Lietuvos magas atvirai apie baisiausius magijos aspektus

magija-juodaMagas Aleksejus Šiškariovas yra aštuntosios kartos juodasis magas, o savo dovaną paveldėjo pagal vyrišką savo giminės liniją. Be giminės apeigų magijos mokslo sėmėsi iš įvairias magijos tradicijas praktikuojančių raganų ir magų. Aktyviai praktikuoja magiją nuo 2003 metų. Tyrinėja slaviškų prakeiksmų metodikas, Vudu magiją ir visa tai taiko praktikoje.

 

Šiame straipsnyje, Aleksejus atvirai kalba apie baisiausius magijos aspektus.

 

Apie meilės kerus

 

Tai turbūt populiariausia magijos sfera. Iš esmės yra keli pritraukimų tipai.

 

Baltieji pritraukimai – yra visose magijos mokyklose, jų paskirtis katalizuoti nutrūkusius jausmus o taip pat sukurti nesamus. Nors baltos apeigos skirtos labiau esamų ar buvusių jausmų katalizacijai.

 

Kaip tai vyksta? Dažniausia reikia dviejų asmenų (užsakovo ir pritraukiamojo asmens) nuotraukos, apeiga vyksta jėgos vietose. Variantai nuo užkalbėjimų cerkvėje ar bažnyčioje (žinoma, kad niekas nepastebėtu) iki sunkesnių apeigų su vyno, duonos, kitų ingredientų ar net gyvūnų aukojimu.

 

Iš esmės juodieji pritraukimai mažai kuo skiriasi nuo baltų, tik jie yra gerokai stipresni. Taip pat meilės pritraukimai homoseksualiems asmenims yra tik juodoje plotmėje, kadangi religija smerkia tokius santykius.

 

Dar viena įdomi sritis – tai egiljetas, arba lytinis asmens pririšimas. Tai daroma siekiant, kad vyrams pavyktu intymūs santykiai tik su tam tikra moterimi.

 

Juodžiausias magijos scenarijus – mirtis

 

Izvod – baisiausia pagadinimo arba porčios forma. Šis žodis neturi atitikmens lietuvių kalboje, kadangi terminas yra kilęs iš slavų kalbų. Tiesioginis vertimas būtų – išvedimas. Išvedimas ten, iš kur niekada negrįžtama.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tačiau tai net nėra baisiausias Izvodo aspektas. Baisiausia yra, jog tai yra tarsi veiksmas urmu ir vienu mostu galima pasmerkti mirčiai ištisą giminę.

 

Kokios dienos yra tinkamos Izvodui? Atsakymas labai paprastas – visos, kurių metu vyksta masinis mirusiųjų pagerbimas. Stačiatikių bei sentikių kultūroje tai vadinamieji Protėvių šeštadieniai, Radonica – antradienis po Šv. Velykų savaitės. Tinka ir kitos dienos, tik kiek ilgiau reikia laukti poveikio.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pati Izvodo technika yra labai paprasta. Tai darbas kapinėse prie bevardžių kapų. Ritualo esmė pagerbti tuos kuriuos kiti pamiršo ir mainais už pagerbimą prašyti išvesti anapus žmogų ar net kelis. Yra variantų kai aukojamas paukštis – juodas gaidys, varna arba koks laukinis paukštukas. Tačiau tai jau retu atveju, užtenka sukalbėti tam tikrą užkalbėjimą bei atlikti tam tikrus veiksmus.

 

Izvodas yra baisus tuo kad išeina ne vienas žmogus. Ir kad šalia prasikaltusio ir šešių lentų verto asmens gali išeiti nekalti. Ir tam nėra visiškai jokios apsaugos.

 

Apie nužiūrėjimą ir jo poveikį

 

Žodis “nužiūrėjimas” yra žinomas labai plačiai. Vieni tiki negatyviu jo poveikiu, kiti ne. Tačiau netikėjimas ne tik neapsaugo, bet ir padaro žmogų žymiai imlesniu ne tik nužiūrėjimui bet ir porčiai, prakeikimams.

 

Nužiūrėjimo šaltinis dažniausia būna pavydas. Todėl ypač nesaugu yra tiems, kurie yra pastoviai visuomenės akiratyje, kurie yra viešai žinomi – muzikos ir kino žvaigždės, politikai, verslininkai. Pavyzdžiui, jeigu jus turite mažą vaiką ir norite kad jis pastoviai būtų dėmesio centre neužilgo pastebit, kad vaikas suserga. O visa tai vyksta todėl, kad per daug akių į jį žiūri, per daug žmonių jums pavydi dėl to vaiko.

 

Dar vienas pavyzdys – laiminga šeima puikiai gyvena ir visiems dėl to giriasi. O staiga vyras suranda meilužę, vaikai nustoja klausyti tėvų. Viskas vyksta todėl kad žmonės labai dažnai rodo savo jausmus kitiems, tampa apkalbų objektu.

 

Paprasčiausiai nužiūrėjimo technika yra tokia. Žmogus garsiai neigiamai pasisako apie kitą, jam kažko palinki. Tačiau yra dar viena maža bet labai svarbi paslaptis. Para turi 24 valandas. Yra minutės neutralios, yra teigiamos ir yra neigiamos. Bloga akimirka palinkėti nemalonumai materializuojasi ir su žmogumi atsitinka nelaimės. Žinoma neatskleisiu šių laiko tarpsnių viešai.

 

Nužiūrėjimas veikia kartais stipriau nei porčia, ypač jei žmogui blogo linki ar pavydi daug žmonių. Pasekmės būna labai negeros – ligos, šeimos iširimas, mirtys, finansinės bei kitos bėdos. Ne visada, kai nesiseka, reikia kaltinti sutapimus. Labai dažnai nesėkmes yra nužiūrėjimo pasekmė.

 

Tam, kad apsisaugoti nuo nužiūrėjimo, geriausia kuo mažiau apie save pasakoti, turėti siaurą, patikimų žmonių ratą. Tada joks poveikis baisus nebus.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas, facebook.com/magosalonas, parengė: Anomalija.lt

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite