Kaip cerkvės žvakės pagalba išvalyti tūnančią neigiamą energiją?

Žvakė – šviesos šaltinis, kurį dažniausiai sudaro per vidurį einantis dagtis, aplink kurį yra kietas, nuo karščio išsilydantis kuras, Kuras - dažniausiai – vaškas arba parafinas(naftos perdirbimo šalutinis produktas). Gelio žvakės yra pagamintos iš mineralinės alyvos ir polimero mišinio.

Prieš elektros išradimą žvakės bei žibalinės lempos buvo dažniausiai naudojamosapšvietimui. Vietovėse, kur nėra elektros, jos naudojamos reguliariai. Iki XX amžiausžvakės buvo labiausiai paplitusios Šiaurės Europoje. Pietų Europoje ir Viduržemio jūrosregione buvo naudojamos žibalinės lempos. Kasdien sutikdami ne vien pačius maloniausius žmones, ne vien linkinčius mums gero savo energeiniame laukia „prikaupiame“ pakankamai nemažai negatyvios energijos, kuri ilgainiui gali virsti net rimtesniu pakenkimu. Kasdienės pavydo atakos, maži nesusipratimai, barniai ar kivirčai, o gal ir netyčiniai nužiūrėjimai palieka ženklus mūsų energetiniame lauke, rašoma kartomantija.lt portale.
 
Tai gali sukelti galvos skausmą, mieguistumą, nerimą ir pan. Todėl net ir smulkius, nedidelius energetinius „pakenkimus“ patartina apvalyti. Tai lyg kasdienis dantų valymas, ne tik švarinantis mūsų energetinį lauką, bet ir suteikiantis šiokį tokį „imunitetą“.
 
Daugelis tikriausiai pastebėjote nepaprastą bažnytinės ar cerkvės žvakės galią, o gal net patys pajutote jų skleidžiamą energiją. Būtent dėl šios jėgos nė viena bažnyčia, cerkvė ar kitos religijos maldos namai bei jų ritualai neapsieina be plevenančios žvakės liepsnos.

 

Žvakė krikščioniams – auka, sutvirtinanti maldą. Provoslavų šventieji žvakę lygina su žmogaus gyvenimu: vaškas – tikėjimas, dagtis – viltis, o ugnis – meilė (rus. вера, надежда, любовь). Tikinčiajam žvakė – tiesioginė meilės išraiška Dievui ir artimam.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jau nuo neatmenamų laikų žmonės žvakes naudojo ritualinėse ir magijos apeigose. Cerkvės ar šventintos bažnyčios žvakės visų pirma pasižymi „valomosiomis“ savybėmis, jų liepsną sunaikina, sudegina negatyvią energiją. Nesvarbu ar tai būtų mintys, ligos, nužiūrėjimas ar kita negatyvi energija ir, kur ji slypėtų: žmoguje, daiktuose, bute ar name.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Todėl neapsiriksite jei Jūsų namuose įsigalios maža tradicija vieną savaitės dieną pašvęsti mažam namų apvalymui ir kiekviename kambaryje uždegsite nors po nedidelę cerkvės ar bažnyčios žvakutę ir leisite jai degti iki kol ji pati užges. Žvakės liepsna galima apvalyti ir žmogų, jo energetinį lauką.

 

Vienas iš paprasčiausių ir lengviausiai atliekamų apsivalymo ritualų – vadinamoji „Spiralė“. Jums reikės tik vienos paprasčiausios cerkvės žvakės.

 

Prieš ritualą nurimkite ir susikaupkite. Cerkvės žvakę uždekite būtinai tik degtuku ir kalbėdami 90 – tąją provoslavų psalmę bei žvakę laikydami dešinėje rankoje pradėdami nuo kūno viršaus priešais save pieškite zigzagą besileisdami žemyn. Pradėkite vesdami žvakę į kairę. Psalmę galima pakeisti ir mums visiems suprantama malda „Tėve mūsų“, ją galima kalbėti valymo metu lietuviškai, kadangi katalikų variante psalmių numeriai nesutampa – jos kardinaliai skiriasi pagal prasmę ir esmę.

 

valymas

 

Kai nusileisite iki pat grindų kilkite tiesiai aukštyn iki galvos ir vėl leiskitės iki pat grindų. Nepamirškite dėmesingai kalbėti teksto (būtų labai gerai prieš tai jį išmokti mintinai). Nuo pačio žemiausio taško pradėkite aplink save sukti tarsi spiralę vis perimdami žvakę į tą ranką, kuria veiksmą atlikti bus patogiau, žvakės trajektorija turi būtinai suktis prieš laikrodžio rodyklę.

 

Tokiu būdu pakilus iki galvos žvakę vėl perimkite į dešinę ranką ir prieš laikrodžio rodyklę apsukite tris kartus aplink galvą, o po to peržegnokite save iš viršaus į apačią ir iš dešinės į kairę. Atminkite, kad viso valymo metu būtina psalmę sukalbėti bent tris kartus ir būtinai bendras pakartojimų skaičius turi būti nelyginis.

 

Šiuo būdu galima nusimesti tik smulkius energetinius pakenkimus, netyčinius nužiūrėjimus. Rimtesniam prakeikimui, ar pagadinimui reikalingi rimti ritualai, tačiau kasdienėje praktikoje šis valymas puikiai tinka.

 

Parengė: Vilius Kartomantija Malinauskas

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite