Nostradamo pranašystė apie pabėgėlius: Europos laukia krachas

Nostradamas gimė Prancūzijoje, žydų šeimoje. Jis buvo labai apsišvietęs: puikiai išmanė matematiką, astronomiją, alchemiją, mediciną, literatūrą, mokėjo nemažai užsienio kalbų. Būdamas keturiolikos metų, studijavo filosofiją Romos katalikų mokykloje, o 1525 m. universitete įgijo medicininį išsilavinimą ir pradėjo verstis gydytojo praktika. Pats sirgo epilepsija ir širdies nepakankamumu. Savo pirmąsias pranašystes užrašė 1555 metais. Jas užšifruodavo eiliuotomis anagramomis (simboliais, metaforomis), todėl pranašystes aiškinti ir suprasti galima labai įvairiai. Taip pat yra manančių, kad pats Nostradamas jų nelaikė pranašystėmis, o tik užmaskuotai aprašė savo laikotarpio aktualijas. Michel de Nostredame (Mišelis de Nostradamas, 1503 m. gruodžio 14 d. – 1566 m. liepos 2 d.) – garsus viduramžių pranašas.Kai atsidarys senosios žemės durys,
Suplus ten visi varguoliai.
Didieji norėdami gėrio ir taikos,
Nežinodami atplukdys pabaigą į savo namus.
– taip skamba ištrauka iš Nostradamo ketureilio.
 
Ar Nostradamas galėjo nuspėti artimiausiu metu laukianti Europos krachą dėl pabėgėlių iš Artimųjų Rytų?
 
Politologai, istorikai ir senovinių rankraščių ekspertai tvirtina, kad jiems pavyko iššifruoti Nostradamo pranašystes, kurios, pasak jų, Europai nieko gero artimiausiu metu nežada.
 
Nostradamo vardą tikriausiai bent kartą yra girdėjęs kiekvienas žmogus. Niekas nepaskelbė tiek daug tokių paslaptingų ir toli siekiančių pranašysčių kaip šis didingas žiniuonis.
 
O ir neįsiklausyti į Nostradamo pranašystes būtų klaidinga, nes šio pranašo žodžiai pasaulio istorijoje išsipildė ne vieną kartą. Rimtai vertinti Nostradamo žodžius pradėta po to, kai šis nuspėjo Ispanijos karaliaus Filipo II mirtį.

 

Šis pranašas rašė ateities vizijas eilėraščio pavidalu. Savo katrenuose (katrenas – eilėraštis sudarytas iš 4 eilučių) teisingai nuspėjo įvairius svarbiausius istorinius įvykius.
 
Istorikai ir senovinių rankraščių ekspertai vieningai tvirtina, kad iššifruoti pranašo katrenus kartais būna labai sudėtinga, tačiau pastarieji įvykiai Europoje susiję su pabėgėliais iš Irako, Sirijos ir Libijos įžiebė naują diskusiją ar kartais ne apie dabartinius įvykius perspėjo pats Nostradamas?
 
Istorikai atkreipė demėsį į šiuos pranašo katrenus:
 
Kai atsidarys senosios žemės durys,
Suplus ten visi varguoliai.
Didieji norėdami gėrio ir taikos,
Nežinodami atplukdys pabaigą į savo namus.

 
Prisidengę nuskriaustaisiais,
Siaubūnai atneš chaoso ir kraujo bangas.
Tik sutrypti ir išnaikinti,
Supras, kad atėjo senosios žemės kracho epoka.

 
Italijos politologas Džiuzepė Veliči yra įsitikinės, kad šie katrenai tiksliausiai apibūdina šių dienų realijas.
 
„Daug proto nereikia, kad sugebėtum susieti dabartinius įvykius Europoje su Nostradamo žodžiais. Europos laukia greitas krachas, o jis įvyks kai prasidės pabėgėlių integracija į Europos valstybes.“ – įsitikinės politologas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Neseniai žiniasklaida pranešė, kad daugiau kaip 4 tūkstančiai teroristinės organizacijos „Islamo valstybė“ narių kaip pabėgėliai prasmuko į Europos Sąjungos valstybes. Pranešama, kad bebaimiai ir itin žiaurūs sukilėliai įsilieja į pabėgėlių srautus Turkijos Izmiro ir Mersino miestuose, iš kur per Viduržemio jūrą pasiekia Italiją.

