Vaiko charakteris pagal Zodiako ženklą

astrologija-vaikaiVaiko gimimas – džiaugsmingas įvykis bet kurios šeimos gyvenime. Kiekvienas vaikas – asmenybė, o geriau suprasti savo vaiką ar tiesiog prisiminti kokiais vaikais buvome mes, padės astrologija, teigia chiromantė, astrologė, ezoterikė ir grupės “Magijos Šaltinis” įkūrėja Ingrida Poccia.
 
Avinas vaikas – mažas uraganas, kuriam reikalingas nuolatinis judėjimas. Nuo mažens jis labai smalsus ir aktyvus. Jis bando būti visame pirmu. Mažasis Avinas išsiskiria užsispyrimu, todėl jį reikia nuo vaikystės įpratinti prie drausmės ir tvarkos.
 
Kaip taisyklė, vaikai Aviniukai, mėgsta skirtingas veiklas rūšis, todėl jiems butu naudingi aktyvūs užsiimimai. Jie siekia nepriklausomybės. Tokį savarankiškumą pravartu tik skatinti, tačiau, bent jau kol mažylis kiek paaugs, reikėtų būti greta, kad po to netektų skubėti į pagalbą.Paauglystėje, jie yra labai karšto būdo ir kaprizingi.
 
Avinų požiūris yra dviprasmiškas: jie nori įgyti naujų žinių, bet jie neturi kantrybės ir atkaklumo.
 
Jautis vaikas nuo mažens gali parodyti savo užsispyrimą. Jautis negali toleruoti moralizavimo ir dažnai būna nepaklusnus. Išoriškai visada gali išlikti ramus ir optimistiškas. Vaiko Jaučio savybės: noras į nepriklausomybę ir vientisumą, kuris ribojasi su kenksmingumu.

 

Mažasis Jautukas sieks išreikšti save meno ypač tapybos srityje. Po šiuo ženklu gimusiems vaikams patinka komfortas, todėl namuose turėtų vyrauti maloni ir jauki atmosfera. Pastebėtina ir tai, kad jautukai labai myli gyvūnėlius. Paauglystėje Jaučiai skiriasi ramybe, sąžiningumu ir tikslumu. Kaip taisyklė, jie stropiai mokosi ir retai įsitraukia į blogą kompaniją.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vaikai Dvyniai sparčiai vystosi dėl savo mobilumo ir smalsumo.Šio zodiako vaikai ankstyvame amžiuje, bus linkę save išreikšti raštu. Paprastai juos visada supa daug draugų ir jie yra pagrindiniai veiklos iniciatoriai. Kaip ką nors priversti padaryti Dvynius – tai beveik neįmanoma.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jie yra kaprizingi ir norėtų daryti tik tai, kas jiems patinka. Tėvelių, auginančių po šiuo ženklu gimusį mažylį, užduotis – rasti laiko numalšinti vaiko žinių troškulį ir pasisemti kantrybės. Dvynukai būna tikri plepučiai, ir kalbėti paprastai pradeda anksčiau už savo bendraamžius. Paauglystėje Dvyniai formuoja savo požiūrį į gyvenimą ir žmones, todėl šiame amžiuje, jiems reikia daugiau tėvų paramos. Dvyniai subręsta anksti, bet retai būna pasiruošę savarankiškam gyvenimui.

 

Vėžys – vaikas yra labai jautrus aplinkai. Jis jaučia mamos ir tėčio tarpusavio santykius. Jei šeimoje vyksta barniai, mažasis vėžiukas kenčia nuo to. Vėžiukai yra labai skausminga reaguoja į tėvų skyrybas, tai jo širdyje palieka skaudų pėdsaką gyvenime.

 

Vėžiukų ryšys su mama išlieka stiprus visą gyvenimą, todėl bet koks išsiskyrimas su ja, ypač vaikystėje, bus itin skausmingas. Nuraminti po šiuo ženklu gimusius vaikus nesunku – užtenka tiesiog apkabinti, paglostyti galvytę ir pabučiuoti. Šio ženklo vaikai reikalauja daugiau dėmesio, globos, meilės ir švelnumo.

 

Jei staiga gimsta mažesnis brolis ar sesuo, Vėžiukas pradeda labai stipriai nerimauti ir galvoti apie tai, kad jo tėvai gali nebemylėti. Paauglystė Vėžiai visada turi jausminių ir emocinių problemų. Vėžiai paaugliai nuolat klaidžioja padebesiais ir svajoja apie stebuklą. Šiame amžiuje, jiems reikia paramos ir dėmesio tėvų. Vėžiams sunku prisitaikyti prie naujos komandos, todėl mokyklos pakeitimas gali sukelti stresą ir depresiją.

 

Vakai Liūtai yra labai mobilūs ir aktyvūs. Jie greitai pripranta prie naujų žaislų, jiems reikia daug dėmesio iš žmonių. Tėvai turi nuo vaikystės mokyti gerbti vyresniuosius ir jų bendraamžius. Liūtukai – žavios ir džiaugsmingos asmenybės, mėgstančios būti dėmesio centre, todėl būkite pasirengę tam, kad namuose netils gagenimai, burbuliavimai ir kiti garsai, kuriais tavo dar nemokantis kalbėti mažylis stengsis patraukti tėvelių dėmesį.

 

Tėvai savo ruožtu turėtų skatinti šias mažojo lyderio savybes, tačiau nereikia perlenkti lazdos – juk vaikučiui lygiai taip pat svarbu išmokti dalintis su kitais (priešingu atveju jis užaugs didelis egoistas).

 

Paauglystėje Liūtai apsupa save draugais ir gerbėjais. Paaugliai siekia nepriklausomybės,visada nori išreikšti savo nuomonę ar patarti. Liūtai paprastai linkę būti savanaudžiai, todėl tėvai nuo vaikystės turi įvesti protingą skatinimo sistemą.

 

Vaikai Mergelės – tai paslaptis. Išoriškai jie gali būti ramūs ir paklusnūs. Iš prigimties toks vaikas būna labai santūrus, išradingas ir darbštus, o pasisekimo gyvenime ima siekti dar vaikystėje. Svarbiausia – išmokyti mažylį išsikelti tikslą ir judėti kryptingai (šiuo atveju labai padeda vaidmenų žaidimai).

 

Pastebėtina ir tai, kad mergelės maistui labai išrankios, todėl vaiko meniu turėtų būti kaip galima įvairesnis. Šio ženklo vaikų žinių troškulys turėtų būti visiškai patenkintas. Todėl geriausia dovana gali būti loginiai ir mokomieji žaidimai.

 

Mergelės paprastai viską greitai išmoksa, nes turi neeilinį intelektą ir mėgsta eiti į mokyklą. Paauglystėje, Mergelės skiriasi daug dėmesio drausmės ir polinkio saviugdai. Mergelės visada kovoja už teisingumą ir labai nusivilia kai pažeidžiamos jų teises.

 

Vaikas – Svarstyklės – linksmas ir aktyvus vaikas. Jis nemėgsta būti vienumoje, jis turi daug draugų, tarp kurių jis dažnai vadovas. Šio ženklo vaikai nuo mažens demonstruoja savo mokslo ir meno interesus. Jie siekia kuo daugiau laiko praleisti su bendraamžiais, bendrauti tiek su kitais vaikais darželyje arba kieme, tiek su suaugusiaisiais.

 

Dėl polinkio bendrauti ir vidinio žavesio autoritetą svarstyklės užsitarnauja dar prieš pradėdamos lankyti mokyklą. Tokiems vaikams labai svarbu žinoti, kad jie yra mylimi ir vertinami. Kaip taisyklė, jie greitai susidomi, bet greitai praranda interesą. Jei paaugliai Svarstyklės įsimyli, tai dažnai veda prie problemų…

 

Vaikas Skorpionas yra labai energingas. Taigi nuo mažens jis reikalauja nuolatinio dėmesio ir priežiūros. Skorpionai visada turi kažką daryti, kažkur įdėti savo energiją. Šio ženklo vaikas dažnai būna užsispyręs, bet tai dažnai pasireiškia jei šeimoje vaikui taikomos griežtos bausmės.

 

Mažieji skorpionai yra labai imlūs ir jautrūs. Jie nuo pat mažų dienų gali jausti, kokios nuotaikos jų mama, atpažįsta emocijas iš veido ir į jas atsako. Dėl šios priežasties vaikų akivaizdoje geriau stengtis valdyti savo pyktį ir kitas neigiamas emocijas.

 

Skorpionai atkakliai ieško savo vietos šiame gyvenime, savo kelio, todėl tėvams reikia pasisemti kantrybės, kad galėtų pakreipti savo atžalas tinkama linkme..Paauglys Skorpionas – labai nenuspėjamas. Dėl savo smalsumo,trokšta emocijų todėl gali patekti į bėdą. Brendimo metu Skorpionas dažnai sugalvoja savo pasaulį, jį įkvėpia fantastinių filmų ir knygų įvairovė. Tėvams nėra lengva susidoroti su Skorpionu, nes niekada nežino, ko galima tikėtis iš jo.

 

Šauliui nuo mažens reikalinga nuolatinė priežiūra ir meilė. Šaulys-vaikas yra labai bendraujantis, energingas ir aktyvus. Tai optimistai, pasižymintys polinkiu bendrauti ir smalsumu. Vaikas su džiaugsmu priimsJūsų žaidimo taisykles, stačia galva puls tyrinėti naują aplinką, žaidimą ar žaisliuką.

 

Tokie mažyliai greitai užsidega ir taip pat greitai praranda susidomėjimą, todėl rutina juos žudo, jiems nuolat reikia ko nors nauja. Paauglystėje, smalsumas ir aktyvumas dingsta, jis tampa irzlus, nesurenkamas ir tingus. Mokykloje gali pasireikšti dviprasmiškai: Šaulys gaus gerus pažymius tik tose dalykuose, kurie jam patinka.

 

Vaikas Ožiaragis anksti linkęs į savarankiškumą ir nepriklausomybę. Jau beveik nuo lopšio yra noras padėti tėvams. Ožiaragiai – protingos, mielos ir šiek tiek į idealizmą linkusios būtybės. Apie vaikus, gimusius po šiuo ženklu, neretai sakoma, kad į šį pasaulį jie atėjo būdami seneliais, kurie „jaunėja“ bėgant metams.

 

Jie labai atkaklūs ir uolūs, kartais būna užgaidūs ir elgiasi kaip išpaikintos asmenybės, tačiau paprastai daug problemų nekelia ir elgiasi taip, kaip pridera. Vis dėlto jie nelabai moka atsipalaiduoti, todėl tuo teks pasirūpinti jų tėveliams. Paauglystėje Ožiaragis siekia bendrauti lygiomis su suaugusiaisiais ir pasikalbėti su jais apie rimtus dalykus gyvenime. Jis užsibrėžia konkrečius tikslus ir deda visas pastangas jiems pasiekti. Ožiaragiams visada trūksta tėvų paramos.

 

Vaikas Vandenis visada stebina savo tėvus. Jis gali padaryti viską priešingai negu jam sakoma, tėvus ignoruoja specialiai tik tam, kad pamatytų jų reakciją. Visi mažieji vandeniai – tai maištininkai, norintys viską daryti savaip.

 

Jeigu baiminatės kad vaikutis pradeda vis labiau reikšti šią savo charakterio ypatybę, turėtumėte suteikti truputėlį veiksmų laisvės. Vandenio švietime turite parodyti kantrybę ir santūrumą. Šio zodiako ženklo vaikai, kaip taisyklė, retai vykdo tėvų paliepimus.

 

Paauglystėje Vandeniai tampa tingūs. Jų nuotaika yra labai permaininga, dažnai sukelia kivirčus su draugais ar pamokų metu. Vandeniai nuo mažens siekia laisvės, jiems nepatinka paklusti visuotinai pripažintiems standartams.

 

Vaikas Žuvis – labai jautrus vaikas, kuriam reikia pastovaus dėmesio ir priežiūros. Iš prigimties labai emocionalios asmenybės, kurioms nesunku daryti įtaką. Jos greitai reaguoja į supančią aplinką, pastebi visas jos ypatybes.

 

Kad tokie vaikai nesijaustų nepatogiai, tėveliai turėtų apsupti juos švelnumu ir rūpesčiu. Tėvai turėtų ugdyti jaunąją Žuviuką sąmoningos tikrovės, nes kitaip jis gali likti amžinai gyventi savo fantazijų pasaulyje. Paauglystės laikotarpiu Žuviukas dažnai jaučiasi vienišas, visus jausmus jie bando išreikšti darbais.

 

Dažnai šio ženklo vaikai tampa įkaitais jų pačių jausmų sistemų, kuri veda prie sunkumų su bendraamžiais ir tėvais.

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
bb

Kaip gali vaiko charakteris būti vien apibrėžiamas zodiako ženklu? Aš nuoširdžiai nesuprantu. Vaikas juk gauna abiejų tėvų chromosomų rinkinius, genai dalinai apibrėžia tam tikrus bruožus, o visa kita priklauso nuo aplinkos.

Anonimas

Viskas atitinka. Aciu ingrida!

loop

O kada reik boba is**st kad svarsykles gautusi? :D

Sylva

Dekui Ingridai! Visuomet pataiko su savo straipsniais, taip ir si karta. Su zmona auginam liutuka, tai viskas i desimtuka

Taip pat skaitykite