Prie Saulės pastebėtas kampuotas simetriškas NSO

nso-sauleŠtai tokį netikėtą objektą NASA Saulės fotografijų archyve atrado vienas kosminių anomalijų entuziastas. Objektas ne tik neįprastos formos (kampuotas ir simetriškas) – panašu, kad jis turėtų būti planetos dydžio, o gal ir didesnis, rašo technologijų ir mokslo portalas technologijos.lt.

 

Neidentifikuotą objektą vartotojas pastebėjo NASA internete paviešintuose kadruose, kuriuos užfiksavo nuolat Saulę stebinčių palydovų objektyvai.

 

“Labai šaunus NSO, – atradimą įvertino garsus ufologijos entuziastas Scottas C. Waringas sveteinėje ufosightningsdaily.com. – Minimalistinis dizainas – kaip tik tokio ir galima būtų tikėtis iš stambaus NSO.”

 

“Be to, – tęsia NSO entuziastas, – objektas užfiksuotas labai arti Saulės. Jis atrodo akinamai baltas – gal dėl Saulės karščio. Tamsus fonas, kuriame užfiksuotas objektas – vėsesnės Saulės apylinkių sritys.”

 

NASA, kaip ir daugelio kosminių anomalijų atveju, tradiciškai atsisakė komentuoti šį kadrą, nes tokių nuotraukų pasitaiko labai dažnai.

 

Įdomu tai, kad labai panašiai atrodantį objektą NSO entuziastas Streetcap1 NASA fotografijų archyvuose atrado ir šių metų liepą – ten beveik identiškas, tik juodas objektas užfiksuotas marsaeigio Curiosity kadre.

 



 

Ne mažiau įdomų “sparnuotą” švytintį objektą tas pats vartotojas rado ir 2012-ųjų NASA kadruose, kuriuose užfiksuota Saulė. Juose esantis ryškus baltas objektas labai panašus į angelą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 



 

Nors nežemiškų civilizacijų entuziastų vaizduotė jau piešia dramatiškas hipotezes, jog visa tai – iš mūsų Saulės energiją siurbiantys svetimeivių žvaigždėlaiviai ir kad dėl tokios mūsų žvaigždės eksploatacijos Saulė dar 5 mlrd. niekaip neištemps, NASA kadaise kosminių objektų stebėtojus yra informavusi, jog anomalijų kadruose gali pasitaikyti dėl saulės žybsnių ir plazmos pliūpsnių metu išskiriamos milžiniškos energijos, kuri kartais prilygsta net ir 160 mlrd. megatonų trotilo sprogimams.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dxf

Gal čia koks palydovas, nes panašus į palydovą? Juk yra palydovų kurie skrenda apie saulę

vardas

Raso,kad obiektas panasaus dydzio kaip planeta, nemanau, kad palydovai buna tokio dydzio, nors tikrai panasus

druidas

Ar man vienam atrodo, kad padaugejo visokiu NSO sighting?

Taip pat skaitykite