Zodiako ženklų angelai ir demonai

angelai-demonai-zodiakaiSvarstyklės

 

Ant Svarstyklių dešiniojo peties stovi Saiko ir Harmonijos Angelas, o ant kairiojo – Nuotaikų Demonas. Demonas skleidžia abejones dėl visų reikalų, jausmų, meilės, partnerių, draugų.

 

Ši nuotaikų dvasia gundo Svarstykles žaisti žmonių jausmais ir silpnybėmis, gražiai juos laikyti tam tikrame atstume nuo savęs, būti savanaudžiu. Taip tas Svarstyklių demonas yra koketiškas, žadina moteris amžinai gundyti ir apgaudinėti vyrus. Saiko Angelas Svarstykles gali padaryti puikiais ir kūnu, ir siela.

 

Taip pat suteikia taikingumo, ramybės ir pasitikėjimo. Kad Svarstyklės įgautų vidinės jėgos ir užuojautos, turi kreiptis į savo Zodiako Angelą – Barchielį. Tokiu atveju yra viltis, kad pagerės asmeninis gyvenimas visais sunkiais gyvenimo atvejais.

 

Skorpionas

 

Skorpionas – Keršto Demono ir Teisybės Angelo priešpriešos objektas. Kai prabunda Skorpiono Zodiako Demonas, jį kankina įtarimai, kad jį visi apgaudinėja. Tai sukelia aklą ir įsisenėjusį pyktį ant tų, kurie nepateisina vilčių.

 

Skorpionas tada keršija arba kenčia nuo patologinio pavydo, ypač dėl savo mylimųjų. Tai veda iki savęs naikinimo kol Skorpionas neišgirsta švelnaus ir įspėjančio Angelo balso. Į Angelą Gabrielių, vieną iš stipriausių Šviesos Angelų, tinka kreiptis prašant pagalbos įgyvendinant kardinalias Skorpiono gyvenimo kelio permainas. Šis Angelas sukuria puikiausias sąlygas užmačių realizavimui.

 

Šaulys

 

Šauliui vadovauja Puikybės Demonas ir Teisingumo Angelas. Demonas iššaukia aroganciją ir tuščią Šaulio puikybę, kritikos atmetimą ir išskirtinumo jausmą, kuris atitolina nuo žmonių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Sielos gilumoje Šaulys yra kovotojas už teisybę, siekia kažko aukštesnio, jam gresia pasiekti fanatizmo laipsnį. Šaulio Angelas – Adnachielis turi daug galimybių. Jis padeda įgyti nepriklausomybę ir laisvę. Užsispyrę žmonės su jo pagalba bus sėkmingi reikaluose ir karjeroje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ožiaragis

 

Ožiaragis yra globojamas Tvirtybės ir Ištvermės Angelo, bet kartu yra Šaltumo ir Abejingumo Demono grobis. Šaltumo Demonas prabunda tada, kai Ožiaragis nusivilia, kai jį išnaudoja, išduoda, atstumia.

 

Piktoji dvasia priverčia ignoruoti žmonių prašymus ir galvoti tik apie save, dėl to Ožiaragio siela kietėja ir tamsėja.

 

Tvirtybės Angelas – tai vidinis Ožiaragio balsas, kuris priešingai – suteikia jam patikimumo, ištikimybės, rūpestingumo. Kai Ožiaragiui reikia pagalbos pradėti naujus, neįprastus reikalus, jis gali kreiptis į savo Zodiako Angelą – Kambielį.

 

Vandenis

 

Vandenis – Atskirties Demono ir Draugystės Angelo kovos objektas. Vandenio Demonas ir Angelas iš vienos pusės Vandenį apdovanoja atjauta ir šiluma santykiuose, iš kitos pusės – panieka aplinkiniams, savęs ir savo galimybių pervertinimą.

 

Atskirties Demonas stengiasi nuo Vandenio atstumti žmones, kurie jam linki gero ir jį myli. Vandeniams reikia branginti draugystę ir meilę, kitaip jie rizikuoja likti vieniši. Vandenis, kaip niekas kitas, trokšta sąlyčio su gamta, kad papildytų savo energetines atsargas ir atstatytų jėgas. Vandeniams susilieti su gamta ir supančiu pasauliu padeda Angelas – Katetilis.

 

Žuvys

 

Žuvys gali būti glostomos Meilės Angelo, bei sugadintos Ydų Demono. Žuvys – prieštaringa asmenybė. Tai rezga intrigas, kuria blogį ir žiauriai reaguoja į nuoskaudas, tai neria į įvairių pagundų ir netgi ištvirkimo vandenis, ieško abejotinų malonumų šaltinių, tokių kaip alkoholis arba narkotikai.

 

Bet Žuvims labai artimas neribotos užuojautos Meilės Angelas – naujojo laikmečio angelas, kurio balsą verta išgirsti ir kurio taip trūksta šiuolaikiniam žmogui. Išorinis žavesys ir patrauklumas, sėkmė meilės reikaluose ir karjeroje tai Žuvų Angelo – Egalmilo dovanos. Šis Angelas Žuvims suteikia daugiau ir žemiškosios ir dvasiškosios palaimos.

 

Šaltinis: esoteric.blogas.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Laima

Aciu Jums man patiko

Liepa

Kokios gali būti maldos angelams? Melstis reikia tik Dievui! Ne stabams ne kažkokiems šventiesiems ir ne angelams. Angelai patys meldžiasi Dievui ir tiki Dievu!

Senuolio ismintis

Mes zmones ir meldziames stabams nes religija ir sukurta zmogaus kad atsakitu i klausima kuri uzdave musu protevei ( kas yra zvaigzdes,saule,kodel mirstam kur mire einam,kodel musu niekas nesugo ir negloboja ir tt…) Jauna karta tiki stabais netodel kad tai yra tikra bet sureiksmina tai su proteviu tradicinemis apeigomis ir perkeicia reiksmes i sventes. aukstesnem butibem nereikia maldos nes ji skamba kaip paprasaikos jai nori kasko turi siekti pats o ne prasinet kasko auksciau ir galvot kad tu visatos bamba ir visos dievibes turi tave globot ir maitint tu nesi kudikis kuris negali pats savim pasirupint. Todel tavo tikejimas yra… Skaityti daugiau »

Martynas Dar Vienas

Demonų nėra.

Laimute

Aie piktus demonus ir gerus angelus yra tikru tikriausia tiesa….

Errrr

Kur faktai, kad tai tiesa, kur irodymai, kur pavyzdzei?

Anonimas

Pavyzdzei tu pavyzdzei. Tau i mokykla, o ne apie pavyzdzius kalbet ir irodymus

Taip pat skaitykite