Rusijoje dėl pasirodžiusių NSO sutriko eismas

nso-rusijojeNeįvardintame Rusijos mieste, kelioms minutėms buvo sutrikęs eismas, kadangi žmonės masiškai pradėjo stabdyti transporto priemones tam, kad galėtų nufilmuoti pasirodžiusius neatpažintus skraidančius objektus.

 

Vaizdo įrašo autorius teigia, kad objektai kurį laiką tarsi bendravo danguje vieni su kitais, o vėliau greitai išsiskyrė ir labai dideliu greičiu nuskriejo į skirtingas puses.

 

Rusijos ufologų bendruomenė kategoriškai atmetė skeptikų išvadą, kad tai galėjo būti dronai. Objektai skleidė labai ryškią šviesą, o tam reikalingas didelis energijos kiekis. Taip pat abejonių, kad tai buvo dronai kelia ir paros laikas kada jie buvo užfiksuoti. Pasak ufologų, niekas nerizikuotu skraidyti taip arti vienas kito tokiu tamsiu paros metu.

 

Rusijos karinių oro pajėgų atstovai pareiškė, kad vaizdo įraše užfiksuoti kiniški žibintai. Tiesa, kodėl jie skleidė tokią ryškią šviesą ir skraidė kintamais greičiais komentuoti atsisakė.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kuzma

Jug turbūt nemanote,kad visatoje mes esam vieni.

La

žibintai negali kaboti vietoje ir simetriškai suktis vienu metu :D

vilmis

jau kazkur matyta man. grynu gryniausi kiniski zibintai

NSO

Kaip suprast kiniski zibintai i ka atsimusa tu zibintu sviesa i debesis? :DDD logikos nulis

saidas

i think this is bullshit, not ufo

Taip pat skaitykite