Ezoterikė: rasti pinigai gatvėje gali atnešti net negalavimus

pinigai-maiselisDaugelis iš mūsų yra girdėję, kad jums nereikėtų pasiimti pinigų, kuriuos randame gatvėje, bet ne daug žmonių žino, kodėl negalima to daryti.

 

Pinigai visada įkūnija galingą energiją. Surasti pinigai yra ne ką geriau nei vogti. Imdami svetimus rastus pinigus rizikuojame savo ateitimi, savo šeimos gerove, sveikata ir nežinia kuo dar, perspėja chiromantė, astrologė, ezoterikė ir grupės “Magijos Šaltinis” įkūrėja Ingrida Poccia.

 

Niekada kelyje rastų monetų ir dar blogiau jei tos monetos yra kryžkelėje. Egzistuoja magijos ritualas, kurio esmė yra atsikratyti negalavimų ir ligų, arba nepageidaujamų žmonių. Tokios monetos išmetamos kaip išpirka. Todėl jos įkūnija neigiamą energiją. Paėmę monetas automatiškai paimsite ir neigiamą energiją sau.

 

Yra dar vienas ritualas susijęs su pinigų išmetimu kryžkelėje. Siekdami atsikratyti savo prakeikimo arba kam nors užtraukti prakeikimą, kryžkelėje su pinigais paliekamas ir negatyvas ir išpirka. Taigi, žmogus pasiėmęs šitas monetas, pasiims kartu ir negatyvą.

 

Energija ne meno kūrinys, ji neatsiranda iš niekur ir nedingsta niekur. Ji visada yra. Energija gali judėti tik iš vienos būsenos į kitą. Šis įstatymas taip pat taikomas ir pinigų energetikai. Atsižvelgiant į tai, jei nepelnytai pasiėmėte kitų žmonių pinigus, kad ir rastus, jūs rizikuojate prarasti kažką kitą savo gyvenimo srityje.

 

Mokesčiai už rastus ir paimtus pinigus gali būti ligos ar nesėkmių savo asmeniniame gyvenime priežastimi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ir vis tik jeigu kyla pagunda imti rastus pinigus ir jūsų neveikia baimės, atminkite, kad turite iškart juos išleisti. Kitas variantas – įdėti pinigus į šaldiklį, suvynioti į paketą ir laikykite jį tam tikrą laiką.

 

Šie veiksmai galės pašalinti dalį neigiamos energijos, bet visos neigiamos energijos iš rastų pinigų nepašalinsite. Tad, pagalvokite ar tikrai verta imti pakelės pinigus…

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
Dalia

Tikiu, nes man yra taip buvę-prie parduotuvės durų radau 20lt.ir labai džiaugiausi, nes visada viską pati pametu.Kitą dieną nuo darbo stalo buvo pavogtas naujas mano telefonas.Sutapimas?

MyLife

:D

jjjj

Manau kad tušti paistalai.. Tipo jei pamatysit 20 eurų ant žemės – neimsit? Baikit juokus…

Sylva

Nenutinai,.bet jeigu zmogus del kiekvieno cento keliasi, tai tada…

Taip pat skaitykite