Berniukas sugeba savo galvą pasukti 180 laipsnių kampu

berniukas-galva-180Pamėginkite nejudindami savo kūno, pasukti galvą 180 laipsnių kampu. Taip, kad jūsų veidas atsidurtų virš stuburo.

 

Greičiausiai jeigu jums pavyko, jus jau esate negyvas, kadangi teoriškai iš medicininės pusės tai neįmanoma.

 

Tačiau praktiškai, kaip paaiškėjo, tokį neįtikėtina ir gyvybei pavojingą triuką sugeba padaryti vienas Afrikoje gyvenantis berniukas.

 

Socialinėje erdvėje tarsi virusas plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas berniukas, galintis apsukti savo galvą 180 laipsnių kampu.

 

Maždaug 12 metų berniukas stovi priešais filmuotoją, atsukęs nugarą savo tėčiui, kai šis prilaiko jo galvą nutinka protu nesuvokiamas dalykas: mažametis pasuka savo kūną taip, kad sugeba apkabinti tėvą, kai tuo metu jo galva lieka toje pačioje pozicijoje.

 

Vos per kelias dienas vaizdo įrašas internetiniame portale „Youtube“ surinko beveik 2 milijonus peržiūrų iš viso pasaulio.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
bet

180 laipsnių kampu sugeba visi :) – nuo vieno peties iki kito. Tik va išeities taškas pas tą berniuką jau kitas

REDdog

Be Komentarų….
Kaip Tai ĮMANOMA ???

Surelis

Kad jam per privarta sukineja :D

I can mlg pro

420 blaze it

;>>>

Aš 360° ez

Taip pat skaitykite