Arvydas Grigonis. Islamas ir auksinio milijardo teorija

islamas-auksinis-milijardasArvydas Grigonis

 

Pradėjau įtarti naują koreliaciją, kas liečia auksinio milijardo teoriją ir islamą. Pagal auksinio milijardo teoriją, reikia daugiausiai trijų milijardų žmonių žemėje. O dabar jų jau 7 ir artėjame prie 8 milijardų. Per didelis kiekis žmonių sunaudoja per daug resursų ir stipriai teršiama dėl to gamta, nuo ko stipriai prastėja planetos ekologija.

 

Dėl to, kad apmažinti žmonių kiekį periodiškai būna rengiami karai ir kiti genocidai. Iš šių trijų milijardų, vienas būtų auksinis (elitas), antras juos aptarnaujantys ir aptarnaujančius prižiūrintys žmonės (armija ir policija), taip sakant vergai ir jų prižiūrėtojai. O trečias pagalbinis milijardas, žemiausia vergų kasta. Taip sakant, resursų gavyba, darbas šachtose, daržuose, fermose ir t.t.

 

Visi kiti žmonės mūsų planetoje yra pertekliniai ir visiškai jiems nereikalingi ir pagal kai kieno planus turi savaime išmirti, nuo alkoholio, cigarečių, narkotikų, užnuodyto maisto ir gėrimų, per netradicinę orientaciją, kuri dėl to yra propaguojama ir įteisinama, kad žmonės nepaliktų ar daug mažiau paliktų palikuonių, per savo ydas ar silpnybes, pvz. per daug valgyti, per daug sėdėti prie kompiuterių ir nesusirasti taip antrosios pusės, ko pasekoje nepratęsti giminės ir pan.

 

Tokie regionai, kaip pvz. Afrika, Azija, rytai ar tolimieji rytai, lotynų Amerika, ta prasme trečiojo pasaulio šalys yra labiausia nereikalingi pagal šią teoriją. Po to Rusija, pagal elito planus joje turi likti ne daugiau kaip 15 milijonų žmonių (dabar Rusijoje gyvena, neskaitant Krymo 143 milijonai. 90% populiacijos Rusijoje pagal juos yra perteklinė ir nereikalinga.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu ir tai, kad būtent šiose vietose, kur gyvena pagal šią teoriją labiausiai nereikalingi žmonės ir plinta islamas. Galbūt tame ir esmė, kad ten jį paskleisti, kad visi vieni kitus išžudytų ir išsprogdintų. Islamas pagal šią vakarietišką auksinio milijardo programą yra idealus įrankis ir iš esmės kiekvienas teroristas dirba jų labui, vykdydamas užbrėžtus oligarchų genocido planus, nors jis galvoja, kad kovoja kaip tik su jais. Nors realiai toks vergas vykdo būtent tai ką jie ir nori, kad jis darytų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tailando sprogimai puikiai tai iliustruoja. Jeigu sprogimų nemažės, turistai nustos ten važinėti. Tailando ekonomika remiasi pagrinde nuo turistų pinigų, tad natūralu, kad šaliai pradės trukti pinigų ir žmonėms teks badauti. Nuo bado kils pykčiai ir nesantaikos, galbūt pilietinis karas ir t.t.

 

Ryšys tarp Islamo plitimo ir auksinio milijardo teorijos labai didelis ir tik laikas parodys ar šis planas padės elitui pasiekti savo tikslus.

 

Arvydas Grigonis (zulus.lt juodraščiai)

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Eli

Tai ir musu seimunai to pacio siekia,nes jau trecdalis lietuvos isvyko,trecdalis prasigere,o jiems tai dzin ir dar daugiau spaudzia paprasta darbo zmogu.

meow

baikit durniuot, chebra su tais nwo ir pan. absoliučios nesąmones iš kurių taip pat kalami pinigai, nes tokie kvaileliai kaip jus tuo tikit… : DDD ir perkat knygas

ateiviu kultas

Ydomus straipsnis,,,,pvz y europa plusta babajai,,,,,kas pasekoje uzgims nacizmas visoje europoje,vadinasi po 10 galbut penkiolikos metu ,gal ir greiciau bus daug atviros konfrontacijos tarp situ grupiu zmoniummkitaip tariant kaskas(usa) provokuoja europa ant atviru skerdyniu gatvese.

Omcikas

na gerai uzveis auksinis miliardas islama, o po to ? kaip patys issivalys nuo islamo fanatiku?

lina

taip…procesas letas, bet gal dalelyte mazos tiesos yra, nes labai daug nusikalstamu grupuociu galingu, su valdzia isvien veikianciu. Vienoje teritorijoje galima kazka suregsti, bet pasauliniu mastu???…Zmogus toks silpnas, gyvena trumpai, ligos puola…cia tik Dievui kurti tokius planus.

tadasas99

ydomi teorija, tik vienas bet, teorija butu teisinga jei galvotume apie islikima tukstanciui metu ir daugiau, plius procesas letas o tikslas labai toli, nemanau kad siandien zmones sugeba kazka daryti del palikuoniu geroves, maximaliai gal apie tris busimas kartas galvoja, o pagrindas – AS

Taip pat skaitykite