Sapnai apie mirusius – ką jie reiškia?

sapnai-mirusiejiSapne, jūsų pasąmonė eina į kitą lygį, jūs galite pamatyti ir pajusti tai, kas yra už realybės ribų. Bet koks kontaktas sapne su negyvais žmonėmis, atneša gerą žinią arba perspėja apie gresiančias nelaimės. Svarbu teisingai interpretuoti ir suprasti sapną, teigia astrologė ir ezoterikė Ingrida Poccia.

 

Jei sapnuojate “savus” mirusiuosius

 

Jei sapnuojate, mirusią motiną tai yra ilgaamžiškumo ir finansinės gerovės ženklas.

 

Velionis tėvas sapne, tai ženklas, kad elgiatės ne taip. Jei esate tikintis nueikite į bažnyčią ir uždekite žvakę, užpirkite mišias.

 

Sapnuojate močiutę ji įspėja apie gresiančias sveikatos problemas, tarp giminaičių.

 

Jei matote sapne savo senelį, jūsų laukia rimti pokyčiai šeimoje.

 

Jei sapnuojate merginą, kurio nebėra šiame pasaulyje, blogas ženklas. Palaukite finansinių sunkumų.

 

Jei sapnuojate draugą, tai yra įspėjimas, neverta rizika ir kovoti. Taip pat yra galimybė, kad nesilaikote savo pažadų.

 

Jei matote sapne mirusius, giminaičius, tada jūsų laukia ilgas ir laimingas gyvenimas, santuoka, gausa.

 

Sapnuojant “svetimus” mirusius

 

Nepažįstamas miręs žmogus – galite tikėtis pavojų. Būkite atsargūs kelyje ir atsargūs su elektra. Atidžiai stebėti vaikus.

 

Jei matote nežinomojo kapą – tada tikėkitės asmeninio gyvenimo pokyčių. Arba jums gali tekti grįžti į praeitį ir pabandyti atstatyti santykius su kažkokiu žmogumi.

 

Jei nuolat sapnuojate nepažįstamus mirusiuosius – atkreipkite dėmesį į savo emocinę būseną ir pradėkite saugoti savo sveikatą.

 

Bendravimas ir fizinis kontaktas su mirusiaisiais

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jeigu miręs žmogus kalba su jumis sapne ir veda derybas, kviečia ar šaukia. Tokie sapnai dažnai būna pranašiški ir vedini likimo ironijos.

 

Stenkitės kontroliuoti savo elgesį sapnuose, atsiminkite, kad jei miręs giminaitis kviečia jus eiti su juo, būtinai atsisakykite. Nes tai kvietimas į mirusiųjų pasaulį Po tokio sapno turėtumėte užpirkti mišias, pasimelsti.

 

Gauti dovaną, imti dovaną iš mirusiojo rankų – geras ženklas. Ateityje rasite finansinę gerovę ar netikėtą malonumą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Maitinti mirusįjį arba valgyti kartu su mirusiuoju, matyti jį valgant yra geras ženklas. Greičiausiai jums planuojamuose reikaluose.

 

Apkabinti, arba prisiglausti prie mirusiojo sapne reiškia, kad jums pavyks susidoroti su senomis baimėmis. Šis sapnas – tai ženklas, kad atėjo laikas imtis naujo verslo ar naujos veiklos.

 

Stebėkite savo sapnus, jie gali įspėti jūs apie rūpesčius ir pavojus. Nebijokite, jei pas jūs atėjo miręs žmogus, gal jis atnešė gerą žinią.

 

Straipsnio autorė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
Gretute

Sapnavau pries metus mirusi drauga. Kad ji apkabinau ir jis pasake kad mane myli ir kad visada salia. Ka gali reiksti sitas sapnas? Aciu

kauniete

tikiu,100 proc.bet malonu butu jeigu pakomentuotumet toki atveji is mano gyvenimo…dirbau buhaltere pas jauna vaikina firmoj,jis zuvo avarijoj.buvo sutraiskyta galva,amzina jam atsilsi.per laidotuves specialiai nejau prie karsto ,o dedama vainika neziurejau,galvojau tegul atsiminimuose lieka toks koki pazinau,bet po to kokius tris metus retkarciais sapnuodavau ji be galvos,toki kaip karste is toli maciau.

Zita

Kaip tik paskutiniu metu sapnavau eile karstu isdeliotu ir kazin kas is mano pazistamu ir as ziurejau i juos, maciau ta pati sapna antra karta uzmerkus akis. Kita nakti sapnavau mirusia mama, kuriai sakau einam uzrakinti nama, nes greitai sutems(buves musu namas). Nuejus paemiau raktus ir sakau jai- ienam greiciau is cia kol nesutemo, nors viduje buvo tamsoka ir prabudau. Man baisoka.

Inga

Nebutinai sapnuoti kazka is mirusiu artimuju turi cia isvardintas reiksmes. Jei sapnuoji savo artimaji tai gali buti ir sazines priekaistai,nenoras patiketi tuo kas nutiko,neigimas susiklosciusios situacijos,jei artimasis palieka si pasauli netiketai. gal kazko nespejai padaryti pasakyti ar pasimatyti su velioniu. Mes ji laikome savo pasamoneje ,sapnuojame vienokius ar kitokius sapnus,dazniausiai norime ju teigiamu,kaip atsakymo kad viskas yra jau gerai “nusiramink”. Tada aprimsta ir musu sazine,sapnai liaujasi.

Liudmila

Ka galetu reiksti jog visai nesapnuoju mirusiuju artimuju nors noreciau
Nors mama noreciau susapnuoti kuri mire pries pustreciu metu
Jokios zinios

lietuvis

Niekada netikekite sapnais ir stenkites ju neisiminti, jei pradesite tiketi sapnais gresia susirgti rimtai psichinėmis ligomis.

Rasa

Kad cia bendri bruozai, sapnai individualus

Jolanta

Jau nuo senų žmonių ir savo patirties žinau,kad sapne apkabintas mirusiojo susirgsi,o čia…

aurimas

Jei sapnuojate lavonus – keisis oras.

Taip pat skaitykite