Koks yra kapinių vaidmuo magijoje?

Kapinės – mirusiųjų laidojimo vieta. Ankstyviausieji kapai priklauso naujajam akmens amžiui. Jie randami giliose duobėse, mirusieji palaidoti suriesti. Kapinėse gali būti kulto pastatų, pvz., koplyčių. Jos taip pat gali būti greta šventovių – bažnyčių, cerkvių ir kt. Užsienio valstybės yra imamas žemės nuomos mokestis, aptarnavimo mokestis. Lietuvoje laidojimo tvarką reglamentuoja savivaldybės, oficialiai joks mokestis nėra imamas (praktiškai – jei pageidaujama laidoti tam tikroje vietoje, pvz., arčiau kapinių koplyčios ar įėjimo, tuomet galima susitarti su kapines prižiūrinčiais asmenimis).Kapinių vaidmuo tiek juodojo tiek ir baltojo mago gyvenime yra išties svarbi vieta. Ir ne tik todėl kad visi mes ten būsime. Kapuose atliekami ypatingo poveikio bei stiprumo ritualai. Magas Aleksejus Šiškariovas sutiko papasakoti kaip visa tai veikia.
 
Kapinės dalinamos į aktyvias, kur galima atlikti ritualus, ir neaktyvias, kur jie tiesiog neveiks ir bus laiko gaišimu. Aktyvios kapinės yra tos, kur pirmas laidojimas vyko lydint religinėmis apeigomis. Nesvarbu, kokią religiją išpažino miręs asmuo.
 
Neaktyvios priešingai. Ypač daug neaktyvių kapinių liko kaip sovietinis palikimas – kova su religija atsispindėjo visur.
 
Kokios apeigos yra atliekamos kapuose, koks jų veikimo algoritmas? Viskas ir sudėtinga ir paprasta. Paprasta todėl, kad visų kapinių ritualų pagrindas tai užmegzti ryšį su mirusiuoju ar mirusiaisiais ir aukos pagalba išprašyti reikalingus rezultatus. Sudėtinga todėl kad mažai kas žino kaip būtent užmegzti ryšį.

 

Ryšio užmezgimas tai malda. Malda pagal tas tradicijas ir okultinę perspektyvą, kurioje gyveno mirusysis. Po to vyksta ritualas, kurio esmė yra veiksmo, kuris yra rezultatas – išprašymas ir atlikimas su apeigos objektu metafiziniame plane to, kas turi įvykti realiame.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kaip pavyzdį pateiksiu vieno iš porčios ritualo fragmentus. Apeigos tikslas – padaryti, kad veiksmo objektas nusigertu. Žinoma, pilnai ritualo neatskleisiu o fragmentas NĖRA VEIKSMINGAS. TAI TIK PARODYMUI KAIP TAI VEIKIA.

 

Taigi, magas ateina prie iš anksto išrinkto kapo. Padeda žvakes, monetas, vaišes – mažą buteliuką brangaus konjako, degtinės ar kito svaigaus gėrimo, taip pat kepalą duonos. Sukalbamos tam tikros maldos. Viskas daroma ramiai ir greitai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ištraukiama objekto foto, dedama ant kapo. Toliau atliekami nuotraukos mentalinio sujungimo su auka veiksmai bei paties ritualo kulminacija – su tam tikru užkeikimu alkoholis pilamas ant nuotraukos. Viskas paliekama kapuose, magas išeina iš kapų palikęs išpirką – tris vienodo nominalo monetas.

 

Minėta auka tai senos, dar pagonių laiku tradicija atiduoti pagarbą mirusiesiems maistu. O apeigos objektas čia vaizduojamas kaip pretendentas dalyvaut mirusiųjų puotoje. Tad rezultatas būna greitas ir labai stiprus. Yra ir mirtinų ritualų, turinčių panašų algoritmą. Visur yra aukojimas, visur yra prašymas mirusiajam padėti. Jeigu kapas parinktas tinkamai rezultatų ilgai laukti nereikia.

 

Įdomiai vyksta mylimojo asmens pritraukimas. Ieškomas kapas, kur palaidoti vyras ir žmona. Šiame šeimos kape atliekamas energetikos būrimas kuris padeda nustatyti ar ši pora nugyveno amžių darniai ir gražiai. Jei viskas tinka ir kapai yra tinkami tai pradedamas ritualas.

 

Kalbamos maldos bei užkalbėjimai nukreipti į tam tikras jėgas, prašoma mirusiųjų padėti sutaikyti išsiskyrusią porą arba pritraukti atitinkamą asmenį. Dalyvauja objekto ir užsakovo nuotraukos, o auka tokiose ritualuose dažniausia būna kažkoks saldus maistas – meduoliai, saldainiai.

 

Trečias, paskutinis ritualas, kurį norėčiau paminėti, tai taip vadinamas mergystės vainikas. Tai pakankamai brangus ritualas nes reikalingas auksinis sužadėtuvių žiedas bei objekto nuotrauka. Taip pat dalyvauja dar vienas daiktas kurio neminėsiu, kad nekiltu pagunda to kartoti.

 

Visi tris objektai su atitinkamais užkalbėjimais yra palaidojami merginos kape, patartina jaunos. Paliekama auka – tris lašai mago kraujo, kurie imami iš kairės rankos bevardžio piršto.

 

Viskas – palaidotoje nuotraukoje užfiksuota mergina jau NIEKADA neištekės. Be to, turės didelių problemų su vyrais, bus visiškai jiems nepatraukli.

 

Reziumuojant norėčiau pasakyti, kad kiekvienas miręs žmogus vertas visokeriopos pagarbos. Bent jau todėl, kad jis gali padėti. Ir nesvarbu kaip – ar mes siekiam gero ar blogo rezultato. Todėl raganius ateina į kapus su didele pagarba. Nes tai Šventa Žemė. Kuri mums dirba.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com)

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite