Reta anomalija: vaikino širdis plaka išorėje

arpitas-gohilas18-metis Arpitas Gohilas iš Indijos, gimė su labai reta anomalija – jo širdis plaka išorėje, o dengia ją tik plonos odos sluoksnis. Dėl nežinomų medikams priežasčių Arpito širdis susiformavo ne po krūtinkauliu, kaip tai įprasta.

 

Pilnametystės sulaukęs A. Gohilas, vietos medikai vadina medicinos stebuklu, nes jis tik per atsitiktinumą liko gyvas, mat jam gimstant gydytojai netyčia vos neužspaudė tuo metu išorėje buvusios širdies.

 

Dėl savo anomalijos 18-metis turi būti labai atsargus, nes paprastas kritimas jam gali būti lemtingas.

 

“Jo širdį nedengia niekas išskyrus odą. Tad jis turėtų būti labai atsargus, mat draugiški pokštai ar tiesiog pasistumdymas su savo draugais jam gali baigtis mirtimi”, – žiniasklaidai teigė medikai.

 

Kaip atrodo plakanti jaunuolio širdis galite pamatyti vaizdo įraše nuo 41 sek.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lapis1986

…. jei kas trenktu ten tai pipec jam butu… juk ne po sonkauliais….. nu nafik kai pagalvoji, visada jaust ta plakima…. brrr

lolo

Cia ne anomalija o issigimimas, jai neskiriat situ dvieju reiskiniu paklauskit protingesnio zmogaus pries rasydami antraste

Nesvarbu

pirma mintis indas paziurejau akurat :D

Taip pat skaitykite