Mokslininkai Mesopotamijoje rado Reptilijų civilizacijos įrodymus?

reptiliju-civilizacijaIstorikai, mokslininkai ir sąmokslo teoretikai jau metų metus bando įminti paslaptį ar kažkada Žemėje galėjo gyventi protinga Reptilijų civilizacija. Nors iki šiol buvo rasta daug įtikinamų įrodymų, paskutinis archeologų atradimas Mesopotamijoje manoma padės tašką.

 

Pietvakarių Azijoje tarp Tigro ir Eufrato upių dabartinėje pietryčių Anatolijoje archeologai rado neįtikėtinus senovės dirbinius ir paslaptingus kūnų fragmentus.

 

7000-metų senumo statulėlės ir keisti kūnų fragmentai, rasti Mesopotamijoje pasak archeologų galutinai įrodo, kad mūsų Žemėje kažkada gyveno protinga Reptilijų civilizacija, kuri kaip manoma kadaise labai padėjo žmonėms išvystyti technologijų ir mokslo sritis. Radinys pribloškė ne tik archeologus, tačiau ir istorikus, kurie mato tiesioginę sąsają su senoviniais rankraščiais kuriose buvo minima paslaptinga civilizacija.

 

“Sukaupėme didelį archyvą senovinių rankraščių kuriose buvo minimos Reptilijos. Apie jos kalbėjo Šumerai, senovės egiptiečiai. Afrikos olose buvo rasti piešiniai urve skirti Reptilijoms, tačiau niekada nebuvome aptikę daiktinių įrodymų”, – žurnalistams pasakojo anglų istorikas Michealas Johnes.

 

Rastos Reptilijų statulos

Rastos Reptilijų statulos

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Archeologams netikėtai pavyko aptikti slaptą kapavietė kurioje rado daugiau nei 200 paslaptingų statulėlių kurios labai primena Reptilijų civilizacijos atstovus. Maža to jiems pavyko rasti giliai po žeme paslėptus keturis kapus, kuriose buvo aptikti nežinomų kūnų fragmentai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Galiu užtikrintai pasakyti, kad rastų kūnų sandara neprimena žmonių sandaros.”, – vietos žurnalistams teigė biologas.

 

reptiliju-kauke

 

Nors rasti humanoidai buvo labai panašūs į žmones (stovėjo ant 2 kojų ir pan.), panašu, kad po tyrimų į hominidų šeimą nebus įtraukti, todėl visai tikėtina, kad įvyks istorijos perrašimas.

 

Mesopotamija jau seniai vadinama civilizacijos lopšiu, kadangi tuometiniai žmonės turėjo žinias kurios lenkė laiką. Pasak kai kurių istorikų labai tikėtina, kad tas žinias žmonėms perdavė Reptilijos. Manoma būtent todėl Šumerai ir kitos ten gyvenančios civilizacijos meldėsi Dievams panašiems į driežažmogius.

 

Spėjama, kad Reptilijų-Driežažmogių kolonija Žemėje galėjo būti įkurta mažiausiai prieš 17 tūkstančių metų (tuo laikotarpiu datuojami pirmieji driežažmogių atvaizdai – primityvių Afrikos kultūrų skulptūrėlės).

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ttt

Vienas rašytojas rašė, kad žodis negimsta iš nebūtu dalyku ar nematytu todėl ir terminai kaip žalias ar pilkas žmogus driežažmogis atsirado iš matyto reiškinio praeityje ar dabartyje.O kodėl dar valstybe ar NASA ar kitokie valdžios organai slepia apie kitokio pavidalo būtybes? Dėl vienos priežasties niekas nebefinansuos bei bankrutuos. NASA misija yra atrasti nežemiškos kilmes fragmentus ar signalus , o valstybes misija ir toliau plauti žmonių smegenys teigdami, kad tai tebuvo kokio nors karinio arsenalo bandymas. Jie samdo pačius geriausius skeptikus kurie moka įtikinti spauda ir kitokias mokslines institucijas. Sako pinigai nevaldo pasaulio, jie valdo netik pasaulį bet ir musu protą.

gytis

Afrikoje jie buvo vadiname citauri,isiveskit googlei credo mutva ir papasakos,kitur jie buvo vadinami annunaki,tai vardan ju musu civilizacija susikure, idomu iskur jie evoliucinavo? Is dinozauru?

Alvydas

Žmo, tavo pastaba teisinga ir labai reikalinga. Visi gerai žino – reptilijos deda kiaušinius ir jokių “papų” nereikia. Taškas. Tačiau…. tačiau visi gerai žino, kad reptilijos tik gyvūnas ir jokio proto.
O čia kalba eina apie reptilijas – žmogadriežius, kurių protas galingesnis nei žmogaus. Tad, kad reptilijos – žmogadriežiai irgi be “papų” galima įsitikinti tik tuo atveju, jei bus įrodyta, kad gyvūnas – reptilija protinga. O Kol taip nėra įrodyta reikia tikėti sąmokslo teorijomis ir savo protu.

Klausimas

O kodel tie kunai normaliai nenufotkinti, t.y juos rado netiesiogiai, kaip kad su kokiu sonaru, kad randa ar kaip, ir dar kas per archeologai, kokie vardai ju, nes viskas cia labai jau abstraktu.

žmo

keletas mano pastebėjimų:
moterų statulėlės turi aiškiai išreikštą krūtinę. turint minty kad reptilijos deda kiaušinius ir vaikų nemaitina pienu, todėl neturi “papų”, tos statulėlės negali vaizduoti moteriškų reptilijų. paskutinė statulėlė vaizduoja vyrą o ne vyriškos lyties reptiliją nes matosi kiaušai. tai būdinga šiltakraujams gyvūnams (kad normaliai funkcionuotų reikalinga šiek tiek mažesnė nei kūno temperatūra, todėl ir yra kūno “išorėje”. šaltakraujams tai negalioja).

kitas paveikslėlis gan keistas ir įdomus. bet iš tikro nieko ten keisto, akivaizdžiai matosi kad tai yra žmogaus kaukolė, į ją pridrėbta purvo ir kažkas įstatyta vietoje akių

Pritariu

Labai geri pastebejimai

Alvydas

aš pats esu rašęs apie reptilijas kaip apie ateivių rasę, todėl neradau nieko nuostabaus. Man tik skaudu, kad yra žmonių, kurie tiki ne savo protu, o emocijomis ir ambicijomis Ypač skaudu kai toks proto bo9kštelis dar ir rašo šveplai, tarsi įrodydamas savo genialumą.

paprastas reikalas

Nieko pries neturiu tave ir sy tinklalapy,tikrai saunu kad pateikiate tiek daug info.Bet as tiesiog nupiesiau liudna realybe kuri yra siuo metu,negi Petras viska mestu ir vyktu ateiviu ziureti,nemanau.O kokia nauda Petrui is to butu,jokios,tik isvaistytas laikas veltui…tiesiog nereikia buti ysikibus dantimis y kaskokia teorija apie kaska….nuo tokio gyvenimo galima ir psichopatu pavirsti….neduok dieve apjuodins ateivius mano akyse……reikia gyventi gyvenima placiai,nuolatos tobulinti save visuose srityse.

Batas

Pff senai aisku buvo tiems kurie domisi kad jie egzistavo ir egzistuoja dar ir dabar.

Raimos

Teisingai sakai!! Ant tiek visi ziuri tik po kojom alus mergos pirtis daugiau nieks nerupi… pasakyk.bet ka.dabar nieks niekuo netiki ir nenori tiket

eilinė antis

Panašūs į reptilijų rasės atstovus???? Kas juos matė ir tyrinėjo kad galėtų lyginti į ką jie panašūs. Reptilijos tai drakonai,driežai ,gyvatės varlės rupūžes vėžliai.Nei vieni iš jų nepasižymi nei išmintimi nei intelektu nei protu,tad kodėl yra aukštinami kaip atskira rasė?

paprastas reikalas

ydomu,,,,,na plius minus tai labiau tiketina versija tai nojus,,jezus,,ir kiti sventieji……Vatikanui gali buti suduotas lememas smugis jai visa tai pasitvirtintu,,,,,,,na bet zinant kad siomis dienomis visiems viskas pofik,,,,,tai kaskokios revoliucijos,,darbininku seimose neturetu sukelti,,,juk visi zmones ant tiek yra uzversti suplanuotu socialiniu modeliu kad jiems nuo to nei silta nei salta……

paprastas reikalas

cia tas pats kas -Ei Petrai ateiviai katedros aiksctiai nusileido,na tokie kaip filmuose,mazi pilki….Varom paziureti?
Petras-Nezinau,,,ryt man y darba,dar virsvalandzius dirbsiu kad paskola galeciau susimoketi,reikes dar sekmadieny y darza nuvaziuoti pigiau bus nei pirkti parduotuveja darzoves….
Taip kad socialinis modelis yra gerai suplanuotas,,,,Zmonems kaip aviu bandai,,net nera sansu is jo istrukti nebent suicido,talento,sekmes arba mirties atveju.

Taip pat skaitykite