10 ezoterinių taisyklių laimingam gyvenimui

Ezoterinės žinios pagal pirminę reikšmę yra prieinamos tik siauram pašvęstųjų, inicijuotųjų ratui arba specialiai apmokytiems asmenims. Ezoterinės veiklos dalykai ir objektai bendrai yra vadinami ezoterika. Kasdienėje kalboje šiuo žodžiu (ezoterika) dažnai vadinama ir pati ezoterinė veikla, ezoterizmas. Bendru atveju ezoterinės žinios laikomos vertingomis žmogaus dvasinei raidai, nors dažniausiai jos būna nepagrįstos moksline prasme ir mokslininkų paprastai nelaikomos autoritetingomis, vadinamos pseudomokslu. Ezoterinis žinojimas daugiau yra siejamas su mistiniu, mitologiniu pažinimu.Gyvenime turime daug nerašytų taisyklių, pvz. nesisveikinti per slenkstį, nesėdėti “ant kampo” prie stalo ir t.t. Tačiau retai susimąstome kodėl mes jų laikomės. Būrėja Roma Vičienė paruošė dešimt auksinių taisyklių laimingam gyvenimui. Kaip pati sako, jeigu jų laikysimės ir suprasime kaip jos veikia, net nespėsime mirktelėti kaip mūsų gyvenimas pradės keistis į gerąją pusę.
 
1. Nesėdėk “ant kampo”
 
Jeigu sėdite prie stalo kampo, kalbama, bus septyni metai be artimų santykių. Jeigu tik tai! Pagal Feng Shui, išsikišęs kampas, nusitaikęs į žmogų, ar tai stalo, spintos, ar bet koks kitas, siunčia į vargšelį užnuodytas strėles, kurios paliks jį ne tik be artimų santykių, bet ir be sveikatos, pinigų ir sėkmės.

 

2. Nesisveikink per slenkstį

 

Susipyksi? Taip. Slenkstis – energetinė užtvara, skirianti du pasaulius. Vienoje pusėje – “savas”, kitoje – “svetimas”. Nematoma siena trukdo nustatyti kontaktą. Ir daiktai, ir energija perduodama “iš pasaulio į pasaulį” prarasta abiems pasauliams. Štai ir išeina, kad ryšys tarp kontakto dalyvių ardosi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

3. Neruošk valgio blogos nuotaikos

 

To moko pradedančias šeimininkes mamos ir močiutės. Vyresnioji karta visiškai teisi: maistas įsisavina aplinkos energiją, o mes, valgydami tą maistą kartu su kalorijomis ir vitaminais gauname atitinkamą energetinį užtaisą. Barščiai ir kotletai, “užtaisyti” barniu, eilinėmis blogomis naujienomis, pilnai gali apnuodyti šeimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

4. Nestovėk už nugaros

 

Mes nemaloniai jaučiamės net tada, kai už nugaros atsiranda kažkas iš artimųjų. Ir reikalas ne senoviniame instinkte, verčiančiame saugotis sėlinančio priešo, o tame, kad grėsmę kelia neapsaugotas pakaušis. Atramos ir palaikymo iš nugaros nebuvimas laikomas pačia silpniausia energetine pozicija.Tai vienodai svarbu ir žmogui, ir namui. Už jūsų nugaros būtinai turi būti siena, ar bent užuolaida, o jūsų namo nugara turi būti apsaugota aukšta kalva ar bent kaimyniniu namu.

 

5. Nevyk savęs į kampą

 

Dar viena labai nepalanki pozicija. Kampas laikomas vieta, sugebančia ištraukti iš žmogaus energiją – tokiu naminiu vampyru. Ne veltui nuo seno išdykaujančius vaikus stato į kampą – kad netektų pertekliaus chuliganiškos energijos.

 

6. Nežiūrėti į suskilusį veidrodį

 

Pavojingi ne tik suskilę veidrodžiai, bet ir veidrodžiai su piešiniais, veidrodinės plytelės ir kiti paviršiai, kurie laižo, trupina atvaizdą. Visa tai griauna, trupina energetiką, kas atsilieps visų pirma sveikatai.

 

7. Veidrodėlis kišenėje apsaugo nuo priešų

 

Iki dabar galvojama, kad susitikus bloga linkintį žmogų apsaugos į kišenę įdėtas veidrodėlis – aišku, atspindinčia puse į paviršių. Jis atspindės visas jo nedoras mintis ir ketinimus. O taip pat visą negatyvią energiją, nukreiptą prieš jus. Norint apsaugoti namus nuo nemalonaus poveikio, galima pakabinti veidrodį ties durimis ar langu.

 

8. Nerodyk į save

 

Taip mes perspėjame žmogų, pasakojantį apie kieno nors bėdas. Nužiūrėjimo mechanizmas šiuo atveju toks: rodydami pirštu mes pasiunčiame energetinį užtaisą. Tuo pačiu metu įvardindami ligą, duodame šiam užtaisui atitinkamą atspalvį, pripildome tikslia informacija apie diagnozę.

 

9. Negrįžk iš pusiaukelės

 

Prisimenate, ką kalbėjome apie slenkstį? Visi tie šokinėjimai “iš pasaulio į pasaulį” suvartoja pakankamai energijos. Tai turbūt žinoma užkietėjusiems keliautojams, dažnai kertantiems valstybių sienas. Jeigu jau teko grįžti – atstatykite jėgas: atsisėskite (paimkite jėgų iš namų), pažiūrėkite į veidrodį (atsispindint energija padvigubėja)

 

10. Pastovėk po vaivorykšte – laimingas būsi

 

Žinoma, kas prisimena fiziką, supranta, kad padaryti tai iš principo neįmanoma. Bet net pamatyti vaivorykšrę – Dangaus Vartų simbolį – geras ženklas. O Feng Shui rekomenduoja prijaukinti vaivorykštę ir apgyvendinti savo namuose. Štai kodėl tokie palankūs namuose arkiniai praėjimai. Kiekvieną kartą praėję pro juos, mes tarsi kaskart “atsistojame po vaivorykšte” ir gauname Dangaus jėgų apsaugą.

 

Autorė: Roma Vičienė, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

Baika…viskas ne taip yra…

Aurimas

Taigi pirkit apvalius stalus ir nereiks sėdėti prie kampo.

Taip pat skaitykite