Didysis dalelių greitintuvas atvers vartus į paralelinį pasaulį?

paralelinis-pasaulis„Mutabor!“ – tai slaptažodis, kurį savo laidoje panaudojo vienas geriausių Lietuvos aktorių Rolandas Kazlas, norėdamas patekti į paralelinį pasaulį. Prieš gerą dešimtmetį išvydus šią laidą viskas atrodė išties juokinga, o paralelinis pasaulis skambėjo kaip tikra mistika, rašo naujienų portalas alfa.lt.

 

Tačiau panašu, jog „mutabor“ metas gali netrukus išaušti. Kaip rašo „Dailymail“, Didysis dalelių greitintuvas jau netrukus gali atverti itin didelę paslaptį.

 

Taip, dalelių greitintuvo pagalba jau buvo aptikta „dieviškoji dalelė“, tačiau tai dar ne pabaiga. Prie Didžiojo dalelių greitintuvo dirbantys mokslininkai skelbia, jog jų įrenginys gali greitu metu atverti vartus į paralelinį pasaulį. „Atomų skaldytojas“ CERN laboratorijoje Ženevoje šiuo metu yra paleistas pilnu pajėgumu, tuo siekiant aptikti mažytes juodąsias skyles, kurios gali būti traktuojamos kaip „multivisatos“ ženklas.

 

Nuo birželio mėnesio atlikti eksperimentai leido surinkti milžiniškus kiekius duomenų, kurie kaip tik šiuo metu yra intensyviai analizuojami CERN mokslininkų. Juodosios skylės dalelių greitintuve gali skambėti išties grėsmingai bei pažadinti skeptikus, kurie tiki, jog šis įrenginys pasaulį gali privesti prie pabaigos.

 

Tačiau CERN mokslininkai įsitikinę, jog to tikrai nenutiks, o atliekami eksperimentai padės atskleisti daugiau paslapčių apie mūsų Visatą. Miras Faizalas, CERN mokslininkas, dirbantis Vaterlo universitete, teigė, jog „mes įtariame, jog gravitacija gali nutekėti į kitą dimensiją, o jei taip nutiks, tuomet susidarys mažytės juodos skylės Didžiajame dalelių greitintuve“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Beje, mokslininkas iškart nuramina, jog paralelinis pasaulis nėra tai, kaip visa tai dažniausiai yra įsivaizduojama. Tai labiau yra dar viena dimensija, o ne atskiras paslaptingas pasaulis.

 

Jeigu eksperimentai pasitvirtins, tuomet paralelinis pasaulis su atskira dimensija atsiras šalia tokių matmenų kaip ilgis, plotis, gylis ir laikas.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lapis1986

prisizais tie mokslininkai viena diena su savo paralelem ir vartais…..

;D

na mokslininkai teigia,kad visatu yra begalybe…o kiti teigia,kad ju yra tam tikras skaicius…taip kad kaip cia yra istikro suzinosim dar negreit.. :)

Kaimas

Kas ta paraleline visat gal paiškis kas supranta kokia dar visata kita yra kaškas bludina matyt

Popo

Jau atsirado bet rizika yra sankirtos visata visatoje kopija kopijoje

Taip pat skaitykite