Nostradamo ilgaamžiškumo receptai

nostradamo-receptaiPrancūzijos pietinėje dalyje, netoli nuo Kanų, vienuolyno griuvėsiuose buvo rasta didžiojo pranašautojo Mišelio Nostradamo knyga. Joje jis atskleidžia ir ilgaamžiškumo paslaptis.

 

Šis paslaptingas žmogus, išpranašavo istorinius ateities įvykius, pavyzdžiui, Napoleono iškilimą ir žlugimą, Hitlerio atėjimą į valdžią, komunistų režimą Rusijoje, atskleidžia ir ilgaamžiškumo paslaptis. Mokslininkai tikina, kad jo kulinarijos receptų rankraščiuose glūdi sveiko gyvenimo paslaptys.

 

Padiktavo arkangelas Gabrielius?

 

Nuostabus rankraštis atsirado prieš 400 metų. „Nostradamas tikino, kad jis buvo rašomas, diktuojant arkangelui Gabrieliui, – sako amerikiečių gydytojas Franklinas Ovensas. – Mes visada manėme, jog jis pranašauja tik niūrius įvykius, kurie laukia žmonijos ir planetos, bet mokslininkas, pasirodo, užsiiminėjo ir daugeliu kitų dalykų“.

 

„Nostradamas puikiai žinojo, kad egzistuoja laisvieji radikalai – medžiagos, kurios pamažu mus nuodija, – nurodo anglų dietologas Brentas Maliganas. – Jis taip pat suprato pražūtingą stresų poveikį, vitaminų ir mineralinių medžiagų naudą, o tai nebuvo žinoma jo gyvenamojo meto gydytojams.

 

Ką siūlo Nostradamas

 

Aiškiaregys siūlė valgyti daugiau česnakų, kitų daržovių ir vaisių, mažiau mėsos. Ir tai tuo laikotarpiu, kai patiekalai, pagaminti iš jautienos, buvo itin vertinami, ypač tarp pasiturinčių žmonių.

 

Štai sąrašas produktų, kurie, Nostradamo nuomone, padeda išlaikyti gerą sveikatą ir pailginti gyvenimą: česnakai, svogūnai, avižos, miežiai, pipirai, žuvys, kopūstai, morkos, brokoliai, spanguolės, obuoliai ir greipfrutai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Norint išvengti ligų…

 

Norint išvengti ligų arba nuo jų išsivaduoti, į maisto racioną būtina įtraukti atitinkamus produktus.

 

Nuo artrito padeda sardinės, upėtakiai.

 

Nuo astmos – maistas, kuriame gausu pipirų, česnakų, svogūnų, garstyčių ir krienų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Plinkant į galvos odą du kartus per dieną reikia įtrinti alijošiaus sulčių.

 

Vėžio profilaktikai naudingi brokoliai, špinatai, Briuselio ir paprastieji kopūstai.

 

Sumažinti cholesterino kiekį kraujyje leidžia avižiniai dribsniai, avižų košė ir pupelės.

 

Kovoti su diabetu padeda arachisų riešutai, sojos pupelės, kriaušės, obuoliai ir baltosios pupelės.

 

Širdies ligos gydomos, valgant žuvį, česnakus, imbierą, melionus, grybus, alyvų aliejų, svogūnus.

 

Kraujospūdį mažina avižiniai dribsniai, daug ląstelienos turintys vaisiai ir daržovės.

 

Nostradamo receptų knyga

 

O štai keletas patiekalų iš Nostradamo receptų knygos. Kai kurie jų komponentai, tiesa, dietologų yra pakeisti, atsižvelgiant į tai, ką galima realiai šiais laikais įsigyti parduotuvėse. Šių patiekalų gydomoji galia nuo to nei kiek nenukenčia.

 

Provanso pomidorai

 

Du dideli pomidorai, trys česnako skiltelės, vienas puodelis kvietinės duonos trupinių, vienas valgomasis šaukštas šviežių, smulkiai sukapotų petražolių, viena maža galvelė smulkiai supjaustyto svogūno, trys valgomieji šaukštai alyvų aliejaus.

 

Įkaitinkite orkaitę iki 300laipsnių temperatūros. Perpjaukite pomidorus į dvi dalis horizontaliai. Sumaišykite duonos trupinius, česnaką, petražoles ir svogūnus. Pagal skonį pridėkite druskos ir pipirų. Gautą mišinį uždėkite ant pomidorų puselių. Vieną valgomąjį šaukštą alyvų aliejaus įpilkite į puodą ir sudėkite pomidorus ( mišiniu aukštyn ). Alyvų aliejaus likučius užpilkite ant pomidorų ir šaukite į orkaitę 15 – 20 minučių. Galima valgyti juos tiek šaltus, tiek karštus.

 

Desertas iš apelsino ir morkų

 

Reikia: 400 gramų smulkiai supjaustytų morkų, vieno skiltelėmis supjaustyto apelsino, vieno apelsino sulčių, vieno valgomojo šaukšto cinamono, dviejų valgomųjų šaukštų citrinos sulčių, vieno šaukšto cukraus, aštuonių gabalėliais supjaustytų datulių.

 

Morkas ir apelsinus sumaišykite su cinamonu, cukrumi, apelsinų ir citrinų sultimis. Uždenkite puodą dangčiu ir pastatykite į šaldytuvą. Prieš valgant šiek tiek nupilkite susikaupusį skystį ir apibarstykite desertą datulių gabalėliais.

 

Paprastos salotos

 

Reikia: vienos salotų gūželės, trijų didelių supjaustytų pomidorų, vienos mažos supjaustytos svogūno galvutės, vienos smulkiai sukapotos česnako skiltelės, 60 gramų alyvų aliejaus, 30 gramų vandens, 150 gramų acto.

 

Supjaustykite salotų gūžę į aštuonias dalis ir sudėkite į salotinę. Tada sudėkite pomidorus ir svogūną. Sumaišykite aliejų, vandenį, actą bei česnaką ir šiuo mišiniu užpilkite daržoves.

 

Inf. šaltinis: pasveikpats.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Agne

,,Nostradamo ilgaamžiškumo receptai”, o šaltinis : pasveikpats.lt tikriausiai juokaujate? o ka jau kalbet apie jo ,,receptus” ,nes nemanau,kad prieš 400m turėjo orkaitę ar galėjo įsidėti į šaldytuvą maistą atvesint. Labai žemai krito mano akyse jūsų puslapis.tikrai labai gaila.:)i

Plačiau galvos

Gal iš pradžių išmokstam skaityti, o vėliau jau komentuojam? Cituoju: “Kai kurie jų komponentai, tiesa, dietologų yra pakeisti, atsižvelgiant į tai, ką galima realiai šiais laikais įsigyti parduotuvėse. Šių patiekalų gydomoji galia nuo to nei kiek nenukenčia.”

Jeigu nepatinka šaltinis, štai kitas: http://www.propheties.it/nostradamus/1555opuscole/opuscole.html

Taip pat skaitykite