 

„Sunday Express“ laikraščio šaltinis iš „Islamo valstybės“ pareiškė, kad teroristų infiltravimas – tai keršto už oro antpuolius, kuriuos vykdo JAV vadovaujama tarptautinė koalicija, pradžia.

 

„Mes norime sukurti kalifatą ne tik Sirijoje, bet ir visame pasaulyje. Bus daug kraujo kol europiečiai supras, kad mūsų religija yra teisinga religija.“, – teigiama vieno ISIS nario pareiškime.

 

Istorikas iš Portugalijos Pedro Aloisio kuris daugiau nei 20 metų analizuoja Nostradamo katrenus tvirtina, kad eilės:

 

„Prisidengę nuskriaustaisiais,
Siaubūnai atneš chaoso ir kraujo bangas.“

 

yra daugiau nei iškalbingos. Pasak istoriko, ISIS nariai prisidengę žmonėmis kuriems iš tiesų reikalinga pagalba, pradės masiškus teroristinius išpuolius Europoje dėl kurių žus daugybė žmonių.

 

„Tai bus tarsi revoliucija ir tik stebuklas galės mus išgelbėti. Prognozuoju, kad per artimiausius 20 metų patys europiečiai gali būti panašioje situacijoje kaip šie pabėgėliai kurie dabar masiškai plūsta į Europą.“

 

Tik sutrypti ir išnaikinti,
Supras, kad atėjo senosios žemės kracho epoka.

 

„Suprasime kas atsitiko tada kai jau bus per vėlu.“, – nieko gero nežadančiai užbaigia Portugalijos istorikas.

 

Ar pasitvirtins dar viena Nostradamo pranašystė? Tikėkimės, kad šį kartą didysis pranašas suklydo.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
63 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Petkaa

na bus kaip bus gyvenimas parodys

Jonas

Turint protingą ir gero Lietuvai norinčią Prezidentę, premjierą bei pramoninį elitą, jau šiandien, kol dar nesuvažiavo visi musulmonai , pravesti Visuotinį referendumą dėl išstojimo iš Europos sąjungos, kol dar gyvi esam! Anglai ne kvailiai. Jie tik begėdžiai, pabėgę nuo savų nusikaltimų arabams pasekmių!

Jonas

Mes ne pirmi ir ne paskutiniai

Anonimas

Prie rusa buva geriau ;D

Pastebėjimai

Psiaudopolitiko skiedalai.
Siaubūnu niekada nebus savižudis nusitempęs su savimi kelias ar keliolika sielų į ten, kur laukia begalinės kančios, jis greičiau būtų pavadintas Nelaimėliu.
Siaubūnas gali būti tik Dvasios ubagas arba Archontas žiniasklaidos pagalba keliantis baimę ir paniką, lobstantis iš karo pramonės ir siekiantis valdyti.

Dzoli

Norėčiau paklausti o kur būtų galima pasiskaityti Nostradamo pranasystes?Esu girdėjusi kad esą daug atsitikimų esą kaip parasyta

Anonimas

Viska viksta del blogu zmoniu. Dauk blogio siam pasauli. Visi nusigreze ,vaikai no tevu,tevai nuo vaiku. Dauk kraujo, dauk zudiniu nekaltu. Nekas nenori susivenit kai brolei padet vens kitam. Visem rupi pinigai turtas ir,t,t.Per dauk blogio.

ady

argi Dievas nesake? as perkelsiu tautas kur Man patnka, cia jau ne pirmas kartas kai kraustosi tautos,

lol

Pranasyste, tai nebent kokio lietuvisko nostradamo.. nes tikrasis nieko panasaus nerase ir nepranasavo, bent jau savo originaliose pranasystese..o jokiu kitu ir rast nepavyko, tai kazkoks nebent vietinis nostradamas jau cia ispranasavo.. arba kazkas jau smegeneles jums paplauti nori, pabegeliu atzvilgiu..

tik vienas kelias

Visus atgal aš už masine deportacija ir apsivalyma nuo jų, kitaip laukia prazutis…..

Taip pat skaitykite