Astrologinė 2016 Metų prognozė visiems Zodiako ženklams

Astrologinė 2016 metų prognozė Svarstyklėms

 

Ugninės Beždžionės metai zodiako estetėms Svarstyklėms pažers daug siurprizų. Jums svarbiausias gyvenimo tikslas – darnūs santykiai ir harmonija. Dėl to dažnai paaukojate savo asmeninius norus ir poreikius, labiau atsižvelgdami į aplinkos pusę. Štai 2016 metai jums siūlo atsisakyti įtampos ir daugiau dėmesio skirti lengvumui. Tai reiškia, jog pasistenkite į gyvenimą žiūrėti lyg į žaidimą. Tuomet metų globėja Beždžionė jums taps maloninga.

 

Galimos ryškios permainos santykiuose ir šeimoje. Kai kurios poros susilauks seniai planuoto kūdikio, auginančios atžalas susidurs su mokyklinio amžiaus vaikų problemomis. Gali tekti ne kartą apsilankyti mokykloje dėl mokymosi, drausmės problemų.

 

Darbo, karjeros zona irgi patirs permainas ir pokyčius.

 

Meilė

 

Esantys santykuose zodiako atstovai mėgausis santykių pilnatve. Jus džiugins kiekviena, nors ir menka buvimo kartu akimirka. Sunku bus patikėti, jog buvimas šalia mylimo žmogaus gali suteikti tiek daug džiaugsmo. Jausitės harmoningi ir realizavęsi. Jausitės lyg apsvaigę nuo meilės ir jausmų. Todėl mielai tenkinsite antros pusės įgeidžius ir troškimus.

 

Vieniši zodiako atstovai bus nusiteikę pažintims, todėl lengvai velsis į flirto ir gundymų malonumus. Zodiako merginos gali sulaukti malonaus rankos ir širdies pretendento pasiūlymo tuoktis. Vaikinai taip pat bus nusiteikę rimtai, todėl įsipareigojimai 2016 metais net labai tikėtini.

 

Taigi, panašu, jog santykių tema jus Ugninės Beždžionės metais tikrai kabins. Tik būkite kuo daugiau viešumoje, lankykitės parodose, paveikslų galerijose. Sukitės ir būkite matomi ten, kur galite sutikti panašių pomėgių žmonių.

 

Karjera

 

Ugninės Beždžionės metai bus sėkmingi tiems Svarstyklių zodiako atstovams, kurie pasižymės kantrybe, užsispyrimu bei tikslo siekimu. Nemažai pasieksite ir asmeninio žavesio dėka, tačiau vien šia savo savybe pasikliauti nėra prasminga.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Būsite pastebėti vadovybės, jūsų darbštumą tikrai įvertins. Taip pat pasižymėsite puikiomis derybininko, konsultanto savybėmis. Dėl šios priežasties profesiniai debatai neapseis be jūsų profesionalumo.

 

Suprantama, kad darbas pareikalaus nemažų laiko ir jėgų sąnaudų. Tačiau nepamirškite ir partnerystės svarbos, pamėginkite suderinti profesinę veiklą ir santykius.

 

Sveikata

 

2016 metais Svarstyklių sveikatos būklė priklausys išskirtinai nuo jų aktyvumo. Tai reiškia, jog mėgstantys aktyvų gyvenimo būdą zodiako atstovai išvengs visų galimų laikotarpio negalavimų. Jei esate pasyvūs, tuomet turite keisti savo aktyvumo įpročius arba susitaikyti su tuo, jog sveikata per daug jūsų nedžiugins.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vienintelis nusiskundimas, kurio neįtakoja jūsų fizinis aktyvumas – tai nervų ir pschikos sistema. Kaip ir daugelis, daug dirbdami pamirštate apie poilsio minučių svarbą. Dažnai dirbate be atvangos. Tai turi įtakos jūsų nervų sistemai, tik ji tai parodo ne iš karto.

 

Jei patiriate miego sutrikimus, nuotaikos kaitą, apatiškumą, gali būti, jog tiesiog pervargote.
Skirkite laiko visiškam atsipalaidavimui ir ramybei. Taip greitai atstatysite savo jėgas.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

Astrologinė 2016 metų prognozė Skorpionui

 

Ugninės Beždžionės metai giliesiems ir paslaptingiesiems zodiako atstovams žada daugiausiai permainų asmeniniuose santykiuose. Pokyčiai gali būti kažkiek netikėti, nors iš dalies patys suprantate, jog gyvenime niekas nevyksta be priežasties. Tai metas prisiminti savo šaknis: tėvus, giminaičius.

 

Pasistenkite kuo daugiau laiko praleisti su savo tėvais, aplankykite seniai matytus giminaičius. Tai šaknys, iš kurių kilote, tai jūsų istoijos dalis.
2016 metai tinkamiausi šeimyninių santykių tvirtinimui. Karjera, profesiniai pasiekimai bus mažiau svarbūs ir akcentuojami metų globėjos.

 

Žvaigždės nurodo, jog jau metų pradžioje išgyvensite santykių aiškinimąsi. Tai bus sudėtingas laikas. Turite suvokti, kad išorinės problemos ir nesėkmės tėra jūsų vidinių problemų atspindys. Todėl pradėkite nuo savęs.

 

Meilė

 

2016 metai Skorpionams žada kraštutinumus meilės reikaluose. Reikalas toks, kad šio zodiako ženklo atstovai yra dideli savininkai ir linkę lyderiauti santykiuose.

 

Jie siekia dominuoti ir kontroliuoti situaciją ir savo partnerį. Tačiau jų pačių požiūris į santykius gali jiems pridaryti bėdos. Tiesiog esate iš tų, kuriems fizinė neištikimybė yra priimta ir normali gyvenimo norma. Tai susiję su tuo, jog šio zodiako atstovai labiau nei kiti yra linkę nuklysti į meilės avantiūras.

 

Dėl šios priežasties 2016 metais gali nutrūkti ilgai besitęsiantys santykiai. Skorpionai nenorės prisiimti atsakomybės už savo poelgius, todėl rizikuos likti be nieko.

 

Vieniši zodiako atstovai mėgausis romanais, kurie prasidėję netikėtai, taip ir baigsis. Todėl neverta puoselėti iliuzijų apie laimingą pabaigą. 2016 metai jums skirti kitiems gyvenimo projektams.

 

Karjera

 

Karjeros sritis Ugninės beždžionės metais iš jūsų pareikalaus atsakomybės, rimtumo ir pareigingumo. Reikšmingų įvykių metų globėja nežada, tiesiog darbinė atmosfera bus rami ir stabili. Žvaigždės nurodo, jog kai kurie zodiako atstovai gali sulaukti viliojančių finansinių pasiūlymų. Gerai tai apgalvokite, įvertinkite galimą riziką. Gali būti, jog teisingiausia strategija – atsisakyti.

 

Skorpionams gali kilti noras pakeisti profesinę ar darbo kryptį. Metų globėja Beždžionė skatins jus ieškoti naujovių, įdomi ir patraukli profesinė veikla būtų naudinga.

 

2016 metais prasminga pasikliauti tik savo jėgomis.

 

Sveikata

 

Artėjantys metai Skorpionams nežada rimtų sveikatos sutrikimų. Jeigu susergate, gebate greitai atstatyti jėgas. Tiesiog taip yra dėl to, jog vienas iš simbolinių šio zodiako ženklo prasmių yra regeneracija.

 

Metų bėgyje, kintant orams, kaip ir visi kiti galite peršalti ar susirgti virusinės kilmės kvėpavimo takų susirgimais. Tik jums tai menka problema, pasveikti gebate išties labai greitai. Tai tokios smulkmenas nevadinate rimtomis.

 

Jei patirsite rimtų negalavimų, tai jie bus ne fizinės, o emocinės kilmės. Atkreipkite į juos dėmesį. Ignoravimas gali turėti rimtų ir ilgalaikių pasėkmių. Pagarba kūnui taip pat svarbu.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

Astrologinė 2016 metų prognozė Šauliui

 

Ugninės Beždžionės metais Šauliams gyvenimas ir įvykiai klostysis ne taip jau ir paprastai. Gali tekti įveikinėti iškilusias kliūtis, remtis tik savimi ir savo jėgomis. Esate optimistiški iš prigimties, todėl į sunkumus žvelgsite kaip į galimybes.

 

Vistik 2016 metai pareikalaus iš jūsų darbo, kantrybės, jei norėsite kažko tai pasiekti. Tai jūsų asmeninės brandos metai, todėl į viską žvelgsite brandesniu, gilesniu žvilgsniu.

 

Ugninės Beždžionės metai Šauliams tinkami įgyti geresnį išsilavinimą, praplėsti akiratį, užmegzti naujas naudingas pažintis. Vietoj senų draugų į jūsų gyvenimą artėjančiais metais ateis nauji. Jie bus vyresni, labai atsakingi, ir turintys aukštą socialinį statusą.

 

Kai kuriems zodiako atstovams metai atneš ryškių permainų. Labai dideli pokyčiai, tikėtina, įvyks jūsų aplinkoje: seni draugai išeis, į jų vietą ateis nauji. Didelio dėmesio pareikalaus santykiai su broliais ir seserimis.

 

Meilė

 

Meilės srityje šio zodiako atstovai reikšmingų permainų nepatirs. Santykiai su sutuoktiniu ar partneriu bus ramūs ir verti abipusio pasitikėjimo. Toks puikus rezultatas – jūsų ir antros pusės pastangų rezultatas. Todėl nesusituokusios poros ims rimtai galvoti apie santykių įtvirtinimą, apie šeimos kūrimą.

 

Tiesiog norėsis dalintis visu likusiu gyvenimu su mylimu žmogumi.

 

Vieniši zodiako atstovai 2016 metų pradžioje išgyvens malonių romantiškų akimirkų. Turėsite ne vieną galimybę puikiai praleisti laiką. Tačiau žvaigždės sako, jog ilgalaikių santykių tikėtis nevertėtų.

 

Karjera

 

Ugninės Beždžionės metais būsite aktyviai nusiteikę, lengvai bendraujantys. Todėl galima sėkmė naujuose projektuose arba bet kuriuose kituose, kad ir ko besiimtumėte.

 

Metų bėgyje galėsite puikiai pademonstruoti savo vadovo ar organizacines savybes. Tai puikiai pasitarnaus jūsų profesinėje veikloje, juolab tapsite labiau matomi vadovybės. Žodžiu, užsidėsite dar vieną pliusą ateičiai.
Jums puikiai seksis kryptingai judėti tikslo link. Tačiau krupščiai analizuokite savo darbus ir pareigas, neprisiimkite svetimų darbų ir rūpesčių. Esate geraširdis zodiako atstovas, tačiau metai pataria koncentruotis į save.

 

Sveikata

 

Jau nuo 2016 metų pradžios pasijusite ne ypač gerai. Tai bus susiję su nervine sistema. Tiesog išryškės nervingumas, dirglumas, pernelyg stiprios reakcijos į nereikšmingus dalykus. Padidinkite savo racione maisto produktų, kuriuose gausu b grupės vitaminų, kiekį. Miegokite ilgesnes valandas.

 

Taip pat svarbu atstatyti dvasinę pusiauvyrą. Ugninės Beždžionės metais jums puikiai tikų joga, meditacija. Venkite aktyvių sporto veiklų, labiau orientuokitės į ramią mankštą.
Meditacija išspręs dirglumo, miego sutrikimų problemas.

 

Nuo metų vidurio gali pasireikšti sąnarių susirgimai arba problemos su dantimis. Pirmąsias spręskite išbraukdami iš maisto raciono gyvulinės kilmės maisto produktus. Verčiau rinkitės augalinį, kuo natūralesnį maistą. Ir žinoma, gerkite pakankamą kiekį vandens.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jusvsk

Skaitau 2017…beveik niekas neatitiko:D

Roze

Nelabai matot kur paspausti kokį puslapį skaityt

kristina

aciu o toliau kaip dievas duos….

Vita

Noreciau vezio horoskopo

Miglė

Jus zmones akli ar kaip? Juk didelem raidem uzrasyta, kad yra 4 puslapiai: Straipsnio puslapis: 1 2 3 4 <- pasirenkat puslapi ir skaitot horoskopa… kaip jus is viso kompu naudojates

Jurate

Ir liutui nera. Tai kaip suprasti kad visiems

Jurate

O kur mergale ???

Aris

“Viena geriausiu astrologiu”… Kas čia taip nusprendé? Kažkaip lig šiol nesigirdéjo nieko apie tokia…

anonimė

Jeigu pats negirdėjai tai dar nereiškia, kad vienintelė Palmyra iš lietryčio egzistuoja. Pati buvau užsisakiusi jos paslaugas ir likau patenkinta, tad visai sutinku, kad ji yra viena geriausiu :) Ačiū jums labai p. Rasa

Indre

kad ne visiems

Paulius

Astrologinė 2016 metų prognozė Vandeniui

Prognozė bus pateikta artimiausiomis dienomis.

Astrologinė 2016 metų prognozė Žuvims

Prognozė bus pateikta artimiausiomis dienomis.

Taip pat skaitykite