Zombių viruso protrūkis lėktuve? Vyras apkandžiojo keleivius ir mirė

zombiu-protrukisProtu nesuvokiamas incidentas įvyko spalio 25 d. skrydžio metu iš Lisabonos į Dubliną. Jaunas, 25 metų vyras stipriai sukandžiojo keleivius ir staiga mirė. Spėjama mirtis ištiko nuo didelio streso.

 

Kaip praneša užsienio žiniasklaidos šaltiniai, vyras po kraupaus incidento krito be gyvybės ženklų ant žemės. Žmonės ir skrydžio palydovai dar bandė jauną vyrą gaivinti, tačiau jo gyvybė užgeso. Dėl šio incidento lėktuvas buvo priverstas nusileisti Corko oro uoste.

 

Keista ir tai, kad pareigūnai visiems keleiviams griežtai uždraudė platinti bet kokią informaciją kas nutiko skrydžio metu žurnalistams, tačiau vienas nelinkęs prisistatyti liudininkas teigė, kad tai kas dėjosi lėktuve, jam priminė siaubo filmą.

 

„Tas jaunuolis pašoko iš savo vietos ir kelias sekundes žiūrėjo į tolį. Atrodė kaip lunatikas kuris nesupranta ką daro. Staiga atsigręžė link pagyvenusios moters kuri sėdėjo šalia ir pradėjo kandžioti iki kraujo jos veidą. Kitam vyrui kuris norėjo jį sulaikyti apkandžiojo ranką, po ko tiesiog susmuko ant grindų.”.

 

Žurnalistams iš patikimų šaltinių pavyko sužinoti, kad 25 metų keleivis galėjo būti paskiepytas nauja, dar tik bandymų stadijoje esančia vakcina nuo tuberkuliozės, tačiau nežinia ar būtent vakcina išprovokavo tokį keistą jauno vyro elgesį.

 

Gydytojas Jose Alegro teigė, kad neįmanoma pasakyti, ar vyras galėjo kuo nors užkrėsti apkandžiotus žmones, nes visi jauno vyro medicininiai įrašai kol kas yra neprieinami paprastam medicinos personalui.

 

Policija labai greitai po įvykio išplatino oficialų pareiškimą: „Teisėsauga skelbia išsamų tyrimą dėl 25 metų žmogaus mirties skrydžio metu. Jaunam vyrui buvo suteikta profesionali daktarų pagalba, tačiau gyvybės išsaugoti nepavyko. Kiti sužaloti lėktuvo keleiviai buvo nugabenti į ligoninę dėl įkandimų”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
wqw

Nu jo bet tai overdauzas isejo kad net veidus est pradejo :D

Anonimas

Daugiau tikekit oficialiom isvadom :D Jeigu kas nors ir buvo ne taip, tarkim pasalinis skiepo poveikis, nejaugi jus manot, kad valdziai apsimoketu sakyti tiesa? Nurasys zmogeli i narkomanu gretas ir visi laimingi

irena

apie si ivyki girdejau per Portugalijos televizija ta diena ir sekancia po ivykio.ta pacia diena buvo tik pranesta,kas ivyko,bet priezastys nezinomos,rytojaus diena ir laikrasciai ir radijas bei televizija pranese,kad 25 mecio brazilo skrandyje buvo rasta daug pokeliu su narkotikais,ir mire jis nuo narkotiku,taip pat siuo reisu skrido dar viena moteris,atrodo,kad brazile,pas kuria taip pat buvo rasti narkotikai,taip,kad nemanau,kad kas nors buvo slepiama

as

Taigi skelbe per zinias. Bet minejo, jog cia gali buti tas variantas, jog gabeno narkotines medziagas skrandyje ir plyso maiselis. Ta ir paaiskina is karto neadekvatus elgesys iskart, bet kai didelis kiekis ir to pasekoje – staigi mirtis.

Opakapa

Dabar tie, kuriuos apkandžiojo, pradės kitus kandžiot, tie dar kitus. Ir štai, turėsim zombių apokalipsę ;D

Miglė

Bet tai gi ne šuo apkandžiojo kitus žmones, o žmogus. Jeigu ir sirgtu pasiutligė nepradėtų kitus kandžioti, taip liga pas žmones nesireiškia

jjjj

Gal kokia pasiutlige sirgo

Anonimas

Galvojau antis, bet pasirodo tiesa: http://www.telegraph.co.uk/travel/travelnews/11940369/Man-bites-fellow-passenger-on-Aer-Lingus-flight-then-dies.html idomu, kodel apie tokius keistus ivykius neraso musu didieji portalai? Jiems svarbiausia Putinka ir pikul subine i pagrindini puslapi ikisti

Taip pat skaitykite