Kroatijoje liudininkai nufilmavo iš vandens iššokančią undinę?

undine-krotaijaPanašu, kad pastebimų undinių skaičius pasaulyje auga. Visai neseniai rašėme apie rastą undinės kūną Urugvajuje, o dabar užsienio žiniasklaida praneša apie liudininkų nufilmuota iš vandens iššokančią undinę.

 

Nors vaizdo įrašas buvo patalpintas dar praėjusiais metais, susidomėjimą užsienio žiniasklaidoje sukėlė tik šiemet, kai per pasaulį nusirito žinia apie galimai aptiktą undinės kūną.

 

Vaizdo įraše kuris buvo nufilmuotas Kroatijoje, matomas fone iš vandens iššokantis paslaptingas gyvis. Nors iš pat pradžių buvo manyta, kad tai delfinas, tačiau ekspertai po vaizdo apdorojimo atkreipė dėmesį, kad paslaptinga būtybė galėjo turėti rankas, kas nėra būdinga jūros gyventojams.

 

Tuo tarpu skeptikai tvirtina, kad tai viso labo optinė iliuzija, o sensacingų išvadų daryti nereikėtų, kadangi objektas nuo filmavimo vietos buvo toli ir nustatyti kas tai buvo iš tiesų nėra galimybės.

 



 

Nors JAV nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos (NOAA) mokslininkai oficialiai patvirtino neturintys jokių duomenų apie undinių egzistavimą, kiti jūros ekspertai tokių pareiškimų daryti neskuba.

 

“Mes apie Mėnulį žinome daugiau, negu apie mūsų vandenynus ir vandenynų gyventojus. Visai realu, kad ten gali gyventi protinga civilizacija panaši į mūsiškę.”, – tvirtina jūros tyrimų asociacijos vadovas Robertsas Mickas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Priminsime, kad 2013 metais televizijos kanalas „Animal Planet“ sukėlė tikrą sumaištį dokumentikos pasaulyje, kai parodė laidą „Undinės: Nauji įrodymai“, kurioje mokslininkai patvirtino, kad undinių egzistavimas visai realus dalykas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Sima

21 amzius ir vis dar klipai kaip kas mistisko tai akis lauzom! Netikiu jokiom undinem nes Realiai ir ryskiai nemaciau jau uzknis noris faktu vaizdu medziagu!

Mergaitė

Aš esu Austėja ir man yra 13m. Ash jau nuo pat 10m renku šioke bei tokia informacija apie undines ir kitokius gyvius…
Kaikada sakoma kad undinės megsta pasirodyti žmonėms turėdama piktų kėslų…
Net nežinoma ar jos geros ar blogos bet kitas mitas rodo kad undines yra visokios…
Net neįmanoma nuspeti ka galvoja kitas vandeninis gyvis…
Pvz.: žuvytė ji tikriausiai galvoja kad yra kaila o jei pazejus ir paskaiciavus vandeniniai gyviai protingesni už sausumos gyventojus…
Iskur jūs galite žinoti kad tai mitas arba padirpta kompiuteriu isizekit is 6 karto tikroviskiau viskas matysis.

Mergaitė

Pasaulis yra nemažas kad mes manytumėme kad ji visa istyrėme ir mintinai žinome mes žinome tik dalį jo…

Tima

O kodel negali but undine? O jeigu cia isvis undinas? Niekas negali pasakyti kaip turetu atroditi mastantis vandens gyventojai. Gal jie panasus i orkas ir delfinus? Niekad negali zinoti. O sis vaizdo irasas man visai nekliuna ir man atrodo tai tikrai dar mums nezinomas gyvis.

paslaptis

Man panasu i delfina.

danii

panašiau į orką nei į undinę..

lol

Anomalija apsiruke kanapiu

As

Cia mklastote 100%

Martynas

Man daugiau nesa i delfina.

....

Nekaišiokit čia to filmo, ten mokslinė fantazija, o ne realiais faktais paremtas filmas.Neneigiu undinių egzistavimo, ne man žinot. O čia net judesiai nenatūralūs, toks jausmas. Kas šokinėja kampais? Pripažinkime žmonės gerai pasidarbavo kompiuterinėmis programomis ;)

Taip pat skaitykite