Tarybų sąjungos mokslininkai ir astronomai ieškojo ateivių

nso-sovietaiUfologinėje literatūroje laikas nuo laiko pasirodo tam tikros ištraukos iš įvairių vyriausybinių dokumentų ar mokslinių konferencijų bei įstaigų nutarimų. Galimybių patikrinti, kiek tos ištraukos atitinka realybę, nėra daug, kadangi dalis jų, kaip teigiama, yra iš įvairių senų archyvų.

 

Dienos šviesą išvydusi 1974 metų ištrauka byloja, kad net tuometinė TSRS Mokslų akademija buvo paklojusi pamatus projektui kuris turėjo užmegzti kontaktą su nežemiškomis civilizacijomis. Pasirodo, kad daugiau nei prieš 4 dešimtmečius TSRS turėjo savo tuometinį analogą dabartiniam SETI projektui (angl. Search for Extra-Terrestrial Intelligence – nežemiško intelekto paieška).

 

nc-akademija

 

Ištraukos vertimas:

 

—–

 

TSRS Mokslų akademija
Mokslinė Taryba skirta kompleksinės “Radioastronomijos” problematikai
Ryšių su nežemiškomis civilizacijomis problematikos tyrimų programa.

Sukurta “Dirbtinės kilmės kosminių signalų paieškų” Mokslinės Tarybos skirtos kompleksinei “Radioastronomijos” problematikai sekcijos MA TSRS nutarimu.
Maskva 1974 m.

1.7. Zondų paieška
Ypatingą dėmesį derėtų skirti galimybei aptikti NC (nežemiškų civilizacijų) zondus, esančių Saulės sistemoje arba net Žemės orbitoje. Tokių greitai judančių objektų paieškai, pastovi viso dangaus kontrolės sistema privalo būti papildyta specialių radioplengacinių sistemų sukūrimu; pirmajame etape galimas egzistuojančių kompleksų, skirtų kosminiam ryšiui ir radiolokacijai panaudojimas”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

—–

 

Vadovaujantis šiuo pranešimu, galima daryti išvadą, jog tarybų sąjungos mokslininkai neabejojo tuo jog kosminės civilizacijos lankosi Žemėje, arba bent jau stebi mus. Verta pastebėti, jog Tarybų sąjungos mokslininkai labai palaikė paleokontaktų teoriją, nes tai iš esmės leido marksistinei-komunistinei filosofijai dar kartą įrodyti jog religija yra opiumas liaudžiai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Taip pat įdomu tai, jog praktiškai apie visus paranormalius reiškinius kalbėti, rašyti ir net diskutuoti, tarybų sąjungoje buvo draudžiama. Vienintelė išimtis buvo NSO fenomenas.

 

Autorius: Gabrielius E. Klimenka, inf. šaltinis: paranormaleco.blogspot.com

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Owldies666

Nesuprantu, kiek galima skųstis šio portalo straipsniais… Supraskite vieną kartą, kad čia pateikiami įvairiausi straipsniai tam, kad pritraukti skaitytojus, o apie jų skleidžiamos informacijos patikimumą kiekvienas gali spręsti pats. O jei norit ko nors patikimesnio, nes tingite patys pasiieškoti informacijos, tai eikit į technologijos.lt

atsakymas Owldies666

Komentarams paliktas skyrius yra tas pats kaip viesas tuoletas, kas tur nori ten ir myza, paprasta ir aisku

gaidziams

O jus pedikai vis nemokat ka gero pakomentuot, dalbajobai!

lel

Jums dar neatsibodo vis tom paciom temom varyt?

Tomas

Jeigu koks delfis apie putina gali per diena 20 straipsniu parasyti, tai kodel anomalija neturi teises apie nso retkarciais uzsiminti?

nu

Saunu kad anomalija.lt laikote delfio lygio puslapi :)

Taip pat skaitykite