JAV gyventojai danguje nufilmavo skrendantį pterozaurą?

pterozaurasPrieš kelias savaites internete pasirodė Boizio mieste (JAV, Aidaho valstija) nufilmuotas vaizdo įrašas kuriame matomas keistas skraidantis gyvis.

 

Paleontologai teigia, kad nufilmuotas padaras stebėtinai panašus į pterozaurą, kuris žemėje gyveno dar dinozaurų laikais.

 

“Pamačiau keistą labai didelį paukštį ir pradėjau filmuoti. Prie manęs stovėjo dar vienas pagyvenęs vyriškis kuris pasakė, kad skraidantis gyvis labai panašus į pterozaurą”, – žurnalistams teigė vaizdo įrašo autorius.

 

Paleontologai vieningai tvirtina, kad joks pterozauras negalėjo išgyventi iki šių dienų, kadangi jie išnyko kartu su dinozaurais dar kreidos periodo pabaigoje maždaug prieš 65,5 mln. metų. Tiesa kas buvo užfiksuotas vaizdo įraše niekas iš JAV paleontologų atsakyti negalėjo.

 

Tuo tarpu sąmokslo teorijos šalininkai teigia, kad tai gali būti įrodymas, jog JAV yra slapta vykdomi išnykusių gyvūnų rūšių prikėlimo darbai.

 



 

Dar 2014 metais paleontologas Jackas Horneris patvirtino, kad ketina sukurti tikrų tikriausią dinozaurą.

 

“Mūsų planetoje daugybė gyvių, kurie yra tiesioginiai dinozaurų palikuonys: paukščių. O jei paklaustumėte paleontologo, tai jam paukštis ir būtų dinozauras. Tiksliau – plunksnotasis dinozauras.”, – teigia žinomas paleontologas.

 

J. Horneris mano, kad įmanoma būtų nuslopinti naujuosius genus ir aktyvinti atavistinius, senuosius dinozaurų genus. Ir jis tai planuoja padaryti tyrimams panaudodamas gerai ištyrinėtus, visiems žinomus paukščius: vištas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Kas žino, gal tie darbai jau senai pradėti, o mes ką tik matėme tų darbų rezultatą?”, – retoriškai apie vaizdo įraše nufilmuota gyvį klausė sąmokslo teorijos šalininkas Johnas Pecey.

 

Tuo tarpu skeptikai tvirtina, kad arba vaizdo įrašas suklastotas (nors eksperta neturėjo vieningos nuomonės) arba padaras kuris užfiksuotas yra mutavęs paukštis.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sebastian

Tai dabar dairykitės gal netrukus pamatysit vištą dinozaure:D:D

paslaptis

Šiaip matosi vienoje vietoje kad eglr padirbta.

Nesvarbu

mano augintinis pabego dekui kad suradot :D

Noris

Siaip tai cia netikras paukstis- akivaizdziai matosi nelankstus mostai.

Anonimas

Paukstis panasus i dirbtinai sukurta mechanini objekta, pagal tai kaip jis skrisdamas ore pasvyra vertikaliai.

SKYWALKER

Japaskes kiborgus-terminatorius gamina,amerikonai dinozaurus prikelineje,Rasija uzvaldyt Europa ketina,vaje vaje kur ritasi pasaulis.Nu tikru tikriausia PASAULIO PABAIGA!!

Anonimas

Taigi tas kur tipo pagrobtas ateivių buvo ir gryzo Po 5 metu.

O siaip zinant kiek vandenynas ištirtas netgi 1% tai velniai zino ko gelmese ten rasti galima.

Kalbant apie pauksti kazkoki :D why Not yra kampeliu nepasiekiamu zemei kur nezinom kas gyvena pvz kaip naujoji gvineja gyvena nežinomos rüste gyvunu

;D

sausumos plotai yra istirti ir pertirti :D ir vietos kur zmogus nera ikeles savo kojos praktiskai nera… taip kad…:) o apie vandenynus tai jo mes ju beveik nepazystam… o tam inkognito reiktu gydytis…

;D

kas cia per inkognito kuris tokius vejus sneka? :D

inkognito pasakojo

Kad ateiviai laivuose su savimi vežiojasi keisčiausių priešistorinių gyvių,vietoje naminių gyvūnėlių.Todėl tai gali būti vienas iš jų paleistas trumpam pasimankštinti sparnus mūsų planetoje,tikėkimės, kad jis trumpai pasiskraidęs virš miesto sugrįš atgal į netoliese stovintį ir jo laukiantį ateivių erdvėlaivį.Lochneso pabaisa irgi vienas iš jų kai kada paleidžiamas pasmaguriauti skaniomis šio ežero žuvimis.

Taip pat skaitykite