Mažylio ciklopo istorija: gimė su viena akimi kaktoje ir be nosies

mazylis-ciklopasKūdikis, gimęs su viena akimi viduryje kaktos, be nosies, per kelias dienas tapo pasauline sensacija. Vis dėlto „ciklopu“ praminto berniuko prognozės labai liūdnos – daktarai įsitikinę, jog mažylis išgyvens tik kelias dienas, informuoja naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.

 

Skelbiama, jog naujagimis kenčia nuo itin reto sindromo – ciklopijos, kuri pavadinta pagal graikų mitinę būtybę, kuri teturėjo vieną akį kaktoje.

 

Teigiama, jog mažyliui tokia būklė susiformavo dėl radiacijos, nes cheminis poveikis sustabdė mažylio vystymąsi. Neatmetama versija, jog toks apsigimimas galėjo išsivysti dėl nėštumo metu vartojamų vaistų. Egipte gimęs mažylis šiuo metu laikomas ligoninėje.

 

Sukrėsta mažylio šeima dabar išgyvena didelę tragediją, lankosi pas šeimos psichiatrus. Medikai skelbia, jog toks apsigimimas gali atsirasti pas kas tūkstantąjį vaiką, tačiau dažniau užfiksuojama pas gyvūnus.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sua

Gal uzteks apie invalidus rasinet jau?

Manau

Kad jeigu toks dievo kūrinys gimė ir gali egzistuoti,reiškia kūrėjo planuose buvo numatytas ir toks homo sapiensų variantas,tačiau jis pasirinko tokį genu kombinacijų programų rinkinį pagal kurį mūsų išvaizda yra tokia kaip šiandien. O šis,šio nelaimingo mažylio genų rinkinys išvydo pasaulį labai atsitiktinai,- sutrikus dieviškajam kompiuteriui,nes matyt Liuciferis pasiuntė į jį kenkėjišką programa, kuri ir supainiojo genų kombinacijas .

bb

Ką? Tiesiog vieno ar kito tėvo, galiausiai galbūt aplinkos veiksniai įtakojo šitą negalią. Joks čia dievo ar dar kažkieno kūrinys. Genų kombinacijos yra statistika, genetinės ligos perduodamos per genus, niekas čia nieko neprogramuoja.

;D

belieka Kurejui padekoti,kad jis leidzia savo priesui isdarinet beleka.

Taip pat skaitykite