pinigų energiją ir ja pritrauksite savo būsto link. Pirmiausia atsistokite veidu į savo buto laukujes duris ir pradėkite judėti į kairę (buto atžvilgiu pries laikrodžio rodyklę). Taip apėję visa butą ir vėl atsidūrę prie laukujų durų palikite žvakę degti iki pusės. Po to žvakę užgesinkite pirštais suspausdami dagtį arba kartono gabalėliu, užpūsti žvakės negalima. Likusi žvakės nuodėgulį galite po kurio laiko naudoti kitoms savo reikmėms. Tokį ritual pinigams į namus pritraukti galite atlikti kiekvieną mėnesį per mėnulio priešpilnio faze.

 

Kaip pritraukti pinigus – būdas nr. 5

 

Dažnai piniginėje kaupiasi smulkios monetos. Kartais jos net trukdo normaliai užsegti piniginę. Jei taip sutaptų, jog tektų apsipirkti delčios mėnulio fazėje penktadienį ir likus pusvalandžiui iki saulės laidos – atsiskaitykite (tai Jupiterio valanda Veneros dieną) būtent tomis smulkiomis monetomis, o atiduodami monetas kaire ranka sakykite sau tyliai:

 

„Jums Smulkūs – man stambūs, Jums mediniai – man auksiniai!“

 

Tokio ritualo rezultatas garantuotas – artimiausiu laiku Jūsų piniginė gerokai pasipildys.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius

Net norint daugeliui nepavyktu atlikt kai kurių burtų.ypač ketvirtadienio vidurdienį.kaip paaiškint darbdaviui,kodėl negali tuo metu būt darbe?buriu pinigus?pasiėmus laisvadienį būrimui-prarasi tos dienos uodarbį.vadjnasi pinigai ne ateina,o išeina…

Deivis

Kada būna tas pilnaties pikas?

Monika

Kitur rase, kad kaupiamu pinigu nereik skaiciuoti. Na gal tai ir tiesa, bet juk jei tiki, taip ir buna.

Taip pat skaitykite