Prakeiksmų ir nužiūrėjimų diagnostika – kaip atpažinti?

prakeikimai-nuziurejimaiBet koks maginis poveikis turi realius fizinius požymius. Tie požymiai neatsiranda iš niekur ir jų atsiradimas sąlygojamas žmogaus elgesio ir aplinkos poveikio į žmogų.

 

Žinoma, tikrai nebūtina galvoti, jog kiekvienas iš žemiau įvardintų požymių yra būtent nužiūrėjimo arba prakeiksmo pasekmė. Tačiau kartais susimąstyti verta, teigia magas Aleksejus Šiškariovas.

 

1. Dingsta apetitas, atsiranda virškinimo problemos.

 

2. Nemiga, košmarai – tai gali byloti ir apie psichinius sutrikimus, tačiau visų psichinių sutrikimų priežastis tai beveik visada metafizinis poveikis į mąstymą.

 

3. Sumažėjęs libido. – seksualinio poreikio neturėjimas tai gali būti stipraus nužiūrėjimo pasekmė.

 

4. Pastovios migrenos, kurių negali paaiškinti gydytojai. Apskritai kas liečia medicinos darbuotojus – jie gydo kūną, bet ne sielą.

 

5. Agresijos protrūkiai ir dažna nuotaikų kaita – visa tai ne tik depresijos požymis. Bet ir paprasta prakeiksmo pasekmė.

 

6. Pastovūs kivirčai šeimoje. Jeigu iki šiol gyvenote darniai su partnerių arba partnere, o dabar santykiai griūna – pagalvokite ar ne per daug iki tol viešinote savo gerbūvį.

 

7. Pastovus nerimo ir baimės jausmas- turėkite omeny tai kad nerimas ir baimė tiesioginė negatyvo pasekmė.

 

8. Potraukis alkoholiui skandinant nerimą, baimę bei nesėkmes.

 

9. Jums bloga jūsų tikėjimo maldos namuose (bažnyčia, cerkvė, mečetė, sinagoga) – konkrečiau ir būti negali, žmogus jaučia diskomfortą jeigu pažeistas jo energetinis laukas (galima vadinti tai aura – kaip pavadinsi taip nepagadinsi).

 

10. Atsiranda suicidinės mintys. Savižudybė pateisinama tik dviem atvejais. Jeigu asmuo serga sunkia nepagydoma liga ir kankinasi arba karo metu nenorint tapt priešininko belaisviu. Bet kokia kita priežastis tokiam norui nurodo žmogaus sutrikusią psichologinę būklę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

11. Prie namų slenksčio randate neaiškios kilmės daiktų – adatos, suplėšytos lošimo kortos, gėlės, paberta žemės. – klasikinis porčios požymis, tačiau dvejopo poveikio. Kad padaryta ir bus neigiamos pasekmės – faktas. Tik vienokie nemalonumai būna kai jus to nepastebite ir kitokio – jei pastebite ir bandote patys pašalinti paliktas „dovanas“. Ši porčios forma vadinasi podklad (neverčiamas žodis, red. past.), artimiausias termino vertimas – padėjimas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

12. Tamsos baimė, baimė pasilikti vienam kambaryje. Šie dalykai nurodo į tai, jog buvo ne tik kryptingai dirbama norint jums pakenkti, bet ir kur buvo dirbama – buvo dirbama kapuose.

 

13. Girdite balsus, užsimerkus matote reginius. Neskubėkite su išvadom. Tai gali būti ir ne haliucinacijos. Jei tie reginiai ir garsai siejami su mirusiaisiais – tai nekrotinis ryšys.

 

14. Turite pastovią blogą nuojautą.

 

Jei nors keturi iš šių požymių jums tinka, tai jau yra apie ką pagalvoti. Jeigu tinka 6-7 – jus tikrai buvote paveikti magijos arba nužiūrėti spontaniškai.

 

Daugelis žmonių galvoja, kad paveikti negatyvo gali gyventi toliau ramiai. Išties taip nėra kadangi kryptingas darbas ardo ne tik astralini kūną. Pradžioje kenčia siela, netrukus po – kūnas. O šiuolaikinė medicina to išgydyti negali.

 

Taip pat negali padėti ir žmonės, kurie nėra pasišventę magijai ir okultiniams mokslams. Diletantiškas elgesys tik kenkia. Todėl geriausia kreiptis į tuos, kurie išties padeda.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com)

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite