Kai vyras pririštas prie vienos moters

vyras-moterisVyras pririštas prie vienos moters, o moteris pririšta prie vieno vyro – tai naudinga ir psichikai, ir jų gyvenimo sėkmei ir gerovei. Kai tarp vyro ir moters atsiranda ryšys, jų subtilūs kūnai persipina ir susiformuoja vienas kūnas.

 

Kitaip tariant, tarp jų vyksta abipusė energijos apykaita, moteris savo vyrui duoda savo moteriškumo, o vyras jai – savo vyriškumo. Toks ryšys įgauna vientisą jėgą Šakti ir jie tampa vienu organizmu, rašoma ineta.link tinklapyje.

 

Kodėl mums nepatinka kai mus išduoda? Todėl, kad tokiu būdu iš mūsų atima energiją Šakti, mus tarsi apvagia. Normali moteris nebus neištikima: ji pražysta ir atskleidžia savo moteriškumą būtent su vienu vyru.

 

Atsiduodama vieninteliam vyrui moteris tampa iš tiesų laiminga. Taip pat ir vyras įgauna intelekto, vyriškos jėgos ir sugebėjimą pasiekti sėkmę, jeigu yra ištikimas vienai moteriai.

 

Dabar daugelis pradeda suprasti ištikimybės galią, skaistybės jėgą. Bet ką daryti, jeigu praeityje tokių žinių neturėjote, jeigu liko karminiai ryšiai iš praeitų gyvenimų, jeigu yra neužbaigti santykiai šiame gyvenime ir šie eteriniai saitai dabar neleidžia jums sukurti naujų harmoningų santykių arba trukdo vystytis jau esantiems santykiams?

 

Svarbiausia – teisingai užbaigti visus santykius. Išsiskyrimo metu mes patiriame skausmingas emocijas ir labai svarbu savyje šio skausmo nelaikyti, o išsikalbėti. Gerai pasikalbėti apie savo skausmą ar nuoskaudas su artimais žmonėmis, giminaičiais, draugėmis, kurios jus palaiko. Kitaip žaizda neužgis, liks nemalonios skausmingos nuosėdos sieloje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dar vienas svarbus momentas – būtina mokėti išsiskirti su meile ir atleidimu. Klaida yra tame, kad daugelis išsiskiria apimti negatyvių emocijų, neprisimindami gerų momentų. Širdį atstato būtent tik meilė.

 

Po išsiskyrimo būtina duoti sau laiko. Dauguma, norėdami išvengti skausmingų pojūčių po išsiskyrimo, pradeda kitus santykius, dėmesį perjungia į kitą asmenį. Žmonės nepalieka laiko, kad jų žaizdos užgytų. Gerų santykių iš to neišeis, visos ankstesnių santykių problemos pereis į naujus santykius, todėl kad subtilusis kūnas neišvalytas, jame yra atmintis apie kitą žmogų. Atsistatymui po išsiskyrimo reikalingas mažiausiai vienų metų laiko tarpas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kodėl daugelis santykių, santuokų baigiasi išsiskyrimu? Daugeliu atvejų tai būtent susiję su tuo, kad jie prasidėjo netinkamu metu kol žmogus dar neatsistatė po ankstesnių santykių, dar savęs neišvalė, neatsikratė nuoskaudos. Todėl, jeigu norite sukurti tikrus, stiprius ir harmoningus santykius, labai svarbu suteikti sau po išsiskyrimo mažiausiai metus išsivalymui, atsistatymui.

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
rukoriai

Užrūkė tai kaip reikalas. Nežinau, ar noriu tokį šūdą rūkyti. :D :D :D

Jovita66

Papuoliau ir aš į tą vienų metų laikotarpį…mano draugas išsiskyrė su buvusia drauge ir taip nutiko, jog aš padėjau užgydyti “žaizdas”…nieko gero iš to…aš sakiau, kad nereikia, bet širdis neklausė…ir mums gavosi ne kas…

to miriam

nereikejo terptis tarp mylinciu zmoniu :) kas is to kad isskyrei, bet jo siela liko pas pirmaja :)dabar ciulpk letena:)

To Miriam

Du keliai:
1 Statyk sąlygas – arba tu, arba jo buvusi;
2 Bėk, nes didelė tikimybė, kad grįš pas buvusią.

Miriam

O ka kalbeti apie tokius vyrus,kurie su savo buvusiom palaiko pernelyg gerus santykius ir kai moteris tai supranta,buna saukstai po pietu,jo buna arba jo moteris,bet tik todel,kad ji jam kazkuo patogi.ka apie tokius vyrus ir moteris galima pasakyti?

Taip pat skaitykite