Prosenelių magija: būrimai ant vandens

vanduo-burtaiVanduo – paslaptinga ir galinga substancija. Jis sugeba prisiminti ir saugoti informaciją, sugeria žmogaus fliuidus, atspindi impulsus, kuriuos jis nesąmoningai skleidžia.

 

Būtent todėl jis nuo senų laikų naudojamas įvairiausiuose maginiuose ritualuose, o dalina ir būrimui, teigia būrėja Roma Vičienė.

 

Būrimas su viena žvake

 

Šis būrimas padės jums sužinoti, kiek ilgai tęsis jūsų meilės santykiai.

 

Jums reikės vienos žvakės( bet kokios), indo su vandeniu. Pastatykite indą ant stalo ir uždekite žvakę. Galvodami apie mylimąjį uždekite žvakę, prineškite ją prie indo su vandeniu, užsimerkite ir įlašinkite keletą vaško lašų į vandenį. Paskui atsimerkite ir pažiūrėkite kas gavosi.

 

Jeigu – vaško lašai suformavo maždaug vienodos formos ir dydžio figūras, tai jūsų meilė stipri, jai negali niekas pakenkti.

 

– vaško lašai plaukioja greta ar net susijungia tarpusavyje, reiškia, jūs jau labai artimi, ar greitu laiku tokiais tapsite.

 

– vaško lašas gavosi didelis ir neryškus, reiškia, jūsų meilė be atsako. Tarp kitko, vienatvė ir liūdesys greitai praeis.

 

Būrimas su trimis žvakėmis

 

Šiam būrimui reikia ilgų, vytų geltonų žvakių. Pripilkite į indą vandens ir pastatykite jį greta savo patalo. Tegu vanduo ten pastovi tris paras, tik po to galima burti. Vidurnaktį, kai susiruošite burti, paimkite žvakes ir pastatykite jas trikampiu ant stalo.

 

Paimkite kokį nors permatomą, stiklinį indą, įpilkite ten paruošto vandens ir pastatykite tarp žvakių. Už indo pastatykite veidrodį. Jis turi būti prieš žvakę. Dabar nusiraminkite ir susikaupkite. Mintyse užduokite klausimą, į kurį norėtumėte gauti atsakymą. Paskui susikaupę žiūrėkite į vandenį, kuriame atsispindi veidrodis, kol vandenyje nepasirodys vaizdas iš jūsų ateities. Jis ir bus atsakymu į jūsų klausimą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Norui

 

Šiam būrimui reikia dviejų stiklinių. Pripilkite vieną jų beveik pilną vandens. Dabar susikoncentruokite į tai, ką norėtumėt sužinoti. Sugalvokite norą, tada greitai perpilkite vandenį iš vienos stiklinės į kitą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pažiūrėkite į stalą, ant kurio perpylėte vandenį. Jeigu jūs išliejote tik keletą lašų, jūsų noras išsipildys. O jeigu ant stalo visa bala – jam išsipildyti nelemta. Perpilti vandenį galima tik kartą. Jeigu jūs perpilsite dar kartą, būrimas neteks savo galios. Treniruotis taip pat negalima.

 

Su popieriaus gabalėliais

 

Paimkite trylika mažų popieriaus gabalėlių. Ant jų užrašykite klausimus, kurie jus domina. Jie turi būti tokie, kad į juos galima būtų atsakyti “taip” arba “ne”.

 

Paskui juos įdėkite į gilų dubenį ir įpilkite į jį vandens. Prisiminkite, kuris lapelis pirmas išplaukė į paviršių. To klausimo atsakymas ir bus teigiamas.

 

Karjerai

 

Į negilų indą įpilkite nedaug vandens. Įdėmiai žiūrėdami į savo atvaizdą vandenyje, užduokite mintyse klausimą: “Ar susiklostys mano karjera tokioje tai vietoje?”

 

Pastatykite šį indą nakčiai į šaldiklį. Ryte išimkite ir pažiūrėkite į susidariusį ledą. Jeigu:

 

– ledas susidarė lygus, tai jūsų laukia sėkminga karjera.
– jeigu ant ledo susidarė kauburėlis, tai karjeros augimas bus audringas ir ryžtingas,
– lede susidarė įdubimas, karjera nesiklostys, nežiūrint visų pastangų,
– ledas sušalo nelygiai – kur kalvelė, kur įdubimas, reiškia, karjera bus su pakilimais ir nuosmūkiais.

 

Autorė: Roma Vičienė, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite