Balta magija: ritualas santykių pagerinimui

baltoji-magija-santykiaiVargu ar surasime porą, kuri išvengė ginčų, pykčio, nekalbadienių. Poros santykiai yra dinamiškas procesas, nuolat kintantis, besivystantis ir turintis savus brendimo etapus.

 

Dažniausiai viskas stoja į savas vietas, tačiau neretai krizė santykiuose gali tapti ir išsiskyrimu priežastimi.

 

Jeigu matote, kad santykiai pašlijo taip, kad bendravimas jau nepadeda, galite išmėginti į savo santykius įnešti balto ritualo magijos.

 

Šis ritualas skirtas sutvirtinti jau esamus santykius, apginti juos nuo kitų žmonių įsikišimo, padeda išvengti kivirčų, konfliktų ir nesutarimų.

 

Jeigu ritualą praveda ar užsako vyras, geriausia jį atlikti antradienį arba sekmadienį. Jeigu moteris – penktadienį ar pirmadienį.

 

Ritualui reikės: žvakių raudonos, žalios, juodos ir baltos spalvos, vandens apie litrą. Geriausia mineralinio ar šaltinio. Sidabrinio žiedo, specialiai pirkto šiam tikslui.

 

Įpilkite į didelį indą vandens ir pastatykite aplinkui žvakes. Žalią žvakę pastatykite kairėje pusėje, raudoną – dešinėje, juodą – tarp jūsų ir indo, o baltą – už indo.

 

Uždekite žvakes ir susikoncentruokite į tai, kas vyksta tarp dviejų žmonių, kuriems atliekamas ritualas. Žiūrėkite į juodą žvakę ir įsivaizduokite visus barnius, konfliktus, nesutarimus, kurie yra tarp jūsų.

 

Išlaikykite konflikto vaizdą apie 3-5 minutes, po to paimkite žvakę (juodą) ir pradėkite lašinti vašką į vandenį.
Įsivaizduokite kaip negatyvios emocijos, skriaudos, nepasitenkinimas nueina nuo žvakės į vandenį. Vandenyje gali susidaryti figūros, simboliai , kurie atspindi tai, ką jūs pašalinate iš santykių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Po to, kai žvakė bus pilnai sulašinta į vandenį, paimkite žiedą į kairę ranką ir palaikykite jį virš žaliosios žvakės liepsnos. Paskui perdėkite jį į dešinę ranką ir palaikykite virš raudonosios žvakės liepsnos. Žvakių liepsna turi lengvai įkaitinti žiedą.

 

Uždėkite žiedą ant baltos žvakės ir įsivaizduokite visus pozityvius momentus kurie buvo ir kuriuos norėtumėte matyti savo santykiuose. Išlaikykite šį vaizdą kokias 3-5 minutes, po to palikite žvakę pilnai sudegti.
Kol balta žvakė dega, paimkite indą su vandeniu ir vašku.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Išimkite vašką ir susukite jį į audinį. Sulaužykite jį į smulkias dalis, tuo pačiu išlaikydami jį audinyje, kuris reikalingas tam, kad visa tai sulaikytų. Vandenį išpilkite į unitazą, o audinį išmeskite į šiukšlių dėžę – į lauką. Visa tai reikia spėti padaryti kol dega balta žvakė.

 

Kai balta žvakė sudegs pasiimkite žiedą. Jis tapo stipriu talismanu, nukreiptu santykiams normalizuoti ir juos ginti. Laikykite jį nuošalioje vietoje. O jeigu jums praėjus kuriam laikui reikės pakartoti ritualą, naudokite tik šį žiedą

 

Autorė: Roma Vičienė, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite