Alvydas Aukštuolis. Mes, vanduo ir marsiečiai

marsas-vanduoAlvydas Aukštuolis

 

Skaitant spaudoje apie Marse rastą skystą vandenį atmintyje atgijo anksčiau internete matyta informacija, nes jau kuris laikas klaidžioja filmas apie vandenį, kurį galima peržiūrėti tiek anglų, tiek rusų kalbomis.

 

Abejingo jis paprastai nepalieka – vieni patiki pateiktais faktais, kiti piktinasi per didele autorių vaizduote ir kritikuoja filme išgirstas legendas. Kaip yra iš tikrųjų nedaug kas gali pasakyti, tačiau faktas lieka faktu – vanduo tikrai vienas iš mažiausiai žinomų substancijų, ir tuo pačiu tai labiausiai paplitusi medžiaga pasaulyje. Nebūtų vandens – Žemėje nebūtų praktiškai jokios gyvybės. Ir aš čia nerašyčiau, jei nebūčiau laikraštyje „Lietuvos rytas“ perskaitęs straipsnio, kad mes, ko gero, esame ateiviai iš Marso.

 

Štai taip kalba vienas iš mokslininkų – G.Matuza – „Manoma, kad prieš milijardą metų Marsas buvo vadinamoje priežvaigždinėje gyvybės juostoje. Ten buvo sąlygos tokios, kad paviršiuje galėjo išsilaikyti skystas vanduo ir organinė medžiaga. Kitaip sakant, ten galėjo atsirasti gyvybė. Yra hipotezių, kad iš Marso gyvybė atkeliavo į Žemę ir dėl to mes esame marsiečiai. Gyvybės raida Žemėje gali būti susijusi su kosminiais veiksniais. Nes meteorituose randama sudėtingų organinių junginių ir amino rūgščių“.

 

marsas-gyvenimas

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Aš nesu joks pranašas, kad turėčiau tikėti ar netikėti paslaptingom legendom, bet faktas, kad net Masuros Emoto knygoje „Žinia, kurią mums praneša vanduo“, paskutiniame skyriuje išreikšta nuomonė, kad vanduo galėjo į Žemę atkeliauti iš Marso. Ir šitą nuomonę tarsi patvirtina dabartiniai NASA mokslininkų žodžiai, kad girdi – Marso atmosfera išnyko, nes – ją, pasak mokslininkų, nupūtė Saulės vėjas. Manoma, kad dėl šios priežasties prieš kelis milijardus metų Marse išnyko gyvybė.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tai tarsi patvirtina, kad mes, žemiečiai, galime būti ateiviais, atkeliavusiais iš Marso. Tačiau mane visada neramino vienas paprastas klausimas. Kodėl mes (žemiečiai) neturime tokių galių, apie kurias sužinome skaitydami apie ateivius? Kur jos dingo, jeigu jau mes marsiečiai?

 

Nežinau kiek mano versijoje tiesos, bet prisiminus Masuros Emoto knygą apie tai, kad vanduo ne tik visos gyvybės šaltinis ir pagrindas, bet ir ta substancija, kuri jautriai reaguoja į žmogaus sąmonės energiją, taigi atspindi dvasinę žmonijos būseną.

 

water

 

„Išvalę dvasią, drauge išvalysime planetos vandenį – o tai gali reikšti, kad kelionėje į Žemę mes praradome sąmonės energiją, o tuo pačiu ir turėtas galias. Ir nors knygoje kalbama apie labai dažną mūsų gyvenimo substanciją, visgi daugelis išsakytų minčių tiesiog balansuoja ant mokslo pažinimo ir supratimo slenksčio, už kurio prasideda ezoterinis pasaulis. Tačiau ko iš tikro daugiau – ezoterikos ar sveiko ir blaivaus požiūrio – palieku nuspręsti kiekvienam atskirai.

 

Taip ir neaišku – kas svarbiau – ar, kad mes marsiečiai, ar tik ezoterikos ieškotojai? O aš tikiu ir tuo ir anuo. Tad viliuosi, kad šis mano straipsnis kažkiek padės nusibrėžti tikėjimo rėmus ir jums.

 

Alvydas Aukštuolis, brontis15.wix.com

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dėsnis

– tikiuosi visi žinote tris didžiuosius Marso kraterius? Oficiali versija juos priskiria vulkaninei kilmei, nors jie nepalyginamai didesni už didžiausius Žemės vulkanus, bet gi Marsas tai daug mažesnis!

Hipotezė: Krateriai yra katostrofos padariniai, tai yra milžiniškos energijos meteorai persmelkė Marso planetą kiaurai trijose vietose. To pasekoje sunaikino visą ankstesnę Marso būklę. Iš ten ir Marso gabaliukai Žemėje ir “ištaškytas” Marso vanduo į kosmosą, sukėlęs biblinį tvaną.

Pastaba: tokios energijos meteorų kol kas nera užfiksuota, bet jie pagal fizikos dėsnius galimi.

Saulys

Mokslininkai įsitikinę, kad rado į Žemę atsitrenkusį asteroidą. gal jų buvo ne vienas. Taip sako. Hmm. ar daug jūsų matėte iš Mėnulio atskridusius asteroidus? ten gravitacijos is viso nėra. Ar daug is mūsų matėme pakylančias nuo žemės uolas ir skrendančias į kitas planetas, ar šiaip paskraidyti? Tačiau asteroido cheminė sandara liudija kit ką. Gal mums peršama idėja apie kažkokią katastrofą kuri ištiko Marsą ir jis prarado atmosferą? Gal jokios katastrofos nebuvo ir jokia atmosfera neprapuolė? Aš tikiu kad žmonija nusiuntusi palydovus aplink Marsą kuris (ie) siunčia nuotraukas ir duomenis i Žemę. Alvydas pasirinko nelengvą straipsnį. Tokiam straipsniui velniškai reikėtų bent… Skaityti daugiau »

I AM

džiaugiuosi, kad daliniesi tokiais pamąstymais ir tikrai įdomu paskaityti. nuoširdžiai ačiū, nenustok tobulėt! :)

Alvydas

Beje, gal kai kas ir mano, kad blogai ar gerai rašau. Ne tame esmė. Esmė tame, kad visada rašau žinomus faktus (gal tik neskaitytus), todėl blogai ar gerai priklauso tik nuo to kaip pasiseka išdėstyti tuos faktus.

;D

tas tavo faktas gali buti viso labo kazkieno fantazija. juk pasaulyje yra pilna suinteresuotu zmoniu kurie kuria ivairiausius gandus ir poto per tam tikrus zmones juos gali pateikti kaip “faktus”

Alvydas

Gal kažko ir neparašiau, tačiau Žemė turi didesnę gravitaciją (trauką), ir mokslininkai iš NASA tikisi, kad artimiausiu laiku Žemei tai negresia.

O dar nepaminėjau, kad sužinota ir tai, kad kadaise šiaurės pusrutulyje Marse tyvuliavo vandenynas, kurios gylis siekė 1,5 kilometro. Tai irgi labai padidina gyvybės suradimo Marse galimybę.

Tiesa, tas vanduo buvo labai sūrus, bet ištirpusios druskos pažemina užšalimo temperatūrą ir taip padidina tikimybę rasti neužšalusio vandens pėdsakų.

Kaimas

Kartais žmogus parašo paskaito komentarus ai netaip parašiau nes mes nekvaili

ErnEe

saunus straipsnis, alvydai galetum rasyt platesnius straipsnius

Alvydas

Platesniams straipsniams reikia patikrintų faktų, o aš tokių mažai turiu.

Anonimas

Kazkaip nesirisa. Stai saules vejas marso atmosfera nupute, o zemes paliko, nors ji net arciau saules… Aciu uz idomius pamastymus

KELIAUTOJAS

Ups atsirado galios :ddddd

KELIAUTOJAS

kietai

Taip pat skaitykite