Demono apsėsta mažametė neleido kunigui kalbėti apie Jėzų

mergaite-demonasApsėdimo fenomenas žinomas visoms religijoms ir kultūroms. Nors dauguma mano, kad apsėdimai yra tik siaubo filmų scenarijus, pasaulyje vien per pastaruosius 30 metų yra šimtai dokumentuotu istorijų apie apsėdimo atvejus kuriuos patvirtino psichologai ir psichiatrai.

 

Vargu ar psichinė negalia suteiktų žmogui jėgų išdarinėti neįtikėtinus triukus arba išmokti niekada negirdėtų kalbų.

 

Šokiruojantis įvykis stebint dešimtims aplinkinių žmonių nutiko Salemo mieste, Masačusetso valstijoje.

 

10 metų mergaitė išgirdusi jauno kunigo kalbą apie Jėzų ir nuodėmes tiesiog pašėlo ir visaip bandė sutrukdyti skleisti žinią. Nors iš pradžių mergaitės tėvai bandė sudrausminti savo dukrą, jį tiesiog atsisakė paklusti ir prasidėjo nevaldomo pykčio priepuolis.

 

Liudininkai teigė, kad jaunas kunigas nepasimetė ir leido mažametei sakyti viską ką ji galvoja.

 

Mergaitės tėvai sakė, kad vaikas pradėjo labai agresyviai elgtis vos kai tik pamatė iš tolo stovintį vyrą, kuris kaip vėliau paaiškėjo buvo kunigas.

 

“Ji tiesiog pradėjo rėkti. Sakė, kad nenori toliau eiti nes jai labai skaudės, kad jai ten negalima… Prasidėjo kažkoks nevaldomas isterijos priepuolis.”, – teigė mažametės mama.

 



 

“Tada mano vyras paėmė ją ant rankų ir pradėjo nešti, bet vos tik priartėjome prie kunigo, jį pasikeitė taip, kad negalėjau jos atpažinti. Jai lyg visas pasaulis nustojo egzistuoti išskyrus tą kunigą, kuris pažadėjo mums padėti”, – sunkiai rinkdama žodžius pasakojo 10-metės mama.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Stovėdama prie kunigo mergaitė bėrė įvairius žodžius:

 

“Jėzus, bla, bla, bla. Užsičiaupk! Tavęs niekas neklauso.”

 

“Užsičiaupk tau pasakyta! Niekas jau jiems nepadės.”

 

“Nutilk, niekas tavęs nenori klausyti, tu pralaimėsi vistiek.”

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tokias frazes galima buvo išgirsti iš mergaitės lupų.

 

Tėvai prisipažino, kad mergaitė ne tik nebuvo krikštyta, bet apskritai net nebuvo bažnyčioje. Kunigas pažadėjo padėti kovoti su tuo, kas valdo jų dukrą.

 

„Apsėstas žmogus negali ramiai žiūrėti į kryžių, šventus paveikslus, liturginius drabužius. Jei šlakstai švęstu vandeniu – rėkia, kad degina tarsi ugnis. Į bažnyčią kojos įkelti irgi negali. Šie žmonės negali ištarti maldos žodžių, net užsukti į kleboniją – prisiartinę pradeda blogai jaustis, trokšta pabėgti.“, – apsėdimo požymius vardijo pirmasis Lietuvos egzorcistas E. Rinkevičius.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesvarbu

Jo būna va šita aš tikiu jei žmogus nera krikštytas gali apsėsti žmogu ir šaiptais tėvai blogai padarė kad nepakrištė vaika.

;D

na man tas kunigas nepanasus nei i sektanta nei i apsestaji kaip cia kai kuriems pasirode… nu,o ta mergaite tai net nzn…idomiai cia idomiai…

martin

tas kunigas panasus i sektanata

Erikaa

Ivairių nesamonių internete pamatai. Aš gal kunigu ir nebijau, bet arti prie jų eit irgi nenoriu, o mažas mergaites tai nuo jų kuo toliau :)

Audrius

Cia panasiau i apsesta kuniga.

Taip pat skaitykite