Kaip mus veikia Visatos vibracijos ir kaip jas pakelti?

pasaulio-vibracijosViskas Visatoje, įskaitant kietuosius kūnus, yra sukurta iš energijos, vibruojančios skirtingais dažniais. Sudėtingas visuotinis energijos tinklas per įvairius dažnius ir vibracijas apjungia visus ir kiekvieną. Energija peržengia fizinio kūno ribas, sukurdama jį supantį apsiaustą, žinomą, kaip aura, teigia Viktorija Šimašiūtė gyvenusumeile.lt įkūrėja.

 

Kiekvienas iš mūsų turime išskirtinę aurą, kuri vibruoja savo unikaliu vibraciniu dažniu. Yra išskiriami aukštesni ir žemesni dažniai bei aukštesnės ir žemesnės vibracijos. Žemesnės vibracijos yra siejamos su sąstingiu, pasitikėjimą mažinančiomis mintimis, negatyviomis emocijomis, prasta sveikata ir nedideliu arba jokiu dvasiniu supratimu (ypač žemos vibracijos atvejais).

 

Aukštesnės vibracijos yra siejamos su įgalinančiomis mintimis, teigiamomis emocijomis, gera sveikata ir stipriu dvasiniu žinojimu. Baimės, neapykantos, pavydo, pykčio, sielvarto ir nevilties jausmai vibruoja žemu ir lėtu dažniu. Mintys ir jausmai apie meilę ir dėkingumą vibruoja greičiau ir aukščiau.

 

Būdamas sąmoningas ir sąmoningai remdamasis Vibracijos dėsniu, tu gali padidinti greitį, kuriuo vibruoja tavo kūno molekulės ir iš esmės pakelti savo energijos dažnį bei vibraciją. Tai paskatina tavo evoliuciją įvairiuose lygiuose ir padeda tau surasti save, išplėsti savo supratimą apie pasaulį, kuris tave supa, ir susijungti su žmonėmis bei Gamta gilesniame lygyje. Pakeldamas savo vibraciją ir integruodamas aukštesnes energijas į fizinį kūną, tu pradedi pritraukti teigiamas patirtis, įskaitant žmones, turi daugiau aiškumo, mėgaujiesi geresne fizine, emocine ir protine sveikata, patiri pozityvias emocijas, jaunėji ir įgyji gebėjimą sąmoningai kurti, galvoji apie gražesnes mintis ir įgyji dvasinio ryšio pojūtį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5 būdai kaip pakelti savo vibraciją

 

Kiekvienas iš mūsų, individualiai, esame atsakingi dėl to, kaip mes renkamės egzistuoti šioje Žemėje, ką renkamės patirti ir kaip renkamės vystytis bei augti. Sulygiuoti savo kūną su aukštesnėmis vibracijomis ir aukštesniais dažniais gali atrodyti, kaip iššūkis, bet jeigu nori augti, giliai gyti ir busti, šis energetinis susilygiavimas yra būtinas, o teigiamas atpildas už tai yra neišmatuojamas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tranformacija yra palaipsninis procesas su keliais intensyviais poslinkiais eigoje. Vibracijos pakėlimas ir sąmoningumas yra itin svarbūs dalykai dabartiniame pokyčių laike ir taps vis svarbesni, nes kolektyvinė sąmonė patiria daug valymo ir paleidimo. Žemiau rasi 5 dalykus, į kuriuos yra svarbu atkreipti dėmesį savo evoliucijos kelyje ir kuriuos tu gali išbandyti, sau pritaikyti ir praktikuoti savo kasdienybėje, siekdamas pakelti savo vibraciją, kad pradėtum patirti iš esmės Naują – Laimės, Gausos ir Meilės gyvenimą.

 

1. Giliai kvėpuok

 

Kvėpavimas yra galinga priemonė išjudinti energiją. Kai tu kvėpuoji giliai ir lėtai, įsivaizduok, kaip energija tolygiai juda per visas tavo kūno dalis. Sutelk savo dėmesį į vietas, kuriose energija gali būti užstrigusi. Kvėpavimas, įkvepiant didelį kiekį deguonies per diafragmą ir į tavo gyvybinius organus, turi tapti tavo įpročiu, priešingai, nei paviršinis kvėpavimas iš viršutinės krūtinės dalies.

 

Pilnutinis diafragminis kvėpavimas tau leidžia surasti ramią vibraciją, kuri pakelia tavo vibracinį dažnį. Jei išmoksi tai daryti, tai gali turėti tiesioginį poveikį visai tavo nervų sistemai ir, kada tik panorėsi, nusiųsti tave į amžinai ramią būseną. Diafragminis kvėpavimas yra įgūdis, kurį gali išmokti su praktika. Pastangos, kurias skirsi jam įvaldyti, yra vertos pakilimo tavo vibracinėje energijoje.

 

Laikas mūsų proto lygmenyje turi tendenciją įgauti pagreitį – svarbi užduotis visada yra tau po ranka ir tu visada turi kažkur eiti ir su kažkuo susitikti. Kai nuolat skubant tavo mintys tampa miglotos, tai veikia tavo vibracinį dažnį. Tu privalai įpratinti save sekundei stabtelti ir priartėti prie savo gyvenimo. Gilūs kvėpavimai ir truputėlis ramybės suteikia laiko apsvarstyti savo mintis bei gyvenimo kryptį ir apdoroti savo jausmus bei emocijas.

 

2. Paleisk emocinius blokus

 

Tavo jausmai ir emocijos niekur nedingsta, jie kaupiasi tavyje ir maudžia širdį tol, kol tu prarandi aiškumą, ir galų gale gali priversti tave sprogti emociškai ir dvasiškai, kas apverstų aukštyn tavo vibracinį dažnį. Gyvenimas gali būti neramus, tačiau svarbiausia, kad tu nepaslėptum ir neužrakintum savo jausmų ir emocijų giliai savo sieloje, ypač, jei tie jausmai ir emocijos yra neigiami arba jeigu kažkuriame taške jie sukelia konfliktą.

 

Daug žmonių visą savo gyvenimą gyvena taip niekada ir neišvalydami savo gyvenime voratinklių ir dėl to užkerta kelią sau gyventi laimingą ir pilnavertį gyvenimą. Jei jauti, kad turi neišsprestų emocinių modelių savo lauke, naudok emocinio gydymo metodus, kurie tau leidžia paleisti emocinius blokus. Atleidimas, dažniausiai, yra tinkamiausias būdas, net jei atleisti kartais užtrunka laiko. Jeigu pačiam išspręsti gilias problemas sunku, susirask gerą, tau „rezonuojantį“ specialistą – gyduolį, kuris gali padėti tavo energijai išsilaisvinti ir surasti naują kryptį.

 

3. Gerk daug vandens

 

Vanduo yra energetinės gyvenimo jėgos forma. Kadangi mūsų kūnai yra beveik vanduo (~ 75 %), pakankamas kūno aprūpinimas vandeniu palaiko vibraciją. Kai kūnas dehidratuoja, tavo vibracijai kyla pavojus. Gerdamas pakankamai vandens per visą dieną padedi pašalinti toksinus ir palaikyti aukštą savo energijos lygį ir vibraciją.

 

4. Primink sau, kad esi dvasinė būtybė

 

Kai pasaulis aplink mus nuolat skatina materialų gyvenimo būdą, lengva pamiršti, kad tu esi dvasinė būtybė. Kaip bebūtų, tu esi dvasinė būtybė, turinti žmogišką patirtį. Tavo vibracinis dažnis patiria nelaimę tada, kai tu pro pirštus praleidi tai, kad esi daugiamatis.

 

Kasdien sau primink, kad esi dvasinė būtybė, esanti augimo, transformacijos ir evoliucijos kelionėje. Kai tu kartosi šį teiginį, daryk tai aiškiai, su tikslu ir tikėjimu, kad jis įsikaltų į tavo galvą.

 

5. Būk dėkingas

 

Buvimas dėkingu keičia tavo požiūrį į gyvenimą ir apskritai viso gyvenimo patirtį. Tai pakelia tavo vibraciją ir didina tavo laimės būseną. Kai tavo dėmesys nukrypsta į dėkingumą, tada tu atpažįsti, ko jau yra gausu tavo gyvenime ir tampi dėkingas.

 

Jei tau sunku nuolat palaikyti dėkingumo būseną ir natūraliai išreikšti dėkingumą savo kasdienybėje, gali vesti dėkingumo dienoraštį, kuriame kasdien pažymėk penkis dalykus, už kuriuos esi dėkingas. Pradžioje gali atrodyti sunku surasti, už ką gali būti dėkingas, bet ilgainiui tu iš naujo atrasi daugybę dalykų, kuriuos tu iš tikrųjų brangini.

 

Yra kur kas daugiau būdų pakelti savo vibracijas kuriuos galite rasti gyvenusumeile.lt tinklalapyje.

 

Straipsnio autorė: Viktorija Šimašiūtė

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite