2040-taisiais norint nueiti į pasimatymą net nereikės išeiti iš namų

virtualus pasimatymaiPasak naujų pranešimų, 2040-taisiais norint nueiti į pasimatymą net nereikės išeiti iš namų – viskas vyks virtualioje erdvėje, rašo naujienų portalas anglija.today.

 

Tai lyg ir gera žinia – jei jums nepatiks jūsų pašnekovas, paprasčiausiai išjungsite kompiuterį. Tačiau ką daryti, jei užsinorėsite tikro, gero pasimatymo?

 

Londono „Imperial“ koledžo studentai kartu su pažinčių portalu eHarmony.co.uk atliko projektą, kurio metu pažvelgė į ateities pasimatymus.

 

Jie išanalizavo, kaip vystėsi žmonių įpročiai per paskutiniuosius šimtą metų, į pagalbą pasitelkdami antropologijos, sociologijos, technologijų ir biomedicinos ekspertus.

 

Tyrėjai prognozuoja, kad tempas, per kurį bus pasidalinama informacija, taps toks greitas, kad per 25-erius metus visi penki žmogaus pojūčiai sugebės prisitaikyti virtualioje realybėje. Pasak jų, pasimatymai bus veiksmingesni ir laiko jiems išeikvosime mažiau.

 

Virtualus pasimatymas bus kaip tikras, pavyzdžiui, pora galės laikytis už rankų ir netgi užuosti vienas kito kvepalus. Ekspertai taip pat mano, kad technologijos virtualioje erdvėje leis susitikti žmonėms, gyvenantiems skirtinguose pasaulio kampeliuose.

 

Be to, koledžo studentai mano, kad iki 2040 metų mokslininkai išsiaiškins, kokį vaidmenį DNR atlieka tiek emociniame, tiek fiziniame potraukyje – tai padės bandant supiršti partnerius.

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
SKYWALKER

Cia kaip is filmo Visa griaunantis…:))

Taip pat skaitykite