Astrologinė 2016 Metų prognozė visiems Zodiako ženklams

Astrologinė 2016 metų prognozė Vėžiui

 

2016 metai Vėžio zodiako ženklo atstovams bus įvairiaspalviai ir intensyvūs. Jums verta išnaudoti savo visus intelektualinius gabumus siekiant karjeros aukštumų. Atrasite daug pažįstamų, praplėsite savo draugų ratą. Jie tikrai jus palaikys sunkią minutę arba pagelbės esant reikalui. Ugninė Beždžionė jums žada daug naujų pomėgių.
Metai palankūs išnaudoti savo gabumus menui. Išnaudokite juos tam, kad pasiektumėte tikslus ar realizuoumėte savo potencialą.

 

Darbo ir karjeros sritis ištiesų džiugins ištisus 2016 metus. Verta šioje srityje veikti su bendraminčiais, kitaip sakant, didesnės sėkmės sulauksite dirbdami ne vieni, o komandoje.

 

Metų pabaiga žada ryškias asmeninio gyvenimo permainas. Jums būdingas didelis jausmingumas ir noras skubinti įvykius. Todėl užsimezgusi pažintis virpins jūsų sielą, kels nekantrumą ir norą susilieti su meilės objektu.

 

Meilė

 

Ugninės Beždžionės metai Vėžiams suteiks jausmų ir pojūčių įvairovę. Tikėtini emociniai blyksniai, įsiminti ir ryškūs potyriai aplankys šio zodiako atstovus pavasarį ir rudenį. Jūs visiškai pasinersite į jausmų sūkurį, jog visus kitus darbus paliksite savieigai.

 

Esate pakankamai paslaptingas ženklas, tačiau 2016 metais emocijos bus tokios stiprios ir ryškios, kad veršis į išorę, todėl jų nuslėpti tikrai nepavyks. Taigi, tie, kas atras savo meilę, metų energiją nukreips jausmų puoselėjimui ir namų židinio kūrimui. Būtų prasminga realiai vertinti jausmus, vengti pasiduoti iliuzijoms.

 

Tie zodiako atstovai, kurie skųsis vienatve, Ugninė Beždžionė pataria būti labiau atviriems ir įsileisti į savo gyvenimą naujoves drąsiai. Mažesni poreikiai ir reikalavimai priešingos lyties atstovams suteiks daugiau galimybių ir praplės jūsų galimybių ribas. Taigi, viskas labai priklauso nuo jūsų nusiteikimo.

 

Karjera

 

Ugninės Beždžionės metais Vėžiai mėgausis savo darbu ir karjera. Tai susiję su sėkmingumu šioje srityje ir atsiversiančiomis naujomis galimybėmis. Žinoma, darbo bus tikrai daug. Nereikia tikėtis, kad kažkas atliks jūsų užduotis ir darbus vietoj jūsų arba tiesiog savaime susitvarkys.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Didžiausią pasitenkinimą savo darbu pajusite 2016 metų viduryje. Kuomet darbo rezultatai atneš puikius vaisius. Aišku, dėl profesinės sėkmės stipriai išaugs jūsų trapi savivertė. Dėl to tapsite atsainūs aplinkinių nuomonei, sunkiai leisitės į kompromisus. Tačiau tai pati blogiausia taktika, kuri gali sugriauti gerus ir nuoširdžius santykius su kolegomis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Verta išlikti ramiais, vengti konfliktų sprendimo aštria, agresyvia forma. Lankstumas – tai savybė, kurią prasminga ugdyti ir stiprinti Ugninės Beždžionės metais.

 

Sveikata

 

Vėžio zodiako ženklo atstovai yra dažniausiai patiriantys negalavimus, palyginus su kitais zodiako atstovais. Taip yra dėl padidinto organizmo jautrumo. Taigi, Ugninės Beždžionės metai prasidės virškinimo sistemos problemomis. Konkrečiau kalbant, patirsite kepenų funkcijos sutrikimus. Tai paskatins jūsų pomėgis daug, gausiai ir skaniai valgyti. Esant šiems negalavimams savo būklę stipriai pagerinsite laikydamiesi dietos, į kurios sudėtį įeina išskirtinai daržovės ir grūdai. Venkite riebaus maisto.

 

Metų viduryje galimi nervinio pobūdžio negalavimai. Tai labiau bus susiję su darbo gausa, kur patirsite nemažai įtampos.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

Astrologinė 2016 metų prognozė Liūtui

 

Ugninės Beždžionės metais šio zodiako ženklo atstovams prasminga truputį pristabdyti savo lėkimą. Tai svarbu tam, kad susikauptumėte ir suprastumėte, kas per pastaruosius metus įvyko jūsų gyvenime. 2016 metai turėtų būti orientuoti į savo veiklos, saviraiškos ir gyvenimo pervertinimą. Esate stipriai besilaikantis savo įsitikinimų zodiako atstovas, tačiau požiūrio pakeitimas į daugelį dalykų, lankstumo įgijimas suteiks jums daugiau galimybių. Kitu atveju teks mokytis iš savų klaidų.

 

Artėjantys metai žada jums daug naujų pažinčių ir malonių susitikimų.

 

Drąsiai imkitės naujų projektų, būkite labiau matomi socialinėje plotmėje. Metai Liūtams pažers nemažai išbandymų. Tai palies jūsų įsitikinimus, prioritetus ir asmeninę realizaciją. Ugninė beždžionė jums bus palanki tuo atveju, jeigu sugebėsite atsisakyti egoisto pozicijų ir tik savo interesų akcentavimo. Tai savybės, dėl kurių dažnas zodiako atstovas patirs vienatvės ir atsiskyrimo jausmus.

 

Meilė

 

2016 metai nežada Liūtams ryškių ir įsimintinų įvykių romantikos ir meilės srityje. Tiesiog flirtui, meilikavimui neturėsite laisvo laiko. Visą savo energiją kreipsite į darbo ir profesinio prestižo gerinimą. Jūsų partneriui tai patiks mažiausiai, todėl galite išgirsti rimtų grasinimų apie santykių pabaigą. Pasirinkti turite patys, žvaigždės negal nuspręsti, kas svarbiau šiuo metu jums: profesiniai pasiekimai ar jaukus šeimos lizdelis.

 

Nusprendę išlaikyti santykius būsite priversti atsisakyti tam tikrų savo ambicijų ir sumažinti ego poreikius.
Vieniši Liūtai 2016 metų antroje pusėje, tikėtina, sutiks savo svajonių antrąją pusę. Tuomet darbo reikalai bus mažiau svarbūs, didžiausi pasiekimai ir tikslai bus įgyvendinti.

 

Prasidėję nekaltai ir lengvai nauji santykiai gali peraugti į ilgalaikius įsipareigojimus.

 

Karjera

 

Ugninės Beždžionės metai – vieni palankiausių būtent karjeros prasme. Tikėtini laimėjimai ir pasiekimai, kuriuos gausite, pasitelkdami užsispyrimą, pasitikėjimą savimi. Visi užmojai ir planai, kurių neįgyvendinote anksčiau, bus realizuoti 2016 metais. Verta remtis savo jėgomis, patikrintais realiais faktais, vengti klausyti to, ką kalba kiti. Išlaikydami koncentraciją ir aiškų judėjimą tikslo link pasieksite maksimumą.

 

Metai žada naują galimybę pereiti ne tik į aukštesnes pareigas, bet ir pakeisti savo veikos pobūdį. Priimkite tai, kaip naudingą metų iššūkį, nepasiduokite abejonėms.

 

Nauji pasiekimai maloniai pagerins jūsų finansinę situaciją. Atsiras daugiau stabilumo, patikimumo. Tuo pačiu jausitės finansiškai saugūs.

 

Sveikata

 

Liūtai yra zodiako stipruoliai pasižymintys ypač gera sveikatos būkle. Tačiau Ugninės Beždžionės metais jūsų dėmesio pareikalaus širdies problemos, taip pat susirgimai, susiję su kraujotakos sistema, kraujagyslėmis. Kaip žinome, bet kokie negalavimai turi paaiškinimą. Liūtų atveju, panašu, jog problema slypi negebėjime arba nenorėjime išreikšti meilės jausmą. Taip pat nemokėjimas priimti ir dalintis jausmais negatyviai veikia jūsų fizinį centrą – širdį.

 

Verta išmokti išreikšti esančius jausmus, ne tik reikalauti dėmesio ir meilės sau, bet ir skleisti bei dalintis šiuo gėriu su aplinkiniais.

 

Metų pabaigoje, atšalus orams, neišvengsite peršalimo, kvėpavimo sistemos ligų. Taigi, verta stiprinti organizmą ir imunitetą jau nuo vasaros vidurio. Gali būti, jog imsite grūdintis, daugiau laiko praleisti atviroje erdvėje. Tai pasitarnaus jūsų fizinei būklei labai teigiamai.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

Astrologinė 2016 metų prognozė Mergelei

 

Ugninės Beždžionės metais Mergelės bus pačios laimingiausios, sėkmingiausios. Patirsite iš tiesų daug permainų, gyvenimas atsiųs daug naujų galimybių, kurios stipriai įtakos jūsų tolimesnį gyvenimą gerąja prasme. Pokyčiai palies visas gyvenimo sritis, todėl išskirti svarbiausią ir sėkmingiausią būtų.

 

Patirsite profesinę sėkmę, kurios dėka padidės jūsų pajamos. Asmeninis gyvenimas turės ne vieną galimybę pakrypti visai kita vaga, nei buvo iki šiol. Žodžiu, Ugninė Beždžionė jums paruošė daug staigmenų ir malonių siurprizų.
Tačiau tai nereiškia, jog nereiks įdėti pastangų. Žvaigždės nurodo, kad didžiausia sėkmė galima tuomet, kai pasitelksite racionalų protą, realistinį situacijos vertinimą, bei pademonstruosite konstruktyvumą ir koncentraciją.

 

Meilė

 

Mergelės 2016 metais turės labai daug įvairių rūpesčių ir reikalų. Dėl šios priežasties meilės ir santuokos reikalai bus kažkiek užmiršti arba atidėti. Taigi, tikėtis ryškių permainų lyg ir neverta. Santuokoje esančios Mergelės gali stiprai atitolti nuo savo antrųjų pusių. Tai paveiks santykius negatyvia prasme.

 

Juk artimas žmogus laukia iš jūsų dėmesio, palaikymo, malonių emocijų. Jūs tiesiog tam neturėsite nei noro, nei laisvo laiko. Žodžiu, gyvenatys su Mergelėmis turėtų išsiugdyti kantrybę ir išlikti ramūs, kol jų partneriai kovoja už vietą po saule.

 

Vieniši zodiako atstovai , kaip žinia, yra labai reiklūs šalia esantiems, o antrajai pusei ypač. Labai aukšti reikalavimai gali ir vėl sutrukdyti kuriant ilgalaikius santykius. Nes Ugninė Beždžionė jų tikrai yra paruošusi.

 

Karjera

 

Ugninės Beždžionės metai pateiks nemažai staigmenų profesinėje, darbo, karjeros srityje. Staigmenos bus pačios įvairiausios. Tačiau, kad jų pasiektumėte reiks nemažai laiko skirti darbui. Tam išnudosite didžiąją savo jėgų dalį, todėl rezultatai duos vaisius.

 

Metų globėja Beždžionė jums pataria pasikliauti tik savo jėgomis ir realiais faktais. Prieš priimdami sprendimą viską gerai apgalvokite, venkite skubotų sprendimų, pasikliaukite tik savimi. Tik jūs patys žinote, ko jums konkrečiai reikia ir ko siekiate.

 

Antroje metų pusėje, vasarą, galite išgyventi įtampą ir konfliktus. Tai bus susiję su jūsų veiklos partneriais. Jei pasiduosite emocijoms, leisitės į niekur nevedančius konfliktus, rizikuosite viską prarasti.

 

Sveikata

 

Mergelės priklauso tiems zodiako ženklams, kurie ypač rūpinasi savo sveikata. Todėl susirgimai ir įvairūs negalavimai jus dažniau aplenkia. Ne išimtis ir šie, Ugninės beždžionės metai. Panašu, jog sveikatos būklė bus gera. Turintys įsisenėjusių chroniškų susirgimų 2016 metais turės galimybių pasveikti visiškai.

 

Didžiausia problema ir kliūtis jūsų sveikatai gali iškilti dėl padidėjusio apetito. Maistas rodysis skanus, kaip niekada anksčiau, o ir kiekiai, kuriuos dėsite į lėkštę gerokai išaugs. Todėl skrupulingosios Mergelės turės progų padidinti savo kūno apimtis, priaugti nereikalingų kilogramų.

 

Taigi, saikingumas, mažesnis maisto kaloringumas – tai , ko reiktų laikytis Ugninės Beždžionės metais.
Metų pabaigoje, nuo didelių darbo apimčių ir intensyvumo, galite patirti išsekimą. Tuomet svarbu pasiimti trumpas atostogas ar savaitgaliui nuvykti į sanatoriją. Ten puikiai pailsėsite ir atgausite jėgas jums maloniausiu būdu.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jusvsk

Skaitau 2017…beveik niekas neatitiko:D

Roze

Nelabai matot kur paspausti kokį puslapį skaityt

kristina

aciu o toliau kaip dievas duos….

Vita

Noreciau vezio horoskopo

Miglė

Jus zmones akli ar kaip? Juk didelem raidem uzrasyta, kad yra 4 puslapiai: Straipsnio puslapis: 1 2 3 4 <- pasirenkat puslapi ir skaitot horoskopa… kaip jus is viso kompu naudojates

Jurate

Ir liutui nera. Tai kaip suprasti kad visiems

Jurate

O kur mergale ???

Aris

“Viena geriausiu astrologiu”… Kas čia taip nusprendé? Kažkaip lig šiol nesigirdéjo nieko apie tokia…

anonimė

Jeigu pats negirdėjai tai dar nereiškia, kad vienintelė Palmyra iš lietryčio egzistuoja. Pati buvau užsisakiusi jos paslaugas ir likau patenkinta, tad visai sutinku, kad ji yra viena geriausiu :) Ačiū jums labai p. Rasa

Indre

kad ne visiems

Paulius

Astrologinė 2016 metų prognozė Vandeniui

Prognozė bus pateikta artimiausiomis dienomis.

Astrologinė 2016 metų prognozė Žuvims

Prognozė bus pateikta artimiausiomis dienomis.

Taip pat skaitykite