Vizualizacija, formuokime savo ateitį patys

vizualizacijaVizualizacija – individualus sąmoningas įvairių rūšių informacijos kodavimas į regimuosius vaizdus. Vieniems vizualizuoti sekasi lengviau kitiems sunkiau.

 

Vizualizacija tai vidinis regėjimas ir galimybė pritraukti į savo gyvenimą tą ką norite.

 

Tam, kad pasiekti pageidaujamą rezultatą, svarbu naudoti tinkamą algoritmą informacijos apdorojimo procese, sako Lietuvos ezoterikė Ingrida Poccia.

 

Kaip teisingai „dirbti“ su vizualizacija? Norėdami pradėti mokytis vizualizacijos technikos. Pirma turite susipažinti su teisingos vizualizacijos taisyklėmis.

 

Pirma – nuspręskite, ko norite pasiekti.

 

Antra – nuraminkite emocijas, pvz per paprastą kvėpavimą Prieš pateikiant visatai jūsų vizualizacijos tikslus svarbu yra atsipalaiduoti (kūną, kojas, rankas…). Štai jūs jau pasiruošę pradėti vizualizaciją.

 

Vizualizacija galima skirstyti į dvi rūšis:

 

1. Tikslinga vizualizacija. Tai būdas kada sukuriamas aiškus vaizdas net gi scenos. Tarsi parašomas scenarijus, apžvelgiamos visos strateginės priemonės tikslui pasiekti.

 

Šiuo metodu galime nupiešti norima paveikslą ar viziją. Sukurti jį iš nuotraukų, iškarpų, padaryti koliažą… Šitaip jums geriau įsirašys informacija pasąmonėje.

 

2. Laisva vizualizacija. Kai vaizdai ir mintys laisvai juda erdvėje siekiant sukurti pozityvią ateitį.

 

Naudoti galima abu metodus, turint omenyje, kad pagrindinis dalykas čia yra praktika. Pirmas metodas skirtas pradedantiesiems, kurie nemoka vizualizuoti erdvėje, o antrasis metodas jau pažengusiems. Daugelis žmonių susiduria su sunkumais pradiniuose vizualizacijos etapuose, nes jų smegenys negali sukurti ir suformuoti norimą vaizdą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nesijaudinkite, jei jums tai nepavyksta iš karto. Jei vizualizacijos praktikos bus daromos pastoviai, jūsų smegenys išmoks kurti ateities įvykius ir vaizdus. Reikia pažymėti, kad siekdami tikslo neužtenka vizualizuoti vieną ar du kartus. Rezultatai bus gaunami tik tada kai sugebėsi pilnai vizualizuoti ateities „paveikslą. Jei vizualizacijos metu staiga kyla abejonių ar pavyks jums suformuoti galutinį, tiesiog ignoruokite, nenutraukite praktikos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Praktika baigiasi tada kai žmogus pasiekia savo tikslą. Vizualizacijoje svarbu įsivaizduoti jau esamus ir būsimus dalykus, pabandyti pajusti kuriamos situacijos tikrovę. Pagrindinis vizualizacijos tikslas – perprogramuoti savo protą, emocijas ir mintis. Kaip žinoma negatyvios mintys sukelia neurozes, stresą, depresiją. Todėl vizualizacijos metu būtina sutelkti dėmesį į teigiamus vaizdus.

 

Kai vizualizuojate save suteikite sau būtinas savybes. Vizualizacijos metu galite keisti savo įvaizdį, atskleisti talentą, parodyti drąsą ir ryžtą… Kartais jūs galėsite aiškiai pamatyti tarsi žiūrėdami filmą. Kitais atvejais gali prieš jus iškilti tik bendras vaizdas…

 

Mokėdami vizualizuoti pastebėsite, kad gyvenime aplinkybės susiklostys jums palankia kryptimi. Tik jūsų pačių pastangomis pasieksite numatytą tikslą.

 

Netikite? Pamėginkite.

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite