7-metė nejaučia nei skausmo, nei alkio ar nuovargio

7mete-nejaucia-skausmoSusipažinkite su septynerių Olivia Farnsworth iš Didžiosios Britanijos. Ši mergaitė yra tikras galvos skausmas medikams, ji nejaučia nei skausmo, nei alkio, nei poreikio miegui. Manote tai tikra palaima? Klystate. Mat visiškas baimės nebūvimas mergaitę nuolat įtraukia į įvairiausius pavojus, rašo naujienų tinklapis skaitalas.lt.

 

Nesenai mergaitė pateko į ligoninę, mat ją partrenkė automobilis ir kurį laiką vilko gatve. Aplinkinių nuostabai, nepaisydama gausių sužalojimų mergaitė pakilo nuo asfalto ir nuėjo nepraliedama nė ašaros.

 

Medikai pripažįsta, kad jų praktikoje kartais pasitaiko pacientų, kurie nejaučia tam tikrų poreikių, tačiau kad žmogus nejaustų trijų iš karto – tai pirmas atvejis. Daktarai Olivią jau praminė „bionine mergaite“, na o mama ją vadina tiesiog „plienine“.

 

Avarija ne vienintelis atvejis, kuomet mergaitė patyrusi rimtą traumą nepajuto nė menkiausio skausmo. Kartą ji nusiplėšė dalį lūpos ir bandė tai paslėpti nuo mamos, tačiau kai ši pamatė traumą, jai prireikė skubios plastinės operacijos.

 

Pavalgydinti mergaitę mamai irgi yra tikras iššūkis, mat ji niekada nejaučia alkio ir nesupranta kodėl jai reikia valgyti. Migdyti tokį vaiką – ne ką lengviau. Dėl nejaučiamo nuovargio kartą Olivia žvali išbuvo 3 paras. Kartais vienišai mamai, norint pailsėti nuo dukros, tenka jai duoti migdomųjų.

 

Daktarai pripažįsta, kad niekada nesugebės išgyti Olivios ir priversti ją jausti skausmą, alkį bei nuovargį. Tačiau jie teigia gebantys bent šiek tiek sureguliuoti mergaitės gyvenimą vaistų pagalba.

 

Šaltinis: skaitalas.lt

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Akmuo

O tai nx ja priverst jaust skausma? Mldc

Tosom

Ot lepsiai komentatoriai, isjunkit vaizduote ir ijunktis realybe, zmogui reikia tiek miego tiek maisto. Ji gali to nejausti, kad yra alkana, taciau jos kunas badauja ir gyvybiskai svarbus organai gali sutrikti taip, kad vaikas gali pradeti net nejuciom mirti

AA

Klausimas ar numirtu nevalgius ir ar smegenyse butu pakitimai nemiegojus ilgai? Del miego tai yra istoriju kur kelis metus nemiega, nes ir taip neaisku mokslininkams kam mums to miego reikia. O va energijos reikia lastelems gyventi, tai ir valgyti gal jai reik.

Kaaam gadinti..

Nejaucia nei alkio, nei skausmo nei nuivargio, t.y tobulaaaa.. gi ji tiek gali pasiekti, gal ji tiesiog moka valdyti savo kuna, ko visi like 8mljrd nemoka.. tarp kitko nera cia kazkad tokio, kiekvienad gali tai pasiekyi su joga ir meditacija

Tront

Cool. nx jai vaistati?

Martynas Dar Vienas

Kieta mergaitė.

Taip pat skaitykite