Kaip nutraukti energetinius ryšius su savo buvusiais?

exTai dažniau būna moterų problema, jog jos po skyrybų ir toliau „maitina“ savo energija buvusius vyrus, meilužius, draugus aiškina astrologė, ezoterikė ir grupės “Magijos Šaltinis” įkūrėja Ingrida Poccia.

 

Moterys yra susaistomos nematoma energetine gija su savo buvusiais. Tokiu būdu, Jos savo energiją tekina nematomais energetiniais siūlais savo buvusiam žmogui, su kuriuo moterį siejo intymūs santykiai. Kaip rezultatas, ji praranda savo energiją, tokiu atveju „skriaudžia“ save ir savo dabartinį partnerį. Būna atveju, jog moteris ištisus metus maitina savo „eksą“ ir nesukuria naujų santykių.

 

Norėdamos sustabdyti šį energijos nutekėjimą, turite apsivalyti nuo praeities santykių, pašalinti neigiamas emocijas, jei išsiskyrėte su pykčiais. Turite harmonizuoti savo dvasinę būseną, tam, kad galėtumėte žengti į naują gyvenimo etapą.

 

Pirmas metodas. Jums reikės „špūlės“ su baltais siūlais. Paimkite siūlą ir apvyniojate aplink savo kairės rankos bevardį pirštą, tiek kartų, kiek metų (apytiksliai) turėjote santykius su vyru, jei tai buvo keli mėnesiai apvyniokite kelis kartus. Apvyniojimo „mastelį“ nustatykite pačios.

 

Sukant siūlą aplink pirštą galvokite apie buvusius ryšius, apie meilę, kuri jau baigėsi ir kad jus nejaučiate daugiau jokių emocijų, jokių jausmų, neturite graužaties. Po to perkirpkite su žirklėmis užvyniotą su siūlais „žiedą“.

 

Galvokite apie naujais atsiveriančias jums meilės galimybes, kad norite būti laiminga ir kad visiems nuo to bus tik geriau. Perkirptus siūlus galite nuleisti į tualetą, pakasti žemėje arba paleisti pavėjui. Čia kaip jau jūsų intuicija pasufleruos. Ritualą galite kartoti tiek kartų kiek prireiks, bet ne iš karto po kurio laiko. Bet nepamirškite turite tikėti ir vizualizuoti tai ką darote.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Antras metodas. Kaip žinoma druska liaudyje ir magijoje laikoma kaip „valomoji“, apsauginė priemonė. Nutraukti energetinius ryšius su „eksais“ galite paprasčiausiai pasiruošę druskos vonią. Pasiruoškite karštą vonią, įberkite druskos, gali būti jūros ar įprasta stalo druska, maždaug – 1 kg, (nepagailėkite).

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Uždekite žvakes, gulėkite vonioje, atsipalaiduokite, pamirškite rūpesčius, namiškius…Pasinerkite į ramią, meditacinę būseną, prisiminkite visus savo „eksus“, įvykius, pozityvius ar negatyvius. Tyliai ar garsiai ištarkite atleidimo ir dėkingumo žodžius už patirtį, už pamokas, už viską ką gavot ir ką išmokot padėkokit.

 

Užmerkite akis, įsivaizduokite gija ar siūlą, kuri jungė jus su buvusiais partneriais (atitinkamai iš kurios čakros išvedinėsite gijas, tokios spalvos siūlus ir įsivaizduokite, jei iš širdies tai žalią, jei iš gimdos ir genetalijų tai raudonos spalvos siūlą įsivaizduokite ).

 

Pasinerdamos į tokia būseną jus galite energetines gijas nukirsti, nukirpti, nupjauti, išrauti … Priklausomai nuo jūsų pačių ir jūsų psichologinės savijautos. Kai tai padarysite, tris kartus su mėgavimusi ir laisvės jausmu įkvėpkite ir iškvėpkite. Būtinai nusiprauskite po dušu. Šis ritualas padės „nupjaunant“ santykius su visais buvusiais. Jei manote, kad per vieną kartą nepavyko, pakartokite ritualą geriau po tam tikro laiko.

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
geras

straipsnis

Taip pat skaitykite