Kaip svogūnas kojinėse gali pakeisti jūsų gyvenimą?

svogunaiĮsidėkite į kojines svogūną ir jūs pamiršite apie visas ligas! Pagal kinų mediciną, einant miegoti reikia apsimauti kojines, į kurias įdėtas gabalėlis svogūno. Kad ir koks būtų paprastas šis metodas arba kaip jis juokingai beskambėtų, bet jis paremtas meridianų teorija ir kaip nebūtų keista – jis veikia.

 

Kinų medicinos žinovai tvirtina, kad ant žmogaus pėdose yra daugybė – apie 7000 nervinių galūnių, kurie, pagal kinų teoriją, tiesiogiai susiję su visais žmogaus vidaus organais. Toliau jie tvirtina, jog tam tikros zonos sudaro meridianus. Meridianai – tai energetinės juostos, kurių yra visame žmogaus kūne.

 

Jos vidinius organus jungia su tam tikrais taškais. Tai yra itin svarbi kūno dalis, tačiau iškyla viena problema, nes šie meridianai, pasak kinų medicinos specialistų, paprastai neveiklūs, nes pastoviai avime batus ir neatliekame akupunktūros. Todėl šiuos meridianus būtina teisingai stimuliuoti, o tam geriausias būdas – tai „įsižeminti“, stovint basomis ant plikos žemės arba naudoti paprastą svogūną.

 

pedos-kinija

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Tačiau svarbu naudoti ekologiškus svogūnus – juose nėra pesticidų ir kitų chemikalų. Kenksmingos medžiagos iš paprastų daržovių gali patekti į kraujotakos sistemą ir dar labiau užteršti organizmą.

 

Supjaustykite svogūną kaip dešrą į griežinėlius, kad juos kaip plokšteles galėtumėte uždėti ant padų. Įsidėkite po griežinėlį į kiekvieną kojinę ir apsimaukite jas taip, kad svogūnas būtų prispaustas prie pado, po ko eikite miegoti. To paties svogūno negalima naudoti kelis kartus, nes jis užsiteršia mikrobais.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kokia šio metodo nauda?

 

1. Taip galima išvalyti savo kraują. Tą darbą padarys svogūne esanti fosforo rūgštis.
2. Per naktį visos žalingos bakterijos ir mikrobai bus negailestingai sunaikinti.
3. Kojos daugiau nebeskleis nemalonaus kvapo.
4. Bus gerinamas energijos Či patekimas į pavargusias kepenis.

 

Įdomu, jog dėti svogūną į kojines pataria ir mūsų liaudies medicinos žinovai, tiesa, ne dėl meridianų valymo, bet kaip priemonę nuo peršalimo. Taip pat senovėje žmonės kambaryje palikdavo supjaustytų svogūnų, kad jie neleistų sklisti įvairioms infekcijoms.

 

Parengė: Virginija Sambora

Rekomenduojami video:


2500
24 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
AAAAAm

Reikia pabandyti bet kur gauti ekologiškų svogūnų ir kokie t. būti balti ar mėlyni

AAAAA

Tikiu. Reikia pabandyti. Koks svogūnas turi būti baltas ar mėlynas? Ir kur gauti ekologiškų?

AAAAA

Tikiu. Bet kur gauti tų ekolgiškų svogūnų ar turi būti mėlynieji?

XxX

Miegot reikia su atidarytais langais tai nieks nesmirdes silpnaprociais jus….isvis kaip galima miegot su uzdarytais langais? Nei oras cirkuoliuoja nei issimiegosi normaliai…

Elina

Tikiu kad padeda, nors dar pati nebandžiau, bet būtinai išbandysiu kai prireiks. Kai mane buvo plaučių uždegimas apipuolęs tai į šaukštelį kiaulienos taukų įtrėškiau česnako skiltelę ir ištepiau pėdas, užmoviau ant kojų maišelius ir šiltas kojines, kvapas aplinkiniams nekoks, bet rezultatas to vertas, jau sekantį rytą jaučiausi žymiai geriau (nors prakaito buvo kaip upėje). O nuo slogų visada naudoju kėnio aliejų, ypač vaikams padeda, užlašini ant ausų krapštuko ir išmakaluoji nosies ertmes ryte ir vakare, po poros dienų slogos kaip nebūta, na o jei iškart pajutęs tepi dar greičiau praeina.

Nata

O nėščiai moteriai galima?

matas

A kam nors ira buve kad ateini i svetima vieta o atroda kad jau ce kaskur matita

nesvarbus

bandau ta metoda jau kelios savaites, parasysiu efektyvuma kai pasidarysiu kraujo tyrimus, nes ten raso, kad valo krauja…del slogos tai-sumažejo uzkimsta nosis nes turiu alergine ir amzina sloga. be to atrifuota nsies gleivine, tai kvapu kaip ir nejauciu nei kokiu, nors tikiuosi, kad atsistatys…o tiems kas raso, kad prikrove i kojines svogunu ir nuo smarves nakti prausesi, turiu pasakyt, kad viskam saikas reikalingas nes per viena naktį ir kilograma svogunu susidėje miegamajame nepasveiksit-rasoma -po griezineli i kiekviena kojine…sekmes ir saiko visiems kas dar tik ruošiasi bandyt

Ilona

Nesvarbu kokios spalvos tik būtinai svogūnas turi būti ekologiškas ir dėti tik gabalėlį. Antrą kartą panaudoto svogūno dėti negalima

taip

tai nuo seno patikrintas metodas nuo peršalimo,o dėl kitų ligų reikia pabandyti

Taip pat skaitykite