Urugvajuje bangos į krantą išplovė undinės kūną?

Visai neseniai, 2013 metais, televizijos kanalas „Animal Planet“, didžiąją dalį laiko rodantis dokumentinius filmus apie gyvūnus, sukėlė tikrą sumaištį dokumentikos pasaulyje, kai parodė laidą „Undinės: Nauji įrodymai“.

 

Nors laida buvo sutikta dviprasmiškai, abejingų jai neliko. Mokslo pasaulio atstovai pasidalino į dvi skirtingas stovyklas, vieni teigė, kad undinės neegzistuoja, kiti buvo užtikrinti, kad tokių išvadų daryti negalima, nes mūsų vandenynas ištirtas tik apie 5%.

 

Panašu, kad pastarieji gali būti teisus, kadangi prieš kelias savaites, Urugvajuje į krantą buvo išplautas stebėtinai į undinę panašus gyvis.

 

undine-kunas4

 

Vietos žvejai, kurie ruošėsi ankstyva ryta į žvejybą, ant jūros kranto pastebėjo išplautą kūną. Iš pradžių pamanyta, kad tai išplautas skenduolis, tačiau kai priėjo arčiau negalėjo patikėti savo akimis, gyvis turėjo moteriškus veido bruožus, kūną, rankas su pirštais, tačiau kojų vietoje buvo tarsi žuvies uodega. Paslaptingos būtybės ūgis preliminariais skaičiavimais siekė apie 1,70 m.

 

“Kaip ir kiekviena diena ruošėme tinklus žvejybai, kai tolumoje pastebėjome kažką ant kranto. Pagalvojome, kad tai bus dar vienas skenduolis, nes šiomis dienomis labai didelės bangos, tad jų (skenduolių – red. past.) čia netrūksta. Tačiau kai priėjome, netekome žado.”, – žurnalistams pasakojo Santiago Facundo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

undines-kunas2

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žvejai iš karto paskambino policijai ir medikams. Kai atvyko pagalbos automobiliai, policija atitvėre teritoriją ir daugiau nieko arčiau įvykio vietos neprileido, o maždaug po 20 minučių atvažiavo baltos spalvos mikroautobusas kuris kūną išvežė.

 

“Niekas nieko mums nepaaiškino. Nors sakiau policijai, pažiūrėkit čia gi uodega, o ne kojos, su manimi niekas nekalbėjo, o tik prašė visus atsitraukti. Esu žvejys jau daugiau nei 30 metų, bet pirmą kartą gyvenime mačiau kažką panašaus.”, – įvykio aplinkybes atpasakojo S. Facundo.

 

undines-kunas3

 

Oficialiame Urugvajaus pareigūnų pareiškime rašoma, kad ant kranto rado nenustatytos tapatybes moters kūną, tačiau liudininkų nuotraukos priverčia abejoti ar šis pareiškimas turi ką nors bendro su tikrove.

 

Primename, kad 2012 metais JAV nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos (NOAA) mokslininkai oficialiai patvirtino neturintys jokių duomenų apie undinių egzistavimą, tačiau įvairūs liudijimai iš viso pasaulio priverčia rimtai suabejoti, ar žmonėms pateikiama visa informacija.

 

Kanalo „Animal Planet“ parengta dokumentiką apie undines galite pažiūrėti žemiau.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
Pakopa po pakopos

Jeigu atsiversit evoliucijos vadoveli, suzinosit, kad zmones (aisku ne is karto) kilo is vandenynu. Tad, kad ten gali kazkas panasus i mus gyventi as nelabai ir stebiuosi. Mes net juros dugno pasiekti negalime, tad ka kalbeti apie tai, kas gali ten egzistuoti, o kas ne.

X-Files

Miegat vyruciai, pries savaite jau uzsienio spaudoje skaiciau apie tai

Monika

Tai gal sita undine yra koks mokslinis eksperimentas.

Gitana

As netikiu :)

fatastika

tai gal savo proteviu turim ieskoti vandenynu gelmese

hmm

WHAT THE FUCK

vycka

Truth is out there… Bet labai idomu

Paulius

Maciau laida per Animal Planet apie undines, tai labai idomiai juros ekspertai kalbejo, kad mes maziau zinom apie juros gyventojus, negu apie savo Saules sistema. Tad isvadas darykit patys :)

Taip pat skaitykite