Robotų grupė „Compressorhead” ieško vokalisto

robotu-grupeVokietijos sunkiojo metalo grupė ieško pagrindinio vokalisto pirmojo orginalaus albumo įrašymui. Bėda ta, jog, jei nori gauti šį darbą, turi būti robotas, rašo portalas robotika.lt.

 

“Compressorhead” yra trijų androidų robotinė muzikos grupė, kuri gyvai ir netgi su tikrais instrumentais groja tokių grupių kaip „Metallica“, „Motorhead“ ir „Black Sabbath“ dainas. Grupė gyvuoja nuo 2013 metų ir jau yra koncertavusi Niujorke, Maskvoje bei Sidnėjuje.

 

Dabar bandoma surinkti daugiau nei 300 000 dolerių ketvirtojo roboto sukūrimui. Tikimasi, jog naujasis grupės vokalistas pakels grupės karjeros galimybes į naują lygį.

 

Nepaisant fakto, jog grupės gitaristas vardu „Fingers“ turi 78 pirštus, o būgnininkas „Stickboy“ – 4 rankas, norima sukurti robotus, kurie galės atlikti muzikinius kūrinius kaip žmonės. Dabar grupės kūrėjai tikisi, jog jiems pavyks sukurti charakteringą naujojo vokalisto balsą.

 



 

Norima sukurti vokalistą, kuris būtų “grupės veidas” ir elgtųsi ne kaip mašina, bet judėtų ir netgi galėtų kratyti galvą pasirodymo metu. Tikimasi, jog grupė „Compressorhead“ ne tik gebės groti, bet taip pat gebės bendrauti su publika.

 

Frank Barnes, būgnininko „Stickboy“ kūrėjas teigia, jog dainuojantis robotas galės reaguoti į garsią žiūrovų reakciją ir pasakyti keletą komentarų pasirodymo metu.

 

Kol „grupė“ groja įvarias sunkiojo metalo dainas, kūrėjai svarsto galimybę išleisti pirmą orginalų albumą, kurį sudarys 14 dainų, parašytų Kanados muzikanto John’o Wright’o. Tikimasi šį albumą išleisti 2016 metų vasarą ir pirmą kartą jį pristatyti didžiausiame Europos sunkiojo roko festivalyje „Wacken Open Air 2016“, vyksiančiame Vokietijoje, rugpjūtį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
SKYWALKER

Pats esu sunkios muzikos gerbejas,laukiu nesulaukiu situ robotuku pirmojo albumo,tikrai noreciau papildyti juom savo fonoteka.:) \m/

;D

cia tai geras :D prajuokino :DDD

Taip pat skaitykite