Aleksejus Šiškariovas. Moters vaidmuo magijoje

magija-moterisAleksejus Šiškariovas, aštuntosios kartos juodasis magas, savo dovaną paveldėjo pagal vyrišką savo giminės liniją. Be giminės apeigų magijos mokslo sėmėsi iš įvairias magijos tradicijas praktikuojančių raganų ir magų. Tyrinėja slaviškų prakeiksmų metodikas, Vudu magiją ir visa tai taiko praktikoje.

 

Ezoterinė visuomenė yra pati demokratiškiausia. Tikras raganius neturi teisės į klaidas, kaip ir tikra ragana. Moteris turi ne tik vienodas teises su vyru magijoje, tačiau kaip ir vyras ji neturi privilegijų.

 

Žinoma, sukelsiu pasipiktinimą šiuo straipsneliu bet manau, kad apie tai galiu kalbėti.

 

Tikras okultizmo tarnystės atstovas ar atstovė niekada neapeliuoja į savo lytį. Niekada nekelia savęs lyties aspektu. Teko asmeniškai susidurt su keliomis būrėjomis, kurios dažnai kartodavo – juk aš moteris, aš galiu.

 

Tačiau iš tikrųjų nei vyras, nei moteris negali daugiau ar mažiau magijoje vien dėl savo lyties.

 

Moterys jau pagal savo psichologiją yra linkusios į magiją, okultizmą ir panašius dalykus. Jeigu ragana galvoja kad turi teisę į darbines klaidas vien todėl, kad yra moteris – ji klysta.

 

Taip pat verta atsiminti, kad tik ta moteris kuri gali ir nori gimdyti gali būti ragana. Moteris realizuojasi motinystėje, tai jos pagrindinis gamtinis vaidmuo. Ta, kuri to negali – negali ir valdyti to, kas nėra matoma. Ta, kuri nenori – taip pat negali. Gamtos jėgos faktiškai neklauso tokių.

 

Menstruacijos metu atlikinėti viską, kas siejama su magija kategoriškai draudžiama. Draudžiama gaminti maistą, lankyti maldos namus. Tikra ragana tai žino ir niekada neužsiiminės ritualais tokiu metu. Vienintelis leidžiamas dalykas – būrimai kortomis.

 

Tikra ragana žino savo vieta ir niekada nesimėto prakeiksmais, niekada neskaldo. O svarbiausia – ją lydi kuklumas ir paprastumas, ji nesiekia būti dėmesio centre.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kodėl ne visos potencialios raganos gali realizuotis pilnai? Pateiksiu labai liūdną faktą.

 

Daugeliui moterų, kurios yra raganos arba tokiomis save laiko tai tik dar vienas pasipuikavimo įrankis. Vakarų Europoje nėra išlikusi raganavimo tradicijos tąsa. Raganos buvo deginamos, buvo naikinamas Tikrasis Moteriškas Žavesys. Priešingai nei stačiatikybę išpažįstančiose kraštuose, kur raganos buvo gerbiamos. Net tautosakoje raganos įvaizdis, Baba Jaga, buvo labiau teigiamas negu neigiamas. O tautosakoje ir slypi visa tautos išmintis ir mentaliteto raida.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nors nesu didelis krikščioniškosios filosofijos mėgėjas, bet reikia prisiminti apaštalo Pauliaus žodžius. Tegul Šventyklose moterys jūsų tyli. Tai galioja ir magijoje. Tik moteris, žinanti savo religijos sistemą, suvokianti tikėjimo praktika – gali būti ragana. O ne išsišokėlė, perskaičiusi kelias knygutes ir visą „išmintį“ traukianti iš bulvarinių žurnalų. Nes magija tai sunkus darbas, kur reikia drąsos ir atsargumo.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com)

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite