Arvydas Grigonis. Vėžys – blogos nuotaikos pasekmė?

vezys-nuotaikaArvydas Grigonis

 

Mokslininkai pastebėjo, kad vėžiu apserga tie žmonės, kurie ilgoką laiką būna blogoje nuotaikoje, pvz. depresijoje, neapykantoje, kankina neviltis, liūdesys, vienatvė ar kiti neigiami jausmai.

 

Įrodyta, kad absoliučiai viskas visatoje vibruoja, įskaitant ir žmogų, žmogaus organus. Tai yra žinoma ne tik iš ezoterinės, tačiau kartu ir iš mokslinės pusės. Pagal ezoteriką, vibracijos gali būti aukštos arba žemos. Aukštos, tai reiškia aukšto dažnio, o žemos, reiškiasi žemo dažnumo. Paprastai jeigu mūsų nuotaika gera, mes įsimylėję, laimingi, patenkinti, linksmi – mūsų kūnas būna aukštose vibracijose.

 

Tuo tarpu ligos visada skleidžia žemas vibracijas, kaip ir žmogus, kuris yra blogoje nuotaikoje. Esant blogai nuotaikai, mūsų vibracijos yra žemos ir tokiu būdų automatiškai to net nenorėdami pritraukiame ligas. Padarome savo organizmo terpę labiau palankią ir patrauklią joms.

 

Verta pastebėti, kad žmonių imuninė sistema orientuojasi taip pat į vibracijas. Jeigu žmogus laimingas ar patenkintas, ligai atsidūrus jo organizme, imuninė sistema labai lengvai pagal vibracijų skirtumą, atskirs kur sveikas kūnas, o kur kur liga. Tada ją neutralizuos be jokių pasekmių. Kitaip tariant, vėžys puola visus žmones be išimties, tačiau kai mes esame normalioje ar geroje būsenoje, mes sudarome sąlygas normaliam savo imuninės sistemos darbui ir tada pastaroji lengvai atpažįsta ir sunaikina įvairius negalavimus, tame tarpe ir vėžį.

 

Blogiausia kai žmogus būna ištisus mėnesius liūdesyje ar depresijoje (dar blogiau jeigu tuo metu nuodijamas organizmas alkoholiu ar narkotikais), tada mūsų kūno vibracijos pasidaro žemos ir imuninė sistema nesugeba atskirti kur liga ir kur sveikas organizmas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tokiu atveju imuninė sistema būna išjungiama. Jeigu jos neišjungti, ji sunaikintų visą mūsų organizmą, kadangi jis vibruoja tai pat, kaip ir liga, žemomis vibracijomis. Savaime suprantama, kad ją išjungus vėžys ir kitos ligos gali klestėti ir vystytis mūsų organizme.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Net jeigu po kurio laiko mes pereiname į teigiamas vibracijas, gerą nuotaiką, šis imuninės sistemos darbo sustabdymas, sutrikdo jos veiklą ir ji ilga laiką neatsistato iki normalaus būvio.

 

Dėl to, iš esmės šį procesą gali kontroliuoti kiekvienas. Reikia tik dažniau būti teigiamose emocijose.

 

Parengta pagal Alexandro Palenko metodologiją.

 

Arvydas Grigonis (zulus.lt juodraščiai)

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
bb

Kodėl būtent apie benamius, paprastas žmogus kiek streso patiria. Nereikia visko iškart prarasti, kad neva būtų bloga nuotaika. Blogiausia streso rūšis yra, kuomet jis kaupiasi po truputį ir žmogus jo negali atsikratyt. Tada prasideda, mitybos sutrikimai (bloga mityba daug ką reiškia lygų atžvilgiu, vitaminų trūkumas, dėl vitaminų trūkumo nervų sistema eina velniop, taip pat ląstelės organelėms kurios gamina energiją trūksta medžiagų, reiškias jos pervargsta ), nemiga (miego trūkumas išjudina visą organizmą nuo pusiausvyros, pradeda augti svoris, greitai pavargstama), nusilpsta imunitetas (žmogus nuolat serga gripais ir kitomis ligomis, kas dar labiau susilpnina organizmą). Tai nepaisant, kad visas žmogaus organizmas yra išvedamas… Skaityti daugiau »

prašau

Nemanau,kad benamiai miršta sveiki. O nuo ko miršta, niekas netikrina, todėl statistika čia yra netiksli.Vieną kitą užmuša geri paaugliai dažniau, nei “gerus” žmones, bet šiaip nerasite nei vieno bomžo ligos istorijos,nes jiems medicinos paslaugos neprieinamos-tik skubi pagalba, jei reikia nupjauto sveiką koją,kai kita nušalusi.

Alvydas

aš ir nemanau – tiesiog pradžioje – kai benamis praranda namus turtą, nuotaika tikrai prasta. O PASKUI PRISITAIKO, ARBA GERIA…

Alvydas

diskusija vargu ar gausis – iš straipsnio sutinku tik su imuninės sistemos išjungimu – tada vėžys tikrai gerai vystosi.
Tačiau dėl depresijos ar blogos nuotaikos labai abejoju. Kaip pavyzdį paimkim bet kokį bomžiką. Neabejoju, kad pradžioje jis kelis mėnesius būna depresijoje, ar blogoje nuotaikoje, tačiau vėžiu suserga labai, arba labai mažai pagal gero gyvenimo žmones.

Anonimas

Kodel manai, kad benamiai butinai turi buti blogoje nuotaikoje? Nemaza dalis ju patys pasirinko toki gyvenimo buda

Taip pat skaitykite