Alvydas Aukštuolis. Kas ir kur sukūrė žmonija?

prometheus_hd_stills_engineer_headAlvydas Aukštuolis

 

Jau ne vieną dešimtmetį mokslininkai, rašytojai fantastai, daugelio teorijų autoriai bando įrodyti, kad esame sukurti ne šioje planetoje arba bent jau ne natūraliomis sąlygomis. Tuo galima tikėti, galima ir netikėti, tačiau žinomi faktai verčia susimąstyti.

 

Galiu tvirtinti, kad žmogus nuo pat savo gimimo visiškai neprisitaikęs gyventi Žemėje. Jis vienintelis padaras, kuris yra priverstas kuo nors rengtis. Nuo gamtos jis neapsaugotas nei tankia vilna, nei stora oda su riebalų sluoksniu, nei žvynais.

 

Mūsų planetoje nėra kito tokio gyvo sutvėrimo, kuris būtų taip priklausomas nuo klimato sąlygų ir taip būtų jų pažeidžiamas kaip žmogus. Netekęs aprangos, didžiojoje planetos dalyje jis žūtų per labai trumpą laiką.

 

Juk negalėjo mūsų Žemė, jeigu ji tikrai – planeta gimdytoja, būti tokia negailestinga savo kūdikiui. Tai liudija visi kiti jos kūriniai, kurie kuo puikiausiai jaučiasi nuo Himalajų aukštybių iki pat vandenynų gilumų.

 

zmonija

 

Nenoriu leistis į filosofinius išvedžiojimus, bet kai žinai, kad buvo atlikti įvairūs bandymai, kas verčia tikėti tuo, ką tu perskaitai. Jokia paslaptis yra, kad žmogus gerai žino dienos ir nakties laiko ritmą. Jis turėtų būti įgimtas visiems be išimties planetos gyventojams.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pabandykime gaidį įkišti į rūsį, kur nėra saulės, jis visada, kaip laikrodis, giedos vienu ir tuo pačiu metu. Tai natūralu, nes visi biologiniai laikrodžiai priderinti prie planetos ritmo. O kaipgi žmogus? O su žmogumi viskas kitaip. Nematydamas dienos šviesos, neturėdamas laikrodžio, jis pradeda gyventi visai kitokiu grafiku, ką patvirtina šimtai atliktų bandymų.

 

Įdomumo dėlei aprašysiu prancūzų speleologo Mišelio Sifro (Michel Siffre) eksperimentą, kuris buvo atliktas 1972 metais. Jis Techaso valstijoje (JAV) nusileido giliai po žeme, kur buvo izoliuotas nuo išorinio pasaulio ir ten stebėjo savo pojūčius. Jam pasirodė, kad jis išbuvo požemyje 151 parą, o iš tikrųjų praėjo net 179 paros.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

miselis

Mišelis Sifras

 

NASA dar daug kartų kartojo šį eksperimentą, tačiau jis vis rodė, kad žmogaus para lygi maždaug 30 valandų, kas leidžia manyti, kad kažkur kosmose yra tokia X planeta, kurioje ir gimė mūsų biologiniai laikrodžiai.

 

Nežinau ar kada nors žmonijai pavyks sužinoti, kur gimė mūsų genetinė atmintis. Aš tik galiu įsivaizduoti, kad tos planetos parametrai atitinka visus gyvybinius žmogaus biologinius ir psichinius parametrus. Mano įsivaizdavimu tai Rojus, iš kurio buvo išvyti Adomas ir Ieva. Kodėl ir kam jie atkeliavo į Žemę, atsakyti ne mano fantazijai. Kaip matot, klausimų daug daugiau, nei atsakymų.

 

Tikiu, kad dabar, kai Žemę pasiekia naujos vibracijos, nauji Visatos dažniai, pasikeis ir mūsų mąstymas, tikrovės suvokimas. Tikiu, kad atgautomis žiniomis būsime pasirengę išsivaduoti iš savotiškos laiko spiralės – ir tuo pačiu vidinis laikrodis leis teisingai suvokti savo tikrąją žmogiškumo esmę.

 

Alvydas Aukštuolis, brontis15.wix.com

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pastebėjimai

Nemanau, kad Adomas su Ieva buvo “išvyti”… už tai kad paragavo “uždrausto” vaisiaus nuo pažinimo medžio…
Esu įsitikinęs, kad bet kokia asmenybė turinti sielą ir protą, visuomet turėjo ir turės galimybę rinktis… arba tobulėti arba degraduoti…

Vytautas

Galimas ir kitas variantas. Žmonės “užauginti laboratorijoje” būtent su tokias “parametrais” kad ir čia žemėje. Arba žemė kažkada turėjo kitus paros parametrus parametrus. Gyvūnai prisitaikė žmonės ne.

D_TomAS

As tai skaites,jog musu vidinis laikrodis yra 25val , o tai prilygsta marso laikui ;) nepamenu kur skaiciau,bet zinau,kad angliskai ir jau gan senai..

Zmogus

Koks skirtumas nurase nenurase nepatinka neskaitykit. Atsiranda dar tokiu nepatenkintu . Dziaukites ,kad straipsni nauja patalpino :)) O taip tai zmones sukure kazkas ,buvo atliktu daug bandymu toje pasekoje yra baltu ,juodu ir pns zmoniu :) atskraidino mus cia , galbut ju misija seti gyvybe planetose ,stebeti kaip progresuoja ir pns :) cia tik mano nuomone

p.s:

o jei pagalvojus is kur atdirado gyvunai ,gyvuliai ,pauksciai ir pns… tai mano nuomone tai Ju dovana mums :)

;D

nu jau kaip dziaugiuos tai tu neisivaizduoji

Alvydas

iš šitos nuorodos turėjai suprasti kaip aš radau faktus ir kaip parašiau straipsnį net ir ką keičiau čia.

Vaidas

Paimam kažkieno straipsnį, greičiausiai verstą, išmetam pusę jo – valio naujas autorinis darbas :)
Net sarmata turėtų būt svetimas mintis, kaip savo pristatyt…
O ir patys “faktai” galėtų turėti nuorodas į kokį nors mokslinį leidinį.

Reikėjo Nibiru irgi palikt – gal dar atskris :)

Simona

Ieva buvo alkana ir suvalge uzdrausta obuoli.Dievas supykes isvare abu su Adomu is Rojaus.Rojuje wc tai nera.

Martynas Dar Vienas

Skaityta ir tikrai ne tamstos svetainėj. Dar pamiršai perfrazuot, kad tik žmonės gimdydami palikuonius jaučia skausmą, o kiti žemės žvėrys ne….

Alvydas

….. na jei ne iš mano, tada iš ten, kur ir aš radau šiuos faktus. O pastaba apie žvėris labai teisinga. Ačiū…

Rita

Is ko ,vyrukai,nusprendet,kad kiti zemes gyventojai,nejaucia skausmo gimdydami? Dar nei vieno gyvuno,tampancio motina, nemaciau ,kad jis nekentetu ,kol atsiveria vaikeliui kelias i pasauli… Turiu galvoje visus gyvai matytus gimdymus – kate ,kalytes-kandziojo man ranka ir kniauke/lojo/inkste is skausmo ,kol mazuliai visi issikrapste ..
Be to,brangieji vyrukai, buna ir moteru,kurioms vaikelio gimimas nera skausmingas. Visos taisykles turi savo isimciu ;)

Bronius

Taip gerbiamieji, ir aš ta pati kažkur skaičiau

Marius

Šis jūsų įrašas labai patiko Alvydai, dėkui. Teks paskaityti daugiau apie 30 val. biologinius žmonių laikrodžius. Sudominote.

Alvydas

manai nurašiau? – įdomu, nuo savęs ar galima?/? Skaitei mano svetainėje…

Taip pat skaitykite