Kaip paprastai išvalyti namus nuo neigiamos energijos?

namu-energetika-valymasVisi žinome, jog kartais reikia iškuopti ir išsišveisti namus nuo dulkių bei kitų nešvarumų, tačiau retas kuris susimąstome apie energetinę namų švarą. Dažnai žmonės skundžiasi kažkokia keista savijauta, nuotaika ar barniais kylančiais iš nieko namuose, rašoma tinklalapyje transformacijos.lt.

 

Dar kiti juokaudami kalba apie namuose įsikūrusius bildukus, ar pastoviai besisapnuojančius košmarus. Kai manęs klausia patarimo dėl tokių dalykų – pirmiausia pagalvoju apie užterštą namų energiją. Aš pati asmeniškai labai stipriai prisirišusi prie namų ir gerai juntu kiekvieną energetinę dulkelę.

 

Nesu ypatinga švaruolė, kas liečia paprastą tvarką, tačiau dėl geros švarios energijos namuose, galiu paaukoti visą naktį, jei tik pajuntu kažką negero įslinkus į mano namus.

 

Taigi, jeigu susidūrėte su bent trejetu iš žemiau išvardintų dalykų savo namuose, o juolab jei jau seniai patys jaučiate, kad kažkas ne taip (nuojauta mūsų dažniausiai neapgauna) tuomet jums reikia užsiimti namų energijos gerinimu ir švarinimu.

 

namuose kas nors mirė;
namuose apsilankė įtartini, nemalonūs, nepatikimi ar bloga linkintys žmonės;
miegas varginantis, sunkūs sapnai ir košmarai, nepasiseka pailsėti;
namiškiai jaučiasi pavargę, apsnūdę, blogai nusiteikę;
namiškiai visą laiką pykstasi;
laša, prateka vanduo, pastoviai atsiranda neaiškūs pratekėjimai ir skersvėjai;
durys pačios trankosi, langai atsidarinėja;
be jokios aiškios priežasties atsiranda blogi kvapai;
girdisi neaiškūs triukšmai ir garsai;
per daug dažnai genda technika;
per daug dažnai perdega lemputės ar gęsta šviesa;
augalai blogai jaučiasi arba išvis pradeda mirti;
pastoviai serga namiškiai ir naminiai gyvūnai;
dingsta arba pasimeta daiktai;
atsiranda tarakonai, skruzdėlės ar kiti gyviai;

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Išvalyti namų energetiką nėra jau taip sunku ir daryti tai rekomenduojama 3-5 kartus per metus, kaip ir paprastą generalinį namų tvarkymą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Taigi pradedame energetinės namų erdvės išvalymo procesą.

 

Išvalome savo negatyvią energetiką

 

Pirmiausia, prieš pradėdami valyti namus, turime išvalyti savo energiją. Tam mums prireiks druskos ir dušo. Nuo senų laikų žmonės žino druskos energetinę galią. Druska yra puikus energijos surinkėjas. Ji gali kaupti gerą ir blogą energiją ir sugeria į save viską.

 

Druska sugers į save visą jūsų kūne susikaupusią blogą energiją ir ne per dieną, o metų metus kauptą. Druska sugers, perims iš jūsų, o vanduo nuplaus. Aš naudoju Himalajų druską, kuri savaime jau yra puikus vaistas nuo visokių energetinių taršalų, tačiau šiai procedūrai puikiai tiks ir paprasta valgomoji arba jūros druska. Taigi, palendame po dušu, vėliau visą šlapią savo kūną ištriname druska (išskyrus plaukus).

 

Masažuojame druską į kūną lengvais sukamaisiais judesiais, nespauskite, netrinkite stipriai, kad nejaustumėte diskomforto. Galvokite, kaip ši druska sugeria į save visus nešvarumus susikaupusius jūsų energetiniame lauke, kaip viskas sueina į druską ir joje pasilieka.

 

Gerai išsitrynę vėl palyskite po dušu, mintyse prašydami vandens, kad jis švariai nuplautų tą visą susikaupusį blogį. Jauskite, kaip visa nešvarumų ir negatyvo našta slysta žemyn kartu su vandeniu ir dėkokite vandeniui už tai. Kalbėkitės mintyse su jus švarinančiu vandeniu taip kaip jums patogu, žodžiai nesvarbu, svarbu jausmas.

 

Taigi, atlikę tokią procedūrą pajusite, kaip jums pašviesėjo akyse, tapo lengva ir gera, kaip viskas aplink tapo jaukiau ir maloniau. Negatyvi energetika būna sunkus nešulys jums ir tikrai pajusite, kaip palengvėjo.

 

Pasiruošimas namų energijos valymui

 

Jūs turite likti visiškai energetiškai neutralus. Apsirenkite kuo paprasčiau, chalatu ar sportiniu kostiumu. Ant jūsų neturi būti jokių papuošalų ar kitokių daiktų- nei metalinių, nei plastmasinių, nei odinių.

 

Visus namiškius kurie nedalyvauja procedūroje išsiųskite iš namų.

 

Atverkite langus, duris jei yra galimybė, ar bent jau orlaides, padarykite skersvėjį. Su juo bus išpūstas negatyvas.

 

Pirmiausia turėsite atsikratyti visų nebereikalingų daiktų. Atsiminkite, viskas, kuo jūs nesinaudojate daugiau nei metus, kaupia savyje negatyvią energiją.

 

Sutaisykite viską kas sulūžo, o kas nepataisoma be jokio gailesčio išmeskite, padėkoję už tarnybą.

 

Visą makulatūrą meskite lauk, arba priduokite į jai skirtus punktus.

 

Nelaikykite namuose sudužusių indų. Net mažiausias įskilimas yra blogai. Per skilusius indus iš namų išteka visa gera teigiam energija. Niekada neklijuokite ir nelaikykite namie suskilusių indų.

 

Niekada nepalikite nakčiai neplautų indų. Tai pritraukia visą blogį. Vedų išmintis sako, jei nakčiai namuose liko neplautų indų, geriau žmogui tokiuose namuose net nenakvoti, geriau išeiti iš jų ir negrįžti iki aušros. Sakoma, kad būtent tai ir pritraukia į namus visokius bildukus, naminukus ir kitokius neaiškius padarus.

 

Nelaikykite nešvarių ir suplyšusių rūbų. Stenkitės viską išskalbti kuo greičiau, suplyšimus taisykite patys arba duokite tai padaryti meistrui. Patys pamatysite, kaip gali pasikeisti jūsų santykiai vien nuo to, kad įvesite tvarką savo spintose.

 

Dabar, kai išvalėte namus, kaip lyg darydami generalinę namų tvarką, turite išvalyti visus namuose esančius veidrodžius. Tą reikėtų daryti būtent tokiu būdu:

 

Paimkite drėgną šluostę ir darykite sukamuosius judesius pagal laikrodžio rodyklę. Tik tokiu būdu su paprastomis dulkėmis išvalysite ir energetines dulkes.

 

Prisiminkite kiek metų jau turite šį veidrodį ir tiek kartų padarykite energetinius ratus, kad už kiekvienus prabuvimo namuose metus gautųsi po ratą, jei nepamenate kiek laiko jis pas jus, padarykite 13 ratų.

 

Smilkiname ir šlakstome

 

Jums reikės jonažolės, usnies arba šilinio viržio šakelės. Pasiruošiame indą su vandeniu. Vanduo turi būti „struktūrizuotas“ arba šventintas, bet ne iš krano.

 

Bet kokį vandenį galima paversti „struktūrizuotu“. Paprastą vandenį supilame į mums reikiamos talpos puodą, užviriname, uždengiame, ataušiname ir palaikome šaldiklyje 2 -3 valandas, nustatę – 4 laipsnių C temperatūrą. Kai vanduo užšąla, pramušame ledą ir nupilame lauk neužšalusį vandenį. Iš ledo gautas vanduo savo sudėtimi atitinka „struktūrizuotą“. Jis visai toks pat kaip ir mūsų organizmo ląstelėse.

 

Žiemą pasigaminti „struktūrizuoto“ vandens daug paprasčiau. Pakanka pastatyti už lango ar balkone indą su vandeniu ir, kai suledės, leisti ledui kambaryje pačiam ištirpti. Net ir viena stiklinė vandens iš ištirpusio ledo, kasdien išgeriama nevalgius, gerokai pagerins savijautą ir išvaizdą.

 

Šiuo vandeniu apšlakstykite visas namų kertes ir kampus, nepraleiskite ne vieno, paskui nusiplaukite veidą ir rankas bei leiskite išdžiūti.

 

Tuomet imkite šakeles, padekite jas ir apsmilkykite visus namų kampus. Visą laiką mintyse įsivaizduokite, kaip iš namų išeina energetinis purvas ir namai pradeda švytėti.

 

Namų energetikos valymas žvake

 

Jums reikės kelių plonų bažnytinių žvakių, tačiau galima naudoti ir paprastas baltas ilgas žvakes.

 

Pirmiausia išsikirpkite iš popieriaus apvalų lapelį su skyle ir užmaukite ant žvakės. Tai apsaugos rankas nuo vaško, kuris ne tik karštas bet ir užterštas nešvaria energija, kurią sugers įkaitęs vaškas.

 

Paimkite uždegtą žvakę ir apeikite su ja visus namus, eidami pagal laikrodžio rodyklę. Visą laiką atlikdami valymą žvake, mintyse prašykite, kad jūsų namai apsivalytų nuo įvairaus lygio neigiamos energijos ir kad ji transformuotųsi į gydančią pozityvią energiją. Pradėkite nuo lauko durų, nes jos yra pagrindinė negatyvios energijos prasiskverbimo į namus vieta. Todėl lauko durims reikia skirti ypatingą dėmesį. Išeikite prie durų iš lauko pusės ir vesdami iš kairės į dešinę, apeikite per visą durų perimetrą.

 

Apdirbkite žvake durų akutę, rankeną, gerai iš visų pusių. Tuomet viską tą patį pakartokite iš vidinės durų pusės.

 

Kuo geriau apeikite su žvake lauko duris, suprasdami, kad tokiu būdu blokuojate bet kokį blogio ir negatyvo prasiskverbimą į namus iš lauko.

 

Toliau pradėkite vedžioti žvake po visus namus, daiktus, baldus, rūbus, koridoriuje ypatingai, apeikite visas pakabas, batų spinteles, batus. Tuomet imkitės sienų, kilnokite žvakę aukštyn žemyn palei sienas, pasikliaudami savo intuicija, ranka pati žinos kur pakelti, kur nuleisti, kuo daugiau pasiduokite savo pojūčiams ir intuicijai, ji puikiai žino, kur susikaupęs blogis.

 

Nepamirškite veidrodžių, ypatingai vonioje, ir visą vonios kambarį, kur dažniausiai nusiplaunate savo blogas energijas ir paliekate ten. Apeikite jungiklius, rankenėles ir viską prie ko liečiatės dažniausiai.

 

Patys didžiausi negatyvios energijos pritraukėjai yra buitinė technika, o ypatingai kompiuteriai ir televizoriai, nes per juos skverbiasi negatyvi energija iš aplinkos ir jie ilgai laiko ją prisirišę. Šalia šių prietaisų užtrukite ilgiau ir juos žvake pašvitinkite po kelis kartus.

 

Tokį pat dėmesį skirkite klozetui, kuris taip pat yra didelis kaupikas. Eikite į miegamąjį ir bent tris kartus, kryžmai pereikite, lyg šventindami visą patalynę ir lovas, pradėdami nuo galvūgalio. Nepamirštam sandėliukų ir kitokių užkaborių.

 

Kai pabaigsite procedūrą, imkite visas sudegusias žvakes ir kuo greičiausiai jų atsikratykite, įmeskite į kiemo šiukšlių konteinerius, nebe palikite namuose.

 

Nusiplauname blogio likučius nuo rankų

 

Plaukite rankas su muilu, paskui su druska, po kranu. Tuomet leiskite išdžiūti, pamasažuokite piršus, patrinkite delnais pagal laikrodžio rodyklę ir nukratykite likusias energetines šiukšles nuo rankų.

 

Tikrinam

 

Tam, kad patikrinti, ar reikės pakartotinio namų valymo, kuris turės būti atliktas po trijų dienų, jei to prireiktų, uždegame dar vieną žvakę. Pastatykite ant lėkštelės ir sudeginkite iki pusės. Apžiūrėkite žvakės nutekėjimus, kaip atrodo vaškas ant lėkštelės.

 

Jei vaškas nutekėjo bjauriomis kreivomis formomis, pajuodo ir išsidarkė, vadinasi reikės kartoti, jei vaškas nutekėjo gražiomis lygiomis linijomis ir tvarkingai išsiliejo ant lėkštutės, vadinasi viskas tvarkoje, jūsų namai švarūs.

 

Profilaktikai

 

Dekite namuose žvakes kiek galima dažniau, nes niekas geriau nei žvakės ugnis neišvalo namuose susikaupusios blogos energijos. Dekite žvakę, jei kažkas nutiko, jei susiriejote, jei kažkas buvo atėjęs. Dekite kuo dažniau, darykite romantinius vakarinius pasisėdėjimus prie žvakių su mylimais žmonėmis, užsidekite žvakes vonioje kai maudotės, jos visuomet tik pagelbės ir apsaugos jūsų energetiką bei išlaikys ją pozityvia.

 

Kvėpinkite namus visokiausiais natūraliais aromatais. Naudokite natūralius aliejus, kvapnias žvakes, smilkalus ir visokius kitus, tačiau, tik natūralius aromatus. Jie ne tik padės išlaikyti švarią namų aurą, bet suteiks energijos, nusiraminimo ar kūrybinio įkvėpimo jei to reikės.

 

Plaukite grindis naudodami žolelių nuovirus ir kvapniuosius aliejus, kad išvalyti, išsaugoti ir pagyvinti namų aurą bei energiją. Tiesiog įpilkite žolelių nuoviro ar įlašinkite kelis lašelius eterinių aliejų į vandenį kuriuo plausite grindis. Rinktis galite tai kas patinka, tinka pagal metų laikus ir nuotaiką.

 

Neleiskite kauptis dulkėms, laikykite uždarytą klozeto dangtį, jis apsaugo nuo ateinančios per kanalizaciją blogos energijos. Iškarto tvarkykite bet kokį vandens nutekėjimą ar lašėjimą. Nedaleiskite, kad namuose būtų užsikišęs vamzdynas, nes tai rodo apie blogos energijos kaupimąsi namuose. Pratekantis ir lašantis vanduo namuose, nusineša jūsų gerovę, sveikatą ir pinigus, todėl stebėkite, kad viskas veiktų kuo geriau ir neleiskite gedimams užsilaikyti.

 

Bent kartą per dieną išvėdinkite namus, nesvarbu kokiu oru, be skersvėjų, tiesiog įleiskite švaraus oro į namus.

 

Namų energiją ir gerovę ypatingai gerai saugo pakabinami varpeliai. Garso vibracijos sugeba išjudinti energetiniais kanalais cirkuliuojančią energiją ir ją suaktyvina. Kabinkite varpelius prie lauko durų ar kitose patalpose, jie gali taip pat tapti ir interjero puošmena. Rasite visokių dekoratyvinių varpelių ir kitokių energetinių skambančių vamzdelių, kurie tikrai gerai saugo namus.

 

Tiems kas labai bijo ar jaučia, kad kažkas vis užneša blogos energijos į namus galima ant namų slenksčio ir namų kampuose pabarstyti druskos. Ji saugos ir sugers tai kas nereikalinga.

 

Negailėkite laiko namų energetiniam valymui ir šios švaros palaikymui, nes tai kur jūs gyvenate labai stipriai susiję su tuo, kas vyksta jūsų gyvenime. Energijos užteršimas jūsų namuose gali privesti prie nemalonumų, praradimų bei nelaimių jūsų gyvenime.

 

Autorė: Luka de Luna, šaltinis: transformacijos.lt (facebook.com/transformacijos/)

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vi

Yra minima, kad tas kuris nedalyvauja apvalyme, neturi būti patalpose. O kaip su gyvūnais juos taip pat reikėtų išvesti?

Anomalija

Gyvūnus galima palikti.

Taip pat skaitykite