Kuriamas metodas, kuris leistų prikelti žmones iš numirusiųjų

akys-mirtisBendrovė „Humai“ vysto technologiją, kuri leistų skaitmeninių technologijų pagalba prikelti žmones iš numirusiųjų. Įmonė ketina užšaldyti žmogaus smegenis su jose esančia informacija, o vėliau prikelti žmones panaudojus dirbtinį intelektą, rašo 15min.lt.

 

„Humai“ sako, kad technologija turėtų būti prieinama visuomenei per artimiausius trisdešimt metų, tačiau apie jos vystymą žinoma labai nedaug.

 

Technologija veiktų užšaldant žmogaus smegenis į jas įdedant „realybės“ procesorių. Kai technika būtų pakankamai pažengusi, užšaldytos smegenys būtų išimtos iš šaldiklio ir įdėtos į naują dirbtinį kūną, tokiu būdu leidžiant žmogui sugrįžti į gyvenimą.

 

Prieš žmogui numirštant „humai“ ketina savo klientus stebėti dirbtinio intelekto sistemomis ir nustatyti jų elgesio modelį bei kalbėjimo manieras. Ši informacija būtų patalpinta į procesorių.

 

„Pirmiausiai mes surinksime duomenis apie mūsų klientus dar iki jų mirties per įvairiausias aplikacijas, kurias šiuo metu kuriame, – aiškino įmonės įkūrėjas Joshas Bocanegra’as. – Po mirties užšaldysime smegenis panaudodami krioninę technologiją, o kai technologija bus maksimaliai išvystyta, implantuosime smegenis į dirbtinį kūną.“

 

Pasak jo, dirbtinio kūno funkcijos bus valdomos mintimis siunčiant bangas iš smegenų, o senstančios smegenų ląstelės nuolat bus atnaujinamos panaudojant nanotechnologijas. Įmonė ketina į pagalbą pasitelkti ir klonavimo technologijas.

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
jjjj

per daug zmoniu bus

Nida

Kaip kino filme,gyvi numirėliai,žiauru.Gerai jeigu nebus grėsmę keliantis piliečiai.

pasaulis susinaikins

Jo, jo, tik paskui žiūrėkit, kad tie prikeltieji ne taptų viską naikinačiais ne mirtingais zombiais :D

nxnxnxnnx

paprasti zmones gali net nesvajot,tik turtingi elito isgamos gales sau tai leisti

Anonimas

Si technologija, kaip ir visos likusios galetu buti prieinamos visiems, jei butu igyvendintas Venus projektas..

Nesvarbu

Prikelt prikels bet neaisku ka

????

Tai gal Hitleri ?

-----> Gražina Šaltenienė

pas tave namuose apgyvendins ;)

Taip pat skaitykite