Alvydas Aukštuolis. Kas mes esame?

kas-mes-esameAlvydas Aukštuolis

 

Kai mąstai apie žmogų, kuris prarado atmintį, visada įtari ligą, tačiau ką tu turi jausti kai vartant istorijos puslapius, suvoki, kad visa Žmonija buvo, o gal net yra praradusi atmintį. Tai labai keistas jausmas, nes istorijos puslapiuose nemažai yra tokių žinių apie kurias mes dabar mažai nutuokiame.

 

Juk oficialiai skelbiama, kad Antarktida atrasta tik 1820 metais, tačiau, pasirodo, paslaptingojo žemyno kranto linijos pažymėtos ir Turkijos laivyno admirolo Pirso Reiso žemėlapyje, kuris buvo sudarytas dar 1513 metais. Kur iš žmonijos atminties virš 300 metų buvo dingęs šis paslaptingas žemynas?

 

Atrodo, kad kažkuriuo žmonijos vystymosi etapu, žmogui tampa žinoma daugybė žinių apie gamtą ar Visatą, o tam tikrame etape, veikiant nežinomam dėsniui, jos vėl nugrimzta į užmarštį. Žinoma, galima remtis Jelenos Blavackajos idėjomis, kurios teigia, kad mes esame ezoterinių protėvių palikuonys.

 

Kitaip tariant, jau penktoji rasė ir daug ką užmiršome iš savo protėvių žinių. Tačiau man niekaip netelpa į logikos rėmus tai, kad užmirštamos tokios svarbios gamtos ar Visatos žinios. Ir tokių keistų faktų man žinoma daug daugiau nei gali atrodyti. Kaip pavyzdį aš galiu paimti ir Egipto piramides.

 

Pagal oficialią versiją jas statė vergų, piemenų ar samdinių būriai, tačiau net dabartiniai Japonijos mokslininkai nesugeba sukurti tikslaus 11 metrų piramidės maketo. Iš to galima drąsiai teigti, kad jos statytos daug didesniam protui vadovaujant, nei piemenų, samdinių, ar net faraono.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žinoma, galima tikėti, kad mes žemėje penktoji rasė – vadinami Arijais ir, kad mus ateina pakeisti šeštoji – indigo rasė, daug dvasingesnė rasė, kuri išoriškai niekuo nuo dabartinių žmonių nesiskirs, išskyrus savo dvasingą būdą ir indigo spalvos aurą. Iš viso šito darau išvadą, kad mes negalim pereiti, pasiekti aukštesnį išsivystimo lygį, nesuderinę fizinių ir dvasinių dalykų.

 

Bet vėlgi, auros teorija yra moksliškai nepatvirtinta, tad viskas remiasi tik į tikėjimą. O mano tikėjimas – tokia proto būsena irgi nėra niekuo nepatvirtinta, nes tai tik mano tikėjimas ir logiką. Tačiau taip ar kitaip bus, aš tikras, kad ir mes galim pasiekti aukštesni dvasingumo lygį. Tikiu, kad aš – Arijas sužinosiu kodėl mums skirta tokia misija o tada gali mane keisti kuo tik norite. Štai ir visa mano tikėjimo istorija – vis dėlto mano aura – Arijo aura ir tikiu, kad aš kažkada sužinosiu kas esu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Alvydas Aukštuolis, brontis15.wix.com

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Alvydas

Neringa, negirk manęs be reikalo. Tokius – laisvos kūrybos – straipsnius gali rašyti kiekvienas, kuris perskaitė, girdėjo, pamatė video. Tačiau rašo labai nedaug. Žinoma, tikri fantastai ar mokslininkai rašo kitaip, bet aš naudojuosi tik savo logika ir jų faktais. O kadangi ir tu daug skaitai – parašyk ką` nors pagal savo logiką.

ErnEe

Musu visos zinios ir paslaptys sudege garsiojoje aleksandrijos bibliotekoje

;D

Milžinišką, gerai tvarkomą biblioteką ištiko tragiškas likimas. Yra kelios versijos apie Aleksandrijos bibliotekos žūtį. Viena jų teigia, kad didžiąją bibliotekos dalį 47 m. pr. m. e. sudegino Julijaus Cezario kariai. Pagal kitą versiją biblioteka su muziejumi buvo sudegusi 273 m., po to vėl atstatyta ir galutinai sunykusi VII a., kai Egiptą užkariavo musulmonai arabai. Žinomi musulmonų kalifo Omaro žodžiai apie šią biblioteką: „Jeigu knygose pasakyta ne tai, kas parašyta korane, jas reikia sunaikinti, o jei pasakyta tas pats, tai jos nereikalingos“. Rankraščiai buvo sudeginti. Aleksandrijos biblioteka, vadinama vienu iš pasaulio stebuklų, išnyko amžiams, bet paliko nemirtingą šlovę.

ZMOGUS

PAMIRSAI kita labai galima teorija,nors ir knigynas dege visas svarbiausias zinias pasiglemze ir siuo metu laiko vatikane…. o jei ir pasidometumet placiau tai si versija butu pati realistiskiausia

;D

o taip vatikanas tikrai turi daug paslapciu religijos tema…bet va Dievo tarnai nera linke atskleisti visa “tiesa” Pranciskus galetu ir leptelty kazka idomaus ir intriguojancio :D

Neringa

Aciu Alvydai,bet faktu neturiu.Skaitau Jusu ir sios svetaines straipsnius,naudojuosi savo loginiu mastymu,ir domiuosi zmogaus pasamoses galiomis.Kiekvienas zmogus gali prabusti,tik reikia panoreti.Mes pamirsome,kad esame dieviski,nes daug amziu zmonems plove smegenis,bet Jus labai gera darba dirbate,rasydami siuos staipsnius,gal didele zmoniu dalis atgaus regejima ir klausa,o veliau ir visus kitus gebejimus.Aciu!Jums!

;D

o tai neatsakysi i mano uzduota klausima? :D

Alvydas

Teisingai mąstai, taip ir girdėjau, tačiau kaip be faktų parašyti straipsnį? Jei duotum juos man, tikriausiai ir straipsnis būtų….

Neringa

Mes nepraradome zinias,o tam suinteresuotos organizacijos jas uzdraude ir dabar draudzia,nes mes suzinoja tikra savo istorija,kad zmogus yra Dievo lastele,o ne bezdzione,nebenores kariauti ir vergauti.Jei visi zmones gave tas zinias supras,kad jie nuo prigimties yra laisvi ir musu nieks negali valdyti,nes mes visi esam Dievo lasteles,tai kas tiems oligarhams tarnaus?Todel jie ir kelia si haosa ir viska daro,kad mes neatgautumeme tos atminties.

;D

sakyk,o tai tie oligarchai ir pan kurie kelia sita chaosa neturetu bijoti Dievo rustybes? jai jie zino,kad mes kaip ir jie esam Dievo lasteles a?

ZMOGUS

Labiausiai tai jie bijo masinio zmonijos prabudimo tokiu atveju jie nebetures kur detis nes ju ratas atrodis toks menkas ir bejegis pries suvienyta aukstesne zmogaus samone…. dar jie bijo kitu aukstesni dvasini bei technologini lygi pasiekusiu “atveiviu” kurie nors ir minimaliai kisasi bet reikalui atsiradus galetu iziebt didelia pokyciu banga ,kas neisvengiamai ir ivyks nes per prievarta is kartos i karta slepti tiesa ir stabdyt naturalu masines samones prabudima yra labai zema ir priestarauja pries daugumos kosminiu ir netik rasiu isitikinimus bei siekius ….

Alvydas

Tadai, man patinka tavo mąstymas. Man nesigavo straipsnio “biologinis laikrodis” pabaiga, bet tavo mintis gal leis gerai užbaigti.

tadasas99

nu as manau kad egzistuoja gyvybes ratas, diena / naktis, ziema / vasara, atsilimas / ledynmetis, visa tai itakoja gyvybes klestejima ir sastingi, as esu isitikines kad gyvybes rato didziausias matas ne klimato kaita, turetu buti kazkas daugiau, kas kadaise klestejusia zmonija isnaikino ar stipriai praretino taip praradome zinias, buvo momentas kai atktualiausia ideja buvo islikimas per kelias kartas zinios dingo (gal ta gyvybe ir ne zmones ar net ne primatai buvo)
t.y. kas irode kad mes esame pirmoji intelektuali gyvybes forma zemeje

;D

nu joa…pasalapciu kaip ir kalusimu pilna…tik kur po velniu tie atsakymai a? :D

ZMOGUS

Ten kur baigiasi konfliktas tarp tavo giliai ireztu isitikinimu/tikejimu ir vidinio zinojimo aukstesniojo AS balso,Ir jei atsiranda tikrasis pasaukimas tiesai ieskot be viso to….. taip ir klausinesi visa gyvenima kur tie atsakymai kur tie atsakymai …. kai jie visada buvo arciau nei manei.

Taip pat skaitykite