Magiška druskos galia: apsauga ir sėkmė

druskaDruska atstato prarastas mūsų jėgas, užgydo kiaurymes mūsų astraliniame kūne. O pikti žmonės, ypač tie, kurių siela sutepta piktais būrimais, druskos neperneša. Ne veltui mūsų proseneliai ėmė druskos į kelionę kaip apsaugą.

 

Blogose vietose ją berdavo per petį, kad blogio jėgos negalėtų pakenkti žmogui. Naudodavo druską ir maginiuose ritualuose – balti kristalai grąžindavo laimę, apvalydavo nuo piktų burtų, teigia ezoterikė ir būrėja Roma Vičienė.

 

Kaip apsiginti druskos pagalba?

 

1. Mūsų protėviai pastebėjo, kad nužiūrėti žmogų paprasčiau tada, kai jis įsitraukęs į pokalbį ir nekreipia dėmesio į tai, kas vyksta aplinkui. Tada pavyduolis ir nužiūrėdavo, atitraukęs jus pataikaujančiu pokalbiu.

 

Kad tokios nelaimės neįvyktų, geriausia pastatyti druskos atvirame indelyje. Ji gesina neigiamą energiją, o pikti palinkėjimai per požeminį pasaulį grįžta tam, kas juos pasiuntė.

 

2. Kad sužinotumėt ar yra namuose pikta dvasia, ir tuoj pat ją išvytumėt, tarp dienos 11-12 val. paimkite paprastą metalinę keptuvę, pastatykite ją ant ugnies ir užpilkite plonu druskos sluoksniu. deginti druską reikia nuo vienos iki trijų val.

 

Jeigu namuose yra energetinio purvo, druskoje atsiranda tamsios dėmės. Kai bloga energija palieka namus, jos šviesėja. Po to reikėtų su karšta keptuve apeiti visus kambarius, kad išvalytumėt jų energetiką. Jeigu namams uždėtas prakeiksmas, ir šeimininkams gresia pavojus, druska, kad prakeiksmas tikrai egzistuoja, perspės traškesiais ir garsiu šaudymu.

 

3. Druska dar ir geras gydytojas – ji gydo nuo blogų sapnų ir nemigos. Jeigu jūs gimę po vėžio, skorpiono, žuvų, dvynių, svarstyklių, vandenio ženklais, ištirpdykite tris šaukštelius druskos ir pastatykite tirpalą galvūgalyje ir kojų gale ant žemės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Gimusiems po liūto, avino, šaulio, mergelės, ožiaragio, jaučio ženklais reikia tiesiog galvūgalyje ir kojų gale ant žemės pastatyti sausos druskos porą indelių. Ryte druską ar sūdytą vandenį išpilti į tualetą. Darykite taip tris naktis iš eilės ir jūsų miegas taps ramus ir gilus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

4. Sūdydami maistą, ypač padažus ir sriubas, stenkitės galvoti ir kalbėti tik apie gera, prisiminkite, kad jūsų linkėjimai užrašomi patiekalo auroje. Blogi žodžiai gali paveikti skrandį, sukelti skausmus.

 

O geriausia, kad šeimininkė, sūdydama maistą pradėtų skaityti “Tėve mūsų”, tai padės išlaikyti sveikatą, kūno ir dvasios jėgas.

 

Autorė: Roma Vičienė, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